Recenze

Hodnocení hotelu

94%

Perfektní

na základě 11 recenzí

  • Personál

    93%

  • Služby

    91%

  • Čistota

    100%

  • Pohodlí

    93%

  • Cena/kvalita

    91%

Recenze (11)

Filtry

Typ klienta

Zobrazit pouze

  • Jiri

    ?

    rodina s malými dětmi, 17. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Krásné prostředí, pokoje vkusně zařízené, čisté, personál na profesionální úrovni a k tomu velmi vstřícný a ochotný. Jídlo na velmi vysoké úrovni. Jeden z mála hotelů, kde si na snídani můžete dát Expresso, Capuccino apod. ..Vepřová panenka, gratinované brambory,
      karamelizované šalotky, glace - prostě delikatesa :-)
    • mohlo by být více místa na zaparkování kol, ale to jistě časem vyřeší
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 11. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    mladý pár, 23. června 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Martina Procházková

    ?

    dospělý pár, 18. června 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Hotel mohu jen doporučit.
      Personál skvělý a ochotný.
      Jídlo taky skvělě.
      Wellness moc příjemný,čístý výborná relaxace.
      Pokoje čisté a útulné.
      Takže všem moc doporučuji.
  • Hana Drdlová

    ?

    jednotlivec, 10. června 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 12. května 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Hotel předčil moje očekávání. Velmi příjemné okolí.
      Co se týká pokojů, tak ty byly pravdu čisté a hezké. Wellness je také dostačující, příjemně jsme si odpočinuli. Chtěla bych pochválit paní recepční, která byla velmi vstřícná a příjemná.
    • Na čem by se mělo zapracovat je obsluha v restauraci. Když jsme si chtěli něco objednat, tak mi přišlo, že jsme je spíše obtěžovali.
    Penzion a restaurace Na kraji lesa

    Odpověď od hotelu

    Penzion a restaurace Na kraji lesa

    Hezký den, děkujeme za zpětnou vazbu. S obsluhou jsme již hovořili a sjednali nápravu. Budeme rádi, když k nám opět zavítáte. Jana Uličníková, recepce

  • Petra Špendlíková

    ?

    jednotlivec, 30. září 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Pěkné prostředí,krásné pokoje opravdu čisté
    • Vzhledem k ceně za ubytování trošku pokulhávají,pochopim že teprve začínají,ale i přesto ,že jsme nebyli seznámení s majiteli ,okamžitě jsme je poznali ,velmi vstřícní a ochotní! ,servis je trošku mimo ,kromě recepce ,tam velmi příjemní a ochotní!?Myslím dost nevhodné pro malé děti,žádné vyžití ,ani respekt ,možná aspoň malá stolička na pokoji k umývadlu???Ale co mi přišlo úplně ujeté a cítila jsem se trapně, bylo chodit kouřit ven za bránu,plně akceptuji nekuřákce prostory ,ale venku na zahrádce mi to příjde v pohodě,pochopila bych to, kdyby jeli v tom svém stylu,ale když vy stojíte za bránou pensionu a personál si vykuřuje v areálu na 4hvezdičkový pension bych očekávala trošku něco jiného bylo to trapné.Věřím ,že majitelé jsou moc hodní a milý lidé a začátek je vždy těžký, proto jim držím palce a mnoho úspěchů.S pozdravem Špendliková
    Penzion a restaurace Na kraji lesa

    Odpověď od hotelu

    Penzion a restaurace Na kraji lesa

    Hezký den paní Špendlíková,
    děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Jsme rádi, že jste se v penzionu cítila dobře. Na úklid velmi dbáme. Areál je opravdu nekuřácký a i přesto máme 2 místa vyhrazena pro kuřáky. Jedno, jak píšete, je za branou penzionu a druhé je v zadní části terasy u altánu. Hosté jsou na nekuřácký areál upozorněni zaslaným voucherem již před příjezdem, ve kterém toto zmiňujeme. Pokud personál nerespektoval zákaz kouření a nevyužíval místa k tomu určená, za to se omlouváme a promluvíme s nimi.

    Děkujeme. Jana Uličníková, recepce

  • Anonymní hodnocení

    ?

    mladý pár, 1. července 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • útulno a čisto
      klidné a tiché místo u lesa ideální na odpočinek
      příjemná obsluha
    • Škoda, že nebyla větší možnost výběru vegetariánských jídel. Ale věřím, že do budoucna na tom v restauraci zapracují.
  • Monika PŘENOSILOVÁ

    ?

    jednotlivec, 13. června 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Pavel Malchárek

    ?

    dospělý pár, 25. května 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Skvely personal od recepcni pres cisnice az po kuchare opravdu profici .Kdybych chtel penzion tak jen s takovymi lidmi.
    • Tahle otazka tu je zbytecna.