Recenze

Hodnocení hotelu

84%

Velmi dobré

na základě 68 recenzí

  • Personál

    89%

  • Služby

    83%

  • Čistota

    91%

  • Pohodlí

    79%

  • Cena/kvalita

    78%

Recenze (68)

Filtry

Typ klienta

  • Ing. Justina Kamená

    ?

    dospělý pár, 18. listopadu 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Celkově hodnotím pobyt v lázních jako velmi dobrý. Účel, ke kterému jsou lázně určeny je řádně zabezpečován. Procedury jsou naplánované s přehledem, tak aby nedocházelo ke kolizím. Lázeňským hostům je ve všech směrech vycházeno vstříc.
    • S pobytem v lázních jsem velmi spokojena. Rádi jezdíme do Starých lázní v Darkově na týdenní pobyt. Je zde pěkné okolí. Rozsáhlý lázeňský park, v blízkosti lesík i "Darkovské moře". Za pěkného počasí jsou procházky úžasné. Jezdíme sem rádi, abychom trošičku zregenerovali své zdraví a svému tělu pomohli bojovat s únavou a stárnutím. Samozřejmě, že by pobyt v lázních měl být delší, ale já ještě pracuji a tudíž musím šetřit s každým dnem dovolené. Tak alespoň na týden na jaře a zase týden na podzim.
    • V okolí lázeňských budov je krásný a rozsáhlý prostor. Laviček na sezení je však velmi málo. Před "Společenským domem" je fontána, která nefunguje. Chtělo by to opravit a zprovoznit.
  • Kubínová Věra

    ?

    jednotlivec, 26. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Karel Kadeřábek

    ?

    jednotlivec, 3. června 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Paní maserka super
  • Anna Kulišťáková

    ?

    jednotlivec, 3. června 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Hezké prostředí
      Příjemný a vstřícný personál
      Dobře vybavený pokoj
      Velký výběr procedur
      Chutná strava
    • Ač bylo chutně uvařeno, většinou bylo nedostatečně teplé
  • Zdeněk Mančař

    ?

    dospělý pár, 29. května 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    dobrý den, byli jsme velmi spokojeni, celý pobyt se nám líbil, ubytování, stravování, milý a ochotný personál. Děkujeme Danuše a Zdeněk Mančařovi
    • Prvorepubliková atmosféra, vyjížďka BMW, procházky parkem
    • Z důvodu částečné imobility manžela vzdálenost jídelny.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 17. května 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Během tří dnů se velmi těžce dá hodnotit okolí, možnost vyžití nebo vybavenost parků. Navíc nám pobyt celý propršel. Rovněž , co se týká zdravotní péče, během jednorázového Využití tří procedur se nedá hodnotit. Určitě jako tří týdenní pacient bych našla hodně kladů, možná, i záporů. Co mohu velmi kladně ohodnotit, je stravování, hezký přístup obsluh. personálu k hostům, prostředí jídelen, kvalita a pestrost stravy. Dále ubytování, vybavení pokojů. Proto se nevyjádřím ke kolonce " Líbilo se mi, nelíbilo".
  • Hana Parzyková

    ?

    jednotlivec, 22. dubna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Perfektní personál
      Perfektní kuchyně
      Perfektní služby
  • Věra Hertlová

    ?

    jednotlivec, 13. března 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    příjemný pobyt,lázeňské procedury perfektní personál velmi vstřícný
    • lázeňské procedury perfektní
      ubytování pěkné
      personál velmi ochotný
    • protože se teprve zahajovala sezona nebyla
      možnost výběru jídla ,okolí nemúžu hodnotit
  • MUDr.Kartárik Martin

    ?

    jednotlivec, 11. března 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Milý personál,starostlivost personálu,ochota
    • Sporá vybavenost restaurace,bola půl roku objednávka a dohodnutá manikura a pedikura a nakoniec nic nebylo zajišteno.Myslím ,že za taku dobu to šlo rezervovat.Největší chyba pitný režim,neda sa ani nic moc koupit.
  • Vaclav Novak

    ?

    jednotlivec, 11. března 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Vše v nelepším pořadku