Recenze

Hodnocení hotelu

91%

Perfektní

na základě 453 recenzí

  • Personál

    94%

  • Služby

    92%

  • Čistota

    94%

  • Pohodlí

    88%

  • Cena/kvalita

    85%

Recenze (453)

Filtry

  • Miroslav Láznička

    ?

    dospělý pár, 29. listopadu 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Pohoda, klid. Vynikající jídlo, perfektní obsluha .
  • Libor Uhlíř

    ?

    dospělý pár, 29. listopadu 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Kamil Slezák

    ?

    jednotlivec, 26. listopadu 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Josef Kubovec

    ?

    dospělý pár, 21. listopadu 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Návštěva hotelu Parkhotel Kašperské Hory byla krátká a tak nebyla možnost poznat vše detailněji. Připisuji pár postřehů, pro které mi stojí některá místa navštívit opakovaně a zde jsem je zcela na první dobrou nenašel. Hodnocení je i na základě skutečnosti, že návštěva byla v období listopadu a tedy ne moc nakloněna všemu co okolí k využití nabízí. Díky za Vaši práci a přeji vše dobré. JK
    • Interiér hotelu, celý hotel je krásně vybaven a svým prostředím je pastvou pro duši i tělo. Mnoho zákoutí, vybízí k posezení a odpočinku. Využití bazénu, je celodenní a to je bezva a stejně tak možnost využívat odpočinku v podzemní jeskyni.
    • Absence propojení bazénu a sauny(ta je omezena a za příplatek 500kč na 1,5hod)
      V balíčku byly nastaveny procedury které jsou v mnoha Wellness centrech dostupné bez omezení. Procházka vodou(1x Priessnitzova koupel nohou s akupresurou) by dle mého nemusela být pro svou náročnost na obsluhu, součástí balíčku.
      1x speleoterapie (60 min.) – součástí pobytu je pro hosty tato procedura zdarma v neomezené míře a tak ji nabízet jako speciální proceduru ve složení balíčku není myslím na místě
      1x rašelinový zábal zad – informace o čase podané k této proceduře byli podány nepřehledně při příchodu na místo samotné nám bylo řečeno, že jsme nestihli určený čas (mimochodem čas procedury byl 8hod ranní – pravděpodobně jsou hosty ze zakoupených balíčků vykryty ty nejméně vhodné časy)Snažili jsme se o domluvu. Očividně jsme však obsluhující personál(krásného prostředí) lázní dotazem vyrušovali (v prostorách lázní byli přitom v tu dobu 2 návštěvníci a 3 členové personálu)
      Pitný režim -borůvkový čaj – který je i mnohokrát zmiňován v prospektu v hotelu samotném. Ten jsme po celou dobu ani náznakem nezahlédli
      Absence nápoje v době večeře, možná by nebylo tak zatěžující opatřit prostory jednoduchým postMixem, Ostatně nápoje samotné nejsou součástí pobytu a je potřeba je po každé návštěvě platbou vyrovnat, komfortnější by byla celková platba na konci pobytu.
      Nabídka restaurace není veliká ale jídlo bylo chutné. Při příjezdu na hotel by mohla být možnost volby první večeře z nabídky, ne automatický výběr personálem. Někomu přidělený druh večeře nemusí vyhovovat.
      V neposlední řadě, zmiňovaná "Hotelová knihovna" byla po náhodném objevení při cestě na večeři úsměvným příkladem lákadla na výhody hotelu. :-)
  • Anonymní hodnocení

    ?

    ostatní, 21. listopadu 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Relax
    • Nic
  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 18. listopadu 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Příjemné prostředí, dobré jídlo. Ochotný a milý personál.
    • Se vším jsme byli spokojeni.
  • Pavla Kamenská

    ?

    dospělý pár, 18. listopadu 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Nemohu napsat nic špatného s manželem jsme si lázně užili můžeme jen doporučit pokud bude možné rádi se vrátíme
  • Libuše Vrablíková

    ?

    jednotlivec, 17. listopadu 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Hotel je vynikající, vracím se tam opakovaně. Pokud jde o komfort pokoje, i pokoj "standard" je výborný, velikost a pohodlí poněkud záleží na umístění pokoje, proto dávám 4 hvězdičky z pěti. Okolí osobně hodnotím maximálně dobře, i město mám velmi ráda a vyhovuje mi. Ale tomu, kdo chce nakoupit, pobavit se, najíst se jinde než v hotelu...město mimo sezónu moc nenabízí. Celkově: byla jsem tu mnohokrát a doufám, že si pobyt zde ještě mnohokrát zopakuji.
    • Příjemní lidé. Vše pod jednou střechou. Vynikající kuchyně. Pohodlné ubytování.
    • ---
  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 15. listopadu 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Dékujeme z manželem za příjemně strávený prodloužený víkend s wellnes službami. Přijemný a milý personál, všude čisto, pokojíčky útulné, pohodlné. Snídaňový raut bohatý. Každý si vybere. Škoda jen ale, že restaurace je otevřená do 20h. DěkujemeDékujeme z manželem za příjemně strávený prodloužený víkend s wellnes službami. Přijemný a milý personál, všude čisto, pokojíčky útulné, pohodlné. Snídaňový raut bohatý. Každý si vybere. Škoda jen ale, že restaurace je otevřená do 20h. Děkujeme K+R
    • Dékujeme z manželem za příjemně strávený prodloužený víkend s wellnes službami. Přijemný a milý personál, všude čisto, pokojíčky útulné, pohodlné. Snídaňový raut bohatý. Každý si vybere. Škoda jen ale, že restaurace je otevřená do 20h. DěkujemeDékujeme z manželem za příjemně strávený prodloužený víkend s wellnes službami. Přijemný a milý personál, všude čisto, pokojíčky útulné, pohodlné. Snídaňový raut bohatý. Každý si vybere. Škoda jen ale, že restaurace je otevřená do 20h. Děkujeme K+R
  • Milan Truchlý

    ?

    dospělý pár, 13. listopadu 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Ochota, vstřícnost, vždy slušné chování, prostředí
    • Nemám, co bych mohl vytknout