Recenze

Hodnocení hotelu

94%

Perfektní

na základě 162 recenzí

  • Personál

    95%

  • Služby

    93%

  • Čistota

    96%

  • Pohodlí

    95%

  • Cena/kvalita

    90%

Recenze (162)

Filtry

  • Radomír Fiala

    ?

    dospělý pár, 13. září 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Hotel je opravdu v přírodě. Pokoje jsou stylové, prostorné a výborně odhlučněné.
    Byli jsme již podruhé, ale určitě ne naposled.
    • Wellness , restaurace a vše ostatní v jedné budově.
      Výborný personál jak v hotelu, tak na procedurách.
    • Na krajních pokojích slabá resp.žádná wifi.
      Mizerná nabídka CZ TV programů(ČT1, ČT2, ČT sport, Nova a Prima. Proti bohatší programové nabídce DE a RU?! No kvůli TV se ale na wellness nejezdí že?
  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 8. září 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Pobyt na zámku se nám s manželem moc líbil a hezky jsme si ho užili. Krásně velký a pěkně zařízený pokoj, postel s nebesy, výborné jídlo, libovolný vstup do bazénu, klidné prostředí.
    • - příjemný a ochotný personál
      - krásné a klidné prostředí
      - výborné jídlo
      - libovolný vstup do bazénu, sauny a páry
      - cenu v celku přiměřené na dnešní dobu
      - kousek do Karlových Varů
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 4. září 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 4. září 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Martina Jašková

    ?

    rodina se staršími dětmi, 1. září 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Velmi se nam u vas libilo,uz planujeme dalsi pobyt u vas:)))
  • Anonymní hodnocení

    ?

    rodina se staršími dětmi, 22. srpna 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    rodina s malými dětmi, 18. srpna 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Děkujeme za skvělý pobyt, ve kterém se skloubila středověká romantika s komfortem. Pro ty, kteří hledají klid uprostřed přírody je to ideální volba.
    • Krásné, stylove zařízené prostředí, výborná kuchyne, ochotný personál, výborné wellnes, chutný luzecky pramen, krásné okolí zamku.
    • Na webu hotelu je informace o tom, že v okolí je řada turistických cest. Myslím, že by pro návštěvníky bylo výborné, kdyby v nějakém letáku či mapce byla stručná informace o těchto trasách.Nasli jsme trasu znacenou jako c.1 okolo hotelu, ale další trasy začínají neznámo kde a ani jsem neznal jejich počet. Na recepci samozřejmě něco poradili, ale tato info by mohla být součástí nějakého letáku nebo by mohla být na webu. To byla ale jediná připomínka, jinak super pobyt.
  • Věra Trojanová

    ?

    rodina s malými dětmi, 10. srpna 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Pobyt jsem si užila s vnoučaty, vše bylo naprosto skvělé.
  • Josef Tůma

    ?

    jednotlivec, 23. července 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Maximální spokojenost hlavně s ubytováním a jídlem. Chybí tam venkovní sportoviště.
    Také chybí informace o možnostech výletů do okolí, žádné letáky nebo brožurky. Mapky s turistickými stezkami.
    Takový hotel by měl mít televizi s O2 se sportovními programy.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    rodina s malými dětmi, 21. července 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Celkově to bylo skvělých pár nocí v tomto ubytování. Je to super lokalita, která nabízí spoustu výletu. My vždy cca do 15 hod výletovali a pak už si užívali bazénu a sauny. Řekla bych, že je pobyt vhodný pro relax pro páry bez dětí, ale i my s dítětem jsme si tu našli svoje. V rámci koupeného rodinného pobytu jsme měli dostat i balíček pro dítě, to se nestalo, ale nijak to neovlivnilo naše hodnocení. Určitě se vrátíme.
    • Příroda, stylové prostředí, čistota, snídaňový servis, celkový dojem je super
    • Malé polštáře, podlaha v hlavním pokoji dost vrzala