Recenze

Hodnocení hotelu

88%

Velmi dobré

na základě 113 recenzí

  • Personál

    89%

  • Vybavení

    89%

  • Čistota

    92%

  • Pohodlí

    87%

  • Cena/kvalita

    81%

Recenze (112)

Filtry

  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 13. srpna 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Blanka Tichánková

    ?

    jednotlivec, 14. srpna 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Marián Kilkián

    ?

    dospělý pár, 30. července 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Umístění hotelu, čistota, ochota personálu, kvalitní strava, poskytované služby.
      Léčebné procedury předčily naše očekávání.
      Skvělé. Rádi budeme vzpomínat na pobyt.
  • Marie Hronová

    ?

    jednotlivec, 24. července 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Ochotný personál.
      Kvalitní lázeňské služby.
      Výborné jídlo.
    • Velmi malý tmavý pokoj.
      Výhled z pokoje na hromadu sutě.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 22. července 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Dovolenou jsme si opravdu užili. Služby a personál perfektní, i počasí nám přálo. Jídlo vynikající. Nemáme co vytknout. Postrádali jsme jen ledničku na pokoji a WC by mohlo být trochu vyšší. Pokud chcete strávit dovolenou v opravdovém celodenním klidu (maminky nechť prominou - taky máme děti i vnoučátka, které milujeme), tak hotel bez dětí je ta správná volba. Můžeme jen doporučit.
    • krásné prostředí
      úžasný klid
      vynikající jídlo
      milý a vstřícný personál včetně lázeňského
    • nemožnost výměny lázeňských procedur
  • Zdeňka Zaplatílková

    ?

    jednotlivec, 12. července 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 1. července 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • všechno
  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 28. června 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Celkově byl dojem z pobytu spíše negativní. Požadovaná cena za pobytový balíček neodpovídá kvalitě služeb a úrovni hotelu.
    • Městečko, ve kterém se hotel nachází je velmi pěkné a jeho okolí také. Ze služeb SPA je nejlepší masér.
    • Zklamáni jsme byli poměrem kvalita/cena. Na hotelu je vidět, že jeho rekonstrukce proběhla počátkem 90. let. Na pokoji není lednička. Wifi pracuje z častými výpadky. V koupelně jsme měli WC tak nízké, že bylo spíše pro děti. Strava je pouze průměrná a přesto, že vedení hotelu propaguje zdravý životní styl, včetně zdravé stravy, tak tomu nabídka neodpovídá. Při zakoupení balíčku začíná pobyt večeří, ale host nemá žádnou možnost si jídlo vybrat a musí se spokojit s jedinou možností. Pokud by byl například vegetarián, tak by měl smůlu. Na další dny si vybírá ze tří možností. Ani ty však nejsou zajímavé.
      Otázkou je také profesionalita SPA služeb. Jeden den má host například hřejivý zábal, ale masáž zad, která by měla následovat, je naplánována až na další den. I samotný personál uznal, že toto není ideální.
    Parkhotel Kašperské Hory

    Odpověď od hotelu

    Parkhotel Kašperské Hory

    Vážená paní, vážený pane,
    děkujeme Vám za Váš názor na poskytované služby. Zpětně se velmi těžko odpovídá na kritiku, pokud neznám minimálně termín pobytu. Prakticky denně se pohybuji mezi hosty, vše je o komunikaci a ne o předjímání coby, kdyby. V každém případě za hodnocení děkujeme.
    Jaroslav Fischer

  • Pavla Tesaříková

    ?

    jednotlivec, 18. června 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Jaroslava Nováková

    ?

    jednotlivec, 14. června 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení