Recenze

Hodnocení hotelu

86%

Velmi dobré

na základě 365 recenzí

  • Personál

    92%

  • Služby

    88%

  • Čistota

    89%

  • Pohodlí

    80%

  • Cena/kvalita

    82%

Recenze (365)

Filtry

  • Zahořová Radka

    ?

    jednotlivec, 8. prosince 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • výborné jídlo,spokojenost s obsluhou,vybavení hotelových pokojů podle očekávání,vybavení hotelu nad očekávání
    • bazén by mohl mít i výřivku,vybavení tělocvičny by mohlo být zdarma/pinkpinkové pálky/
    OREA Resort Devět Skal Vysočina

    Odpověď od hotelu

    OREA Resort Devět Skal Vysočina

    Dobrý den, paní Zahořová.
    Děkujeme Vám za velmi pěkné ohodnocení hotelu Devět Skal. Jsme velmi potěšeni, že se Vám u nás na Vysočině líbilo. Wellness mělo v loňském roce naplánovanou velkou rekonstrukci, bohužel je hotel opět uzavřený a tak se i rekonstrukce posunuje. Věříme, že až bude vše hotové a nové, přijedete se k nám opět podívat a zhodnotit provedené změny. Rádi Vás opět uvítáme.
    S přáním pěkného dne
    Lenka Macháčková
    Front Office Manager
    OREA Resort Devět Skal Vysočina

  • Jana Pomazalová

    ?

    jednotlivec, 26. září 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Celý pobyt neměl chybu
  • Zdenka Hochmanová

    ?

    rodina s malými dětmi, 21. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Byli jsme s malými dětmi a hřiště pro ně bylo dosti malé....prvky ...jako houpačky a prolézačky nedostačující. Možná to byla jen náhoda, ale v termínu kdy jsme byli mi bylo na hotelu celkem dost rodin s malými dětmi a dvě houpačky a jedna prolézačka mi přijde málo
    • Nejsem koupací typ, takže mám info jen od rodiny ....a to , že ve vnitřním bazénu byla zima a studená voda .....vzhledem k tomu že se naše tříleté vnučky na koupání moc těšily....je mi to trochu líto
  • Kristýna Pischlová

    ?

    mladý pár, 20. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    rodina se staršími dětmi, 16. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 4. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Ivana Jezdinská

    ?

    skupina přátel, 12. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Bylo nás 6 žen, byly jsme nadmíru spokojené. Myslím, že se k Vám někdy zase podíváme.
    • Ubytování a odpočinek chválím jako top.
    • Hnízda vlaštovek, kazily čistotu balkonú.
    OREA Resort Devět Skal Vysočina

    Odpověď od hotelu

    OREA Resort Devět Skal Vysočina

    Dobrý den, velice Vám děkujeme za ohodnocení Orea Resortu Devět Skal. Jsme potěšeni, že se Vám u nás na hotelu líbilo a rádi Vás opět přivítáme. Vlaštovky jsou bohužel problémem i pro nás, ale jelikož jsou zákonem chráněné a jejich hnízdění je hlídané CHKO, nemůžeme s nimi nic dělat.
    S přáním pěkného dne
    Lenka Macháčková
    Front Office Manager

  • Marta Bílková

    ?

    dospělý pár, 12. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Jarmila Paukertová

    ?

    jednotlivec, 8. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Jiří Hodoň

    ?

    rodina s malými dětmi, 7. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Byli jsme velmi spokojeni. Milý a ochotný personál. Hotel je v krásné lokalitě
    • Výborné jídlo a velice milý personál.
    • Na pokoji mohla být malá chladnička