Recenze

Hodnocení hotelu

89%

Velmi dobré

na základě 281 recenzí

  • Personál

    93%

  • Služby

    91%

  • Čistota

    93%

  • Pohodlí

    88%

  • Cena/kvalita

    83%

Recenze (281)

Filtry

  • Ivo Linhart

    ?

    mladý pár, 26. listopadu 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    pobyt ovlivněn proticovi opatření
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 26. listopadu 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Do Šumavských lázní jezdím opakovaně a velmi se mi tu líbí. Kdo má rád klid a odpočinek, příjemné lidi a vynikající jídlo, je to výborná volba. Kdo preferuje večerní zábavu, případně noční život, měl by se poohlédnout jinde.
    • Prostředí.
      Usměvaví zaměstnanci.
      Pohodlné ubytování.
      Výborná kuchyně.
    • Nic takového jsem nenašla, proto se sem vracím.
  • Roman Nešpor

    ?

    dospělý pár, 24. listopadu 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Celkově opravdu super. Co bych doporučil je klidnější, pomalejší, vstřícnější přístup personálu wellnessu ke klientům. Více úsměvu, kterého by mohli načerpat od personálu úklidu, který je na 1+. Je to pouze náš pocit, který nemusí být objektivní. Každopádně celkově jsme si náš pobyt v této části Šumavy a hlavně v tomto hotelu (Lázních) užili a odjížděli jsme velice spokojeni. A ještě jedno velké PLUS - KUCHYNĚ.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 23. listopadu 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Nevhodně umístěná postel a na kolečkách a nezodpovědnost lidí co se týká respirátorů - třeba při používání u snídaně (přidávají si lidé bez nich) a nikdo jim nic neřekl.
    Parkhotel Kašperské Hory

    Odpověď od hotelu

    Parkhotel Kašperské Hory

    Postel má kluzáky na dvou nohách pro lehčí manipulaci při úklidu. Jedná se o standardní vysokou hotelovou postel. Zodpovědnost za dodržování hyg. nařízení je záležitost hosta. Zaměstnanci nejsou kontrolním orgánem (hygiena, policie). Ze strany hotelu jsou dodržena veškerá epidemiologická nařízení, včetně nošení roušek.

  • Radka Švambergová

    ?

    dospělý pár, 22. listopadu 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Vše v naprostém pořádku.
    • Jeskyně i lázně byly úchvatné a hlavně vše v jedné budově, nemuselo se nikam přecházet.
  • Michal Ochman

    ?

    dospělý pár, 22. listopadu 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    není co vysvětlovat,vše bylo super.
    • Ochota personálu,všude čisto a voňavo,výborná kuchyně.
    • Pokoj č.213 velice pěkný ale špatně zvukově odizolovaný výtah.Každé použití výtahu rušilo klid na pokoji.Hlavně ve večerních hodinách.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 13. listopadu 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 10. listopadu 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Příjemné prostředí, dobré jídlo a ochotný personál.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 4. listopadu 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Zuzana

    ?

    jednotlivec, 1. listopadu 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Příjemně strávený pobyt v krásném prostředí hotelu, se vstřícným a ochotným personálem, s výborným jídlem a službami Spa. Krásné počasí umocnilo výsledný dojem. Co víc si přát? Vřele doporučuji všem, kdo mají zájem si za slušnou cenu užít pohodlí a relaxaci.
    • Ubytování, prostředí hotelu, přístup personálu, jídlo, procedury, samotné město i jeho okolí.