Recenze
Provoz hotelů je vyhlášením MZČR z 26. 4. do odvolání omezen. Povoleny jsou pouze lázeňské pobyty pro pacienty po covidu a od 10. 5. také pro PCR testované a očkované. Sledujte aktuální podmínky pobytů v lázních.

HodnoceníS-centrum

Zpět

Hodnocení hotelu

91%

Perfektní

na základě 45 recenzí

  • Personál

    95%

  • Služby

    93%

  • Čistota

    93%

  • Pohodlí

    85%

  • Cena/kvalita

    87%

Recenze (45)

Filtry

  • Martina Račoková

    ?

    rodina s malými dětmi, 3. října 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Gabriela Hynková

    ?

    jednotlivec, 28. září 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Tomáš Hajský

    ?

    rodina se staršími dětmi, 14. září 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    S pobytem v S-Centru jsme byli velmi spokojeni, jsme dvě akční rodiny s dětmi, proto jsme uvítali a využili venkovní sportoviště, bazén i bowling. Perfektní byla i kuchyně, všichni jsme si moc pochutnali.
    • Široké možnosti sportovního užití přímo v hotelu, perfektní kuchyně, příjemný personál, slušně zařízené a čisté pokoje.
    • Snad jen, že v samotném Benešově toho není tolik k vidění, chce to kousek popojet. Možnosti ale jsou;-)
    S-centrum

    Odpověď od hotelu

    S-centrum

    Dobrý den,
    děkujeme za krásné hodnocení. Budeme se na vás těšit někdy v budoucnu.
    S pozdravem,
    Veronika

  • Eva Dürichová

    ?

    skupina přátel, 5. září 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Vše proběhlo v pořádku . Personál ochotný. Prožily jsme celé 3 dny báječně. Mohu všem doporučit. Strava nejen výborná, ale výběr z 20 jídel nás mile překvapil. Pokoje čisté a ručníky vyměněny za čisté i druhý den. Vše na 1 s hvězdičkou. Děkujeme všem kteří se o nás starali.
    • Vše na co si vzpomenete Vám splní.Ochotný personál, čistota, kvalitní služby výborná kuchyně.
    S-centrum

    Odpověď od hotelu

    S-centrum

    Děkujeme za tak úžasné hodnocení. Moc si toho vážíme a budeme rádi, pokud k nám zase přijedete.
    S pozdravem,
    Veronika

  • Anonymní hodnocení

    ?

    rodina s malými dětmi, 19. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Líbilo se nám vše co u vás nabízíte
    • Jednání vaší jedné s recepční. Celou dobu tam byli milé a ochotné žádný problém nebyl . A pak na poslední den co jsme tam byli tam byla jedna recepční arogantní když sem se jí na něco zeptala tak na mě koukala a i odpovídala jak kdyby se bavila bůh ví skym strašný . Znepříjemňila mi celý večer. Chtěli jsme se k vám vrátil ale bohužel nebudeme koukat na někoho nebo chodit za někým tak protivným. Recepční je tam od toho aby nám poradila, téhle to bylo na obtíž.
  • Jan Lerch

    ?

    dospělý pár, 23. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Hotel je dobře vybaven a personál se snaží hostům vyjít vstříc. Nevýhodou je poloha u silnice s relativně hustým provozem i v noci. Pokoje nejsou klimatizovány a kvůli provozu na silnici nelze spát při otevřeném okně.
    • Dobrá výbava pro sportovní vyžití.
      Ochotný personál.
    • Nemožnost větrání pokojů.
      Hustý provoz na přilehlé silnici.
      Nedostatek lehátek u bazénu.
  • Simona Košťálová

    ?

    jednotlivec, 15. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Celkově hodnotíme pobyt kladně. Hotel je čistý, moderní, personál v recepci velmi ochotný a vždy na dosah. Taktéž obsluha v restauraci je příjemná. Výběr jídla pestrý a výborně připravený..Jediné mínus spatřujeme v blízkosti silnice. Hluk v časných ranních hodinách nás každé ráno probudil.
  • Jiří Hnízdil

    ?

    jednotlivec, 20. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 17. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Pavlína Zapletalová

    ?

    rodina se staršími dětmi, 17. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Velmi dobrý hotel s příjemnou obsluhou. Ideální pro aktivní odpočinek.
    • Děkujeme za hezký pobyt a výbornou kuchyni.
    S-centrum

    Odpověď od hotelu

    S-centrum

    Dobrý den,
    děkujeme za krásné hodnocení a budeme se těšit někdy v budoucnu na viděnou!
    S pozdravem,
    Veronika