Recenze

Hodnocení hotelu

93%

Perfektní

na základě 18 recenzí

  • Personál

    97%

  • Služby

    93%

  • Čistota

    97%

  • Pohodlí

    86%

  • Cena/kvalita

    91%

Recenze (18)

Filtry

Typ klienta

Zobrazit pouze

  • Alice Dubská

    ?

    jednotlivec, 11. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Byla jsem nadmíru spokojena, procedúr bylo tak akurát, jídlo mi chutnalo, oceňovala jsem hlavně klidnou a spokojenou atmosféru, čistý vzduch a nádhernou krajinu. Výlet do Úterý byl super.
  • Ing. Nikolaj Mňuk

    ?

    jednotlivec, 10. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Prijemne ubytovani, kvalitní sluzby, pekná priroda i okoli, perfektni lazenske sluzby-procedury, chutná strava. Neni temer nic k vytknuti.
    • Jak ubytovani, strava a sluzby personálu výborné sluzby zdravotnich procedur.
    • Mládez v parku do 22:30 poustela techno duc duc a tezko se usinalo.
  • Iveta Brůnová

    ?

    jednotlivec, 28. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • klidné prostředí
      čistý vzduch
      milí lidé i personál
      hodně zeleně
      malebné prostředí
      čistota
      možnosti koupání a výletů
      skvělý pramen
      pěkné pokoje-dobré spaní, bílé povlečení
      příjemná pokojská služba
    • málo fantazie při vaření-jednotvárná kuchyň
  • Libuše Vitoušová

    ?

    ostatní, 19. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • spokojenost.
      Klid,relax.
      Tak milý a ochotný personál jsem snad ještě nezažila.
  • Monika Doležalová

    ?

    ostatní, 13. března 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Líbilo se mi to ticho a vstřícnost personálu.
    • Nelíbilo se mi ,že se zavírají restaurace ve20hodin
  • Květa Šťastná

    ?

    jednotlivec, 3. března 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Čistota, klid, personál velmi ochotný.Rodinné prostředí.
    • V zimním období chybí možnost večerního posezení, restaurace zavírá ve 20 hodin. Ale v letním období jsou možnosti větší.
  • Miroslava Riedelova

    ?

    jednotlivec, 18. listopadu 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Hotel Jirásek:, vše perfektní. Personál hotelu, výborná kuchyně. V okolí krásné procházky a klid. Lékař J. Mastalka i sestry na procedurach profesionální a velice příjemní.
    • Všechno
    • Jediná tečka na kráse špatně fungující chladnicka na pokoji ,která jela za hrozného zvuku téměř neustále.
  • Milena Sedláková Ing.

    ?

    jednotlivec, 22. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Krásně klidné prostředí. Nádherná příroda, milí lide. Polopenze v hotelu Jirásek byla poskytována v příjemné ( a také klidně) restauraci.
    • Poukaz zněl na Purkyně, až dole v textu uvedeno.ze ubytování je v Palackém. Chtěli jsme postele u sebe, v pokoji to tak nebylo. Druhý den nám údržbář pomohl postele přestěhovat. Personál recepce hotelu Jirásek, úklid i Vase spa kancelář byla v určité míře nápomocná, ale nás nástupní den tím vyřizováním a hledáním řešení dost poznamenán.
  • Jana Mácová

    ?

    jednotlivec, 1. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • nelze nic vytknout, vše v pořádku včetně ochoty a vstřícnosti personálu, jídlo velmi chutné, výběr jídla dostačující,děkujeme všem kdo se o nás během pobytu starali.
  • Zdeněk Karásek

    ?

    jednotlivec, 23. dubna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Klid, hezké prostředí, ochotný personál, výborná kuchyň.