Recenze

Hodnocení hotelu

91%

Perfektní

na základě 20 recenzí
za poslední rok

Jak sbíráme recenze?

  • Personál

    96%

  • Služby

    94%

  • Čistota

    94%

  • Pohodlí

    85%

  • Cena/kvalita

    88%

Recenze (129)

Filtry

Typ klienta

Zobrazit pouze

Seřadit od

  • Ivana Cibulková

    ?

    rodina s malými dětmi, 13. července 2024

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Maximální spokojenost po všem stranách nenašli jsme nic co by nám nevyhovovalo


    Děkujeme za krásný pobyt
    • Animační program pro děti byl super syn byl nadšený. Slečny příjemné byli k dětem

      Personal milí a přátelsky
    • Nenašli jsme nic co by nevyhovovalo
  • Anonymní recenze

    ?

    Neuvedeno, 3. července 2024

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Příjemný personál, recepce výborný přístup.
      Obsluha v restauraci, také na jedničku.
    • Problém tohoto hotelu je, že se nachází u dálnice a ten je pro děti pecka hlavně v noci, to nelze ani otevřít okno.
      Další problém je klimatizace na pokoji, ta prostě chybí.
      Mobilní je k dispozici, ale ta je k ničemu.
      Jinak by to bylo v pohodě.
  • Ria Zářická

    ?

    rodina s malými dětmi, 1. července 2024

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    V hotelu jsme byly poprvé a musím říct že opravdu vše super , ochotný a milý personál, krásný pokoj s balkonem a hezké dětské hřiště. Báli jsme se, jestli se děti v hotelu nebudou nudit, ale to opravdu nehrozilo ?..
    • Králíčci a dětské hřiště ????
    • Nenašli jsme nic , co by se nám nelíbilo. Že hotel stojí u dálnice s tím člověk musí počítat , že je trochu hluk. Ale nic hrozného ??..
  • Jana

    ?

    skupina přátel, 1. dubna 2024

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Hotel je postaven tak, že v okolí je plno zajímavých míst k navštívení. Protože jsme byly jen samé ženy a kulturu jsme si zajistily samy po okolí hotelu nechodily. Měly jsme nádherné počasí, které nám pobyt ještě víc zpříjemnil.
    • Jídlo bylo v dostatečném množství a bylo moc dobré. Vždy jsme měly z čeho vybírat a na čem si pochutnat.
    • Blízká poloha u dálnice nás zaskočila. Hukot byl hodně slyšet.
  • Anonymní recenze

    ?

    Neuvedeno, 5. února 2024

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní recenze

    ?

    skupina přátel, 11. prosince 2023

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Byli jsme tam na dvě noci, víkendový pobyt pro dvě osoby s polopenzí a wellness ve formě sauny.
    • Strava chutná
    • Měli jsme podkrovní pokoj-venku mínusové teploty, v pokoji hodně chladno, z oken profukovalo, museli jsme mít zapnutý ohřívač, jinak tam bylo jak v lednici. O koupelně ani nemluvím.
  • Josef Krsek

    ?

    dospělý pár, 2. října 2023

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Přístup personálu, ochota, dobrá strava
    • Hluk z dálnice, ale nechalo se to
    Hotel Akademie Naháč

    Odpověď od hotelu

    Hotel Akademie Naháč

    Děkujeme za návštěvu a hodnocení. Budeme se těšit příště.

  • Tomáš Bryslivec

    ?

    dospělý pár, 2. října 2023

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Hana Dědková

    ?

    dospělý pár, 14. září 2023

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Saunový svět byl bezva,blízké okolí hezké, i když u dálnice trochu hluk byl,ale věděla jsem dopředu.
    • Saunový svět
    Hotel Akademie Naháč

    Odpověď od hotelu

    Hotel Akademie Naháč

    Děkujeme za návštěvu i hodnocení.

  • Anonymní recenze

    ?

    jednotlivec, 9. září 2023

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení