Recenze
K nástupu na pobyt je třeba prokázat negativní test, očkování nebo prodělání covidu. Sledujte aktuální podmínky pobytů v lázních.

Hodnocení hotelu

86%

Velmi dobré

na základě 386 recenzí

  • Personál

    89%

  • Služby

    87%

  • Čistota

    90%

  • Pohodlí

    79%

  • Cena/kvalita

    86%

Recenze (386)

Filtry

  • Marcela

    ?

    dospělý pár, 25. března 2012

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Chování personálu - recepce, hotel.restaurace, služby u bazenu jako v komunismu - neochota,nezájem!! Vybavení pokojů zastaralé, ručníky a mýdla se měnily každé 3 dny!!
  • Vladimír Mezera

    ?

    dospělý pár, 29. září 2010

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Bylo to fajn a v rámci možností super,jídlo dobré i výběr,ubytování v pohodě a wellnes taky dobrý,myslím velmi dobrý průměr. Díky
  • Jan Drbal

    ?

    dospělý pár, 6. srpna 2009

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Krásné umístění hotelu, dobré ceny a hodně jídla jsou bezesporu klady. Horší je to již se skldbou jídla, skromným ubytováním a personálem sice ochotným, nicméně leckdy malinko neohrabaným. Z hotelu jakoby dýchaly doby ROH, jakoby se zde zastavil čas. Tedy celkový dojem spíše průměrný.
  • Petr Hráček

    ?

    jednotlivec, 25. června 2011

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Zařízení na pokojích velmi zastaralé.Matrace jsou přímo katastrofa.Platit parkoviště u hotelu při zaplaceném déle trvajícím pobytu, překvapení až na místě samém, proč?? Kvalita stravy, vzhled a úroveň, jakým je překládána, nic moc.
  • Stanislava

    ?

    dospělý pár, 16. srpna 2014

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Renáta Hrbková

    ?

    mladý pár, 14. července 2009

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Tento hotel mohu doporučit pouze nenáročným lidem, kteří hledí hlavně na cenu. Zařízení je staré -"komunistické", okna netěsní, nemluvě o tom, že je v celém hotelu docela zima, protože topení je nejspíš moc drahé a televize na pokoji nám taktéž nefungovala. V ceně pobytu jsme měli mít zahrnuto-polopenzi, ubytování, 3 procedury, ovoce na pokoji a překvapení na pokoji. Jaké ale bylo naše překvapení, když jsme zjistili, že ono překvapení na pokoji je jeden mini bonbonek a ovoce jsme za celý pobyt neviděli ani běžet okolo. Večeře se podávají tuším od 18 do 19:30h, ale osobně dporučuji dostavit se co nejdříve, neboť po naší první návštěvě večeře, kdy jsme se dostavili cca kolem 19:15h s tím, že se jdeme navečeřet a personál nám oznámil, že už není příloha, jsme nevěřili vlastním uším. Nutno dodat, že jsme vše dostali, ale až po důrazném upozornění. Nechápu, kde se u nás rozmohl "mýtus", že když je večeře do 19:30, tak ve čtvrt už není žádné jídlo. Já, jako řádně platící zákazník mám plný nárok na svou veřeři i za 5 minut půl 8 a velice by mě zajímalo, jak by se tvářil majitel hotelu, kdyby slyšel personál, jak mi na otázku, co si mohu dát za přílohu odpoví "už nic". No, co dodat. Vesměs tu lze strávit příjemný víkend, ale opravdu od tohoto hotelu nic neočekávejte. Celé osazenstvo hotelu tvoří vesměs němečtí turisté-důchodci, kteří jsou zde o poznání více vítáni a upřednostňováni než české osazenstvo. Nutno dodat, že za tu cenu to nejspíš odpovídá.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 6. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Při příjezdu nám paní recepční sdělila veškeré informace, co kde najdeme, co máme v ceně ubytování... To bylo fajn
      Obsluha baru velmi příjemná - jen jedna malá poznámka - až pan provozní bude slavit zase narozeniny, tak by mohl alkohol s obsluhou pít v ústraní... To se nedělá:-D
      Snídaně, která byla součástí pobytu - byla velmi různorodá a určitě si každý mohl najít to co mu chutná.
    • NEHLÍDANÉ!!! parkovné 100,- Kč za den??? tak to je překvápko. Ještě bych chápala u hlídaného - budiž, ale takhle?!?
      Jediná služba v rámci wellnesu, která není placená je bazén, ten je ale narvaný rodinami s dětmi a je přehřátý, tak zapomeňte na velké plavání a osvěžení.
      Wifi signál pouze v přízemí u recepce - to se taky jen tak nevidí. Asi by chtělo popřemýšlet o vylepšení.
      Co mne, ale mrzelo nejvíc... Pan recepční si převzal peníze za pobyt a parkovné, ale dotaz, zda se nám zde líbilo, zda bylo vše v pořádku, popřání šťastné cesty??? Ne - to se zde asi nepěstuje.
      Škoda - spousta věcí by se totiž dala přehlédnout, ale takto vidíte i starý nábytek a flekaté koberce.
      Za naši rodinu, sem již nikdy víc a bez doporučení. Konkurence jen ve městě Harrachov je moře.
  • Pavel Bučil

    ?

    mladý pár, 28. února 2011

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    POZOR! Zakoupili jsme si údajně speciální balíček - Welness lyžařský prodloužený víkend(3 noci v ceně 5700,-Kč). Z toho by každého napadlo, že je u tohoto "balíčku" zvýhodněná cena. Ale opak je pravdou! Pokud si zaplatíte zvlášť ubytování (700,-Kč/os/noc vč. polopenze) a procedury(výběr z procedur je do max. částky 290,-Kč), vyjde vás to o pár stovek méně. Navíc parkování na parkovišti, které patří k hotelu stojí 100,-/den!!Pak vás napadne, že hotel bude asi hodně luxusní, ale čekejte spíše klasiku s prvky komunismu, ale zas tak hrozné to není. Pokoje jsou pěkné. Pokud jede někdo opravdu jen lyžovat, tak na pokoji nestráví moc času a večerní masáž je pak příjemná. Jídlo hodnotíme na jedničku.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 11. července 2011

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Václav Světlík

    ?

    dospělý pár, 30. září 2009

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení