Recenze

Hodnocení hotelu

88%

Velmi dobré

na základě 11 recenzí

  • Personál

    94%

  • Služby

    91%

  • Čistota

    90%

  • Pohodlí

    84%

  • Cena/kvalita

    80%

Recenze (11)

Filtry

Zobrazit pouze

  • Radim Foltman

    ?

    mladý pár, 18. listopadu 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Krásný hotel, skvělý,milý a vstřícný personál.
    • Lokalita
      Vybavenost hotelu
      Skvělý personál
  • Andrea Lorencikova

    ?

    skupina přátel, 2. září 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Krasny hotel, s detskym koutkem a take koutkem pro vetsi deti s fotbalkem a koutek i pro dospele.Nadherny wellnes a velice doporucujeme si zaplatit masaz.,opravdu vynikajici...
      Restaurace s vynikajicim jidlem a milou obsluhou.
      Urcite se radi do hotelu vratime.
  • Václav Kovařík

    ?

    jednotlivec, 30. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Barbora

    ?

    rodina s malými dětmi, 16. června 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • libi se mi interiér a čistota,kterou hodne upřednostňují kdyz vybírám. Personal výborný. Vsichni ochotni a laskavý. Celkove to na me hezky působilo.
    • Jedine co se mi moc nelíbilo byla garaz, kde to vcelku pachlo a u výjezdu byl nepořádek z láhvi a dalsich veci.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 9. června 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Ubytování bylo krásné, personál příjemný, masáž byla skvělá.
    Aparthotel Svatý Vavřinec

    Odpověď od hotelu

    Aparthotel Svatý Vavřinec

    Moc děkujeme za hezkou recenzi. Budeme se těšit na Vás znovu.

  • Věra

    ?

    jednotlivec, 4. června 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • prostředí, wellnes , ale škoda, že zde není bazén na plavání.
    • schody do horní části apartmánu 523 jsou velmi nepohodlné, až nebezpečné. Postel v horní části je těžko přístupná, mezera mezi postelí a mříží nebo postelí a dřevěným obkladem, je velmi malá.

      Snídaně mi za cenu 180 Kč příjde velmi velmi předražená.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 28. dubna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Lucie

    ?

    skupina přátel, 26. května 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Lokalita, architektura
    • Hluk z dodelavani ostatnich pokoju. Vjezd do podzemnich garazi, k budove D, neporadek ze stavby
  • Yvonna

    ?

    dospělý pár, 19. února 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Velmi dobra poloha hotelu . Velmi sympaticky a profesionální přístup personálu obzvlášť v recepci .
    • Malý vyber ovoce u snídaně.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 3. ledna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení