Recenze

Hodnocení hotelu

93%

Perfektní

na základě 143 recenzí

  • Personál

    97%

  • Služby

    92%

  • Čistota

    96%

  • Pohodlí

    89%

  • Cena/kvalita

    90%

Recenze (17)

Filtry

  • Simona

    ?

    skupina přátel, 20. září 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • luxusní jídlo , doporučujeme
    • není co psát, za nás super
  • Alois

    ?

    skupina přátel, 30. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Skvělé, majitel si najde čas na pár slov. Hosté se zde cítí jako doma. Restaurace kvalitní. Tvrdá matrace.
    • Ach ty polštáře.
  • Veronika

    ?

    skupina přátel, 9. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Příjemný personál, fajn snídaně, dobré matrace.
    • V koupelně byly vlasy jak ve sprchovém koutě, tak umyvadle.
  • Vladimír Sláma

    ?

    skupina přátel, 1. prosince 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Hotel zcela splnil naše očekávání pro krátkodobý pobyt. Velice příjemný personál vytvořil skoro domácí atmosféru hotelu, která se přenesla i na nás. Chceme pochválit výbornou jednoduchou kuchyni a především zákusky (dorty), které byly až "nebezpečně" dobré. Někteří z nás si dali i dvakrát za sebou přestože byli po obědě. Za nás za všechny jednoznačně palec nahoru. Sláma a spol.
  • Arpád Backai

    ?

    skupina přátel, 16. října 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • ochota riešiť požiadavky a priateľský, milý prístup k zákazníkom
  • Marie Cuchalová

    ?

    skupina přátel, 24. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Letos jsme si s kamarádkami vyrazily k vám do Konstantinových Lázní a byly jsme všechny ( bylo nás 6 ) nadšené! Líbilo se nám úplně všechno! Jsou to malé lázně, ale překrásné, vše nově zrekonstruované, pobyt v Jitřence je dokonalý, vaří výborně!
    • Jednu malou chybičku to mělo - měly jsme si předem přiobjednat proceduru, všechno bylo obsazené. To je ale naše chyba, nenapadlo nás, že je takový zájem.
    Hotel Jitřenka

    Odpověď od hotelu

    Hotel Jitřenka

    Děkujeme a jsme rádi,že se Vám u nás líbilo.

  • Anonymní hodnocení

    ?

    skupina přátel, 16. června 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • bezproblémové parkování, výtah, čistota
    • k večeři nebylo k dispozici pití (čaj, voda,..), ale byla možnost dokoupení.
  • Olga

    ?

    skupina přátel, 18. května 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Příjemný a ochotný personál, skvělá kuchyně i cukrárna. Je vidět, že rodina Bočanova pro svůj hotel žije - můžeme všem jen a jen doporučit. Určitě jsme hotel Jitřenka nenavštívily naposledy. Za všechny spokojené bývalé maturantky 60+ děkuje za pobyt Olga Kunclová
    • -------------
  • Ota Klbík

    ?

    skupina přátel, 19. listopadu 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    skupina přátel, 13. května 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • V hotelu se mi líbilo naprosto vše. Velmi ochotný personál, příjemný a praktický interiér hotelu. Výborná kuchyně. Všem můžu jenom doporučit, Určitě hotel ještě někdy navštívím.
    • Nevím.