Recenze

Hodnocení hotelu

84%

Velmi dobré

na základě 2 recenze
za poslední rok

Jak sbíráme recenze?

  • Personál

    100%

  • Služby

    90%

  • Čistota

    90%

  • Pohodlí

    70%

  • Cena/kvalita

    70%

Recenze (133)

Filtry

Typ klienta

Zobrazit pouze

Seřadit od

  • ing. Zemek Pavel

    ?

    dospělý pár, 15. června 2023

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Velmi spokojeni
    • Umístění lázní v parku, kvanta cyklostezek, koupání v jezírku za řekou, klid.
  • Anonymní recenze

    ?

    jednotlivec, 11. června 2023

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    mimo město, klid a prospěšné procedury. Pokoj inkluziv jsem si představovala větší a asi modernější.
    • pěkná příroda, klídek a čistý vzduch. A pochvala kuchaři.
    • Zrovna zavřené Bistro, nemožnost koupit obyč.pití, Tesco cca 700m vzdálené
  • Anonymní recenze

    ?

    skupina přátel, 15. května 2023

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Velmi vstřícný, milý a ochotný personál. Nádherné prostředí v místě pobytu.
    • Místy to bylo chaotické, paní na recepci předávala úplně jiné informace, než jak ve skutečnosti vše bylo. Nevěděla, zda mám pobyt zaplacený, nevěděla, kolik pobyt vlastně stál, sdělovala mi nižší částku, než jakou jsem uhradila fakturou. Celkově mi připadalo, že byl pobyt drahý, připlácela jsem za jednolůžkový pokoj, přitom samotný pokoj jednolůžkový přímo byl.
  • Anonymní recenze

    ?

    dospělý pár, 10. května 2023

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní recenze

    ?

    skupina přátel, 5. října 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Víkendový wellness pobyt v Darkově nebyl špatný, ale v porovnání s jinými pobyty, které jsme absolvovali, byl rozdíl. Ubytování ještě šlo, horší byly už vany na koupele, masážní lehátko (hodně staré a i hygiena šla lehce stranou). To by člověk ještě bral, na všechno peníze nejsou. Ale co nás překvapilo hodně, bylo, že na jídlo se chodilo na tvz. směny. My jsme byli první směna, tzn., že snídaně byla v rozmezí 6.30 - 7.15 hod, oběd 11.00 - 11.30 hod. a večeře 17.00 - 17.30 hod. Navíc jsme u stolu seděli s cizími lidmi (ne vždy lidé u stolu probírali chutná témata). Zvláštní bylo i to, že bylo jednotné jídlo, taková spíše školní jídelna (i když bylo dobré). Ale přece člověk jeden na wellness, aby si odpočinul a nabral síly v dnešní době a ne, aby vstával v šest hodin ráno!!! Možná by nebylo marné zvážit, aby wellness pobyty probíhaly v jiném režimu než u léčících se pacientů. Hold kraj razovity!
  • Anonymní recenze

    ?

    jednotlivec, 3. října 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Jiřina

    ?

    dospělý pár, 3. října 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    S pobytem jsme byli celkově spokojeni. Veškerý personál byl ochotný a příjemný, ubytování čisté.
    • Umístění lázní je v klidné části města. Všude hodně zeleně, parky, v parném počasí je možnosť koupání v tzv. Karvínském moři.
  • Anonymní recenze

    ?

    jednotlivec, 1. října 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Nevýhodou těchto lázní je nutnost docházení na procedury přes venkovní prostředí, a to i za deštivého počasí.
    • přístup personálu a čistota
    • asi to co lázně momentálně neovlivní, ale nepříjemné jsou hlučné práce při stavbě silnice za řekou
  • Anonymní recenze

    ?

    jednotlivec, 27. září 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Vstřícnost personálu.
    • Přidělený čas jídla.
  • Anonymní recenze

    ?

    skupina přátel, 26. září 2022

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení