Recenze

Hodnocení hotelu

88%

Velmi dobré

na základě 134 recenzí

  • Personál

    90%

  • Služby

    90%

  • Čistota

    92%

  • Pohodlí

    88%

  • Cena/kvalita

    82%

Recenze (134)

Filtry

  • Pavla Tesaříková

    ?

    jednotlivec, 16. června 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Klára Hovorková

    ?

    jednotlivec, 10. června 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Klára

    ?

    jednotlivec, 20. května 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Alena Horáčková

    ?

    jednotlivec, 26. května 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • úžasný hotel - vybavení
      perfektní jídlo
      vstřícná obsluha
      krásný relaxační park
    • trošku zanedbané tenisové kurty
  • Libuše Chládková

    ?

    ostatní, 6. května 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Přijetí velmi laskavé, vše perfektně připravené. ale velké zklamání při pohledu do koupelny, toaleta tak nízká, že starší člověk těžko vstane. Chybí jakékoliv madlo!!!
    Jiné připomínky k ničemu nejsou.
    • Vstřícné chování personálu nejen v hotelu, ale i na procedurách, v jídelně a pod. Šumava je krásná, bohužel v mládí nám nebyla tak přístupná pro blízký západ,jako dnes, kdy už nohy tolik naslouží.
    • Velké zklamání při pohledu do koupelny, toaleta tak nízká, že starší člověk těžko vstane. Chybí jakékoliv madlo!!! Mluvím o pokoji č.227, ostatní jsem neviděla..
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 29. dubna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Příjemné prostředí,klid pohoda
  • Jaroslav Krčka

    ?

    jednotlivec, 11. dubna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Naprostá spokojenost, klid, ochota personálu, krásné prostředí a okolí města
  • Bc. Helena Smitková

    ?

    jednotlivec, 9. dubna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 5. března 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Václav Lokaj

    ?

    jednotlivec, 10. února 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Hotel je velmi dobře vybaven a také procedury byly na velmi dobré úrovni. Se stravováním jsme byli také velmi spokojeni. Snídaně formou švédských stolů a večeře s možností výběrj ze tří kvalitních jídel.
      Okolí Kašperských hor je plné krásných turistických tras, v zimě i pro běžkaře. Přímo ve městě je malá sjezdovka, nebo se dá autem popojet na sjezdovky Šumavy..
      Výhodou je i pěkný hotelový bazén. V hotelu a okolí je silné energetické místo, kde načerpáte energii. Jsme rozhodnuti navštívit parkhotel příští rok znovu.
    • Nevím o ničem negativním, snad jen to, že restaurace v Kašperských horách jsou relativně drahé, včetně kávy a podobně. Pořád je to ale na polovičních cenách než v Alpách.