Recenze

RecenzeS-centrum

Zpět

Hodnocení hotelu

94%

Perfektní

na základě 12 recenzí
za poslední rok

Jak sbíráme recenze?

  • Personál

    97%

  • Služby

    95%

  • Čistota

    98%

  • Pohodlí

    90%

  • Cena/kvalita

    90%

Recenze (127)

Filtry

Typ klienta

Zobrazit pouze

Seřadit od

  • Anonymní recenze

    ?

    Neuvedeno, 17. června 2024

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • vyborna kuchyne
      velmi mily personal
      prijemne prostredi
      hodne moznosti na aktivni odpocinek
    S-centrum

    Odpověď od hotelu

    S-centrum

    Děkujeme za milou recenzi.
    S-centrum

  • Anonymní recenze

    ?

    dospělý pár, 14. června 2024

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Všechno bylo perfektní, ale cenu jsem musela ohodnotit jenom jako dobrou, z prostého důvodu, cena se nikdy nebude líbit.
  • Martina Vlasáková

    ?

    Neuvedeno, 6. května 2024

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Moc jsme si to na dámské jízdě užily, nic nám nechybělo, personál i jídlo bylo výborné, ve vířivce bychom vydržely nekonečně dlouho. Je skvělé, že je vše na jednom místě. Jen ve městě Benešov toho moc není k vidění - Konopiště je samozřejmě krásné. Na prodloužený víkend je to ideální odpočinkové místo.
    S-centrum

    Odpověď od hotelu

    S-centrum

    Děkujeme za hodnocení!

    S-centrum

  • Hana Mašková

    ?

    skupina přátel, 29. dubna 2024

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Víkendový pobyt v S-Centru hodnotím velice kladně. Vše bylo v naprostém pořádku a musím pochválit výbornou kuchyni. Jídlo bylo skvělé a hodně - navíc dezerty po večeři byly luxusní :-). Ještě musím zmínit velice vstřícný přístup personálu.
    • vše
    • není co vytknout
    S-centrum

    Odpověď od hotelu

    S-centrum

    Velice děkujeme za Vaší recenzi! S-centrum

  • Miloš Štenc

    ?

    Neuvedeno, 6. prosince 2023

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Vse Ok
  • Vendula Wolfová

    ?

    Neuvedeno, 20. listopadu 2023

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní recenze

    ?

    ostatní, 6. listopadu 2023

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Služby hotelu na dobré úrovni, výborný a vstřícný personál.
    Báječná atmosféra na bowlingu.
    • Výborné jídlo
  • Štěpán Drahota

    ?

    dospělý pár, 21. srpna 2023

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Moc milý a ochotný personál
  • Gabriela Papoušková

    ?

    jednotlivec, 21. srpna 2023

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní recenze

    ?

    mladý pár, 31. července 2023

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Za mě osobně spokojenost, jen pro toho kdo by se rozmýšleli nad tímto wellnessem tak chci upozornit, že venkovní bazén není tak velký jak vypadá na obrázku a je tam dost studená voda, nemá ohřev.
    Jinak personál vstřícný, vše vysvětlil kdykoli nebyl problém se na cokoli zeptat, slečny byly milé, takhle by to mělo vypadat.
    Číšník a číšnice supr, jen byl jeden malý zádrhel na začátku v prvním jídle, že byly tvrdší (nedovařené) špagety, ale stane se, lepší než kdyby byly rozvařené (ani jsme to na místě neřešili byla to drobnost). První den jsme si vybírali jídla na další dny které potřebovali předem vědět včetně času a vzhledem k tomu, že to potřebovali vědět v kolik přijdeme tak mi potom přišlo dost dlouhé když jsme přišli na čas a čekali jsme na jídlo půl hodiny. A jídla které jsme si objednali na dva dny, nám ty dny otočili což je taky víceméně nedůležitá drobnost. Jinak všechny ostatní jídla na výbornou.
    A jeden bod je napsáno "celotělová relaxační masáž" ale jak sám masér řekl za 45 minut nejde udělat masáž celého těla takže dává vybrat jaké části těla chce kdo masírovat takže bych jen upravil nabídku té masáže protože to není celotělová... u mně osobně to byly záda a zadní části nohou.
    • Příjemná a milá obsluha
      Po okolí je dost míst které se dají navštívit
      Masáže
      Bowling
    • Bohužel nefunkční vířivka
      Je fajn mít privátní vířivku a sauny, ale bohužel do tohoto prostoru nešly zavřít dveře
      Ucpaný odtok ve sprše vedle sauny, takže za pár vteřin tam byl bazén
      Silnice v tomto městě, je to katastrofa samá díra nebo hrboly, uprostřed města v některých křižovatkách jsou udělané malé schody takže pro nižší auta problém. Horší silnici po republice jsem snad ještě neviděl, ale samozřejmě patří to jako negativum obecně. Vůbec to není směřované na hotel který za to nemůže.
      Snídaně obložené stoly v pořádku, ale chyběla mi tam slanina ?