Recenze

Hodnocení hotelu

85%

Velmi dobré

na základě 17 recenzí

  • Personál

    89%

  • Služby

    89%

  • Čistota

    93%

  • Pohodlí

    81%

  • Cena/kvalita

    76%

Recenze (17)

Filtry

Typ klienta

  • Anna Langmajerová

    ?

    dospělý pár, 21. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Oceňuji především možnosti koupání v Konstatinových Lázních - bazén v hotelu Jirásek, městský bazén, wellnes Konstantin a především krásné přírodní jezero na Hradíšťském vrchu. Také možnosti cyklo výletů po zajímavém okolí a krásný starý lázeňský park.
    • Jen pokoj ve vile Mánes byl v přízemí a hodně tmavý.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 6. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 4. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Byl to můj první pobyt "na zkoušku", ale moc hezký.
    • doporučuji ostatním
      hezké prostředí lázní
      milý personál v restauraci i na procedurách
  • Josef Jelínek

    ?

    jednotlivec, 9. června 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Naprostá spokojenost.
    • Klid, pohoda, nádherná příroda a historické okolí.
  • Jaroslav

    ?

    jednotlivec, 8. března 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Miroslav Hybler

    ?

    jednotlivec, 13. února 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Všechno se mi líbilo,příjemný personál,velmi
      dobré jídlo,hezké prostředí a velice dobrá
      pohoda.
  • Karolína Melingerová

    ?

    jednotlivec, 12. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Pěkné prostředí, příjemný personál, kvalitní služby, dobré jídlo, příjemný wellness.
  • Eva

    ?

    jednotlivec, 21. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • vše OK
    • nemám připomínky
  • Gregorová Jana

    ?

    dospělý pár, 11. června 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • krásné klidné prostředí
      krásné procházky v parku
      dobra kuchyně
      velmi příjemná a ochotná obsluha
  • Radek

    ?

    jednotlivec, 27. září 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • sice malý, ale pěkný pokoj s pěkným hygienickým zařízením, blízko do hotelu, kde se podávalo jídlo
    • televize ještě klasická se set-top-boxem, hlučnější lednice

      to není o hotelu, ale spíše poznámka
      i když jsem byl již na mnoha dovolených, tak mne překvapil (i když jsem to chtěl), cenový výpočet za ubytování;
      jinými slovy když si objednám jednolůžkový pokoj tak by měla být cena konkrétní, když si objednám dvoulůžkový pokoj, tak by měla být cena stanovená pro jednoho (třeba 7000Kč), když ten dvoulůžkový pokoj bude obsazen dvěma lidmi (tedy 2x 7000Kč), když ale bude dvoulůžkový pokoj obsazen jednou osobou, tak chápu, že bude stanoven příplatek (třeba 1500Kč +7000Kč);
      že ale bude příplatek i k jednolůžkovému pokoji mne docela překvapilo a dle rezervační kanceláře je to úplně normální - prý je to prostě příplatek za to, že mám jednolůžkový pokoj sám; prý jste mi to měli vysvětlit vy...