Recenze
Z nařízení vlády není možné rezervovat pobyty s termíny nástupu do 11. dubna. Více informací zde.

HodnoceníHotel Ski

Zpět

Hodnocení hotelu

83%

Velmi dobré

na základě 75 recenzí

  • Personál

    87%

  • Služby

    85%

  • Čistota

    87%

  • Pohodlí

    80%

  • Cena/kvalita

    75%

Recenze (75)

Filtry

  • Marie Flidrova

    ?

    dospělý pár, 16. března 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    I přes zákazy, wellness a restaurace, jsme si pobyt užili
    • Umístění hotelu
      Prostředí hotelu
    • Nemám co
  • Jan Herrmann

    ?

    dospělý pár, 5. března 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Není co vytknout, vše bylo výborné
  • Libuše Šebrlová

    ?

    jednotlivec, 26. února 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • ochota personálu
      využití saun, wellnes
      krásné okolí
      možnost výletů
  • Marika Vodvarkova

    ?

    jednotlivec, 24. února 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Byli jsme velice spokojeni.
    • Pobyt v saune jsem si nenechala ujít. Jen mi trošku nebylo příjemá sprcha přímo naproti saune, která je oddělena pouze z jedné strany skleněnou stěnou.
      Ostatní návštěvníci welnesu jsou v plavkách a mohou jít kolem. Kdyby byla skleněná stěna do "L", bylo by při ochlazování více soukromí. Ale to je jen můj pocit.
  • Romana Kubínová

    ?

    jednotlivec, 23. února 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    byli jsme velmi spokojeni
    • výborné služby, dobré jídlo, pekné, cisté ubytování
  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 29. ledna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Skvělý odpočinkový pobyt, pohodové wellness, milý a ochotný personál, jídlo výborné.Pokoj s výhledem na les, srnky pod okny. Kdo hledá klid, najde ho zde. Užili jsme si i lyžování na Harusáku Na běžkách v lese i v areálu Vysočina arény, kde se konají i sportovní akce. Procházky zasněženou přírodou.
      Vhodné spíš bez dětí. Hotel nemá uvnitř zázemí pro rodiny s dětmi. To je naopak výhodou pro ty, kteří právě potřebují trochu klidu a odpočinku.
  • Šárka Kroutilíková

    ?

    dospělý pár, 13. ledna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Výborné jídlo.
  • Zdeňka Pešinová

    ?

    skupina přátel, 6. ledna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Moc se nám to všem líbilo Byli jsem se vším moc spokojeni..
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 20. listopadu 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Sportovní vyžití hned za dveřmi hotelu (cyklistika, běžky, pěší turistika,...)
    • Přechod z pokoje do wellness zóny přes recepci a bar.
  • Chládková Jana

    ?

    jednotlivec, 18. listopadu 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Vše bylo perfektní, ale nejvíc zaslouží pochvalu pan kuchař, který jídla správně ochutil a výborně uvařil.