Recenze

HodnoceníHotel Flóra

Zpět

Hodnocení hotelu

85%

Velmi dobré

na základě 35 recenzí

  • Personál

    91%

  • Služby

    91%

  • Čistota

    85%

  • Pohodlí

    72%

  • Cena/kvalita

    84%

Recenze (35)

Filtry

  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 20. června 2016

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Vše bylo perfektní, očekávala bych větší profesionalitu a zájem o klienty ze strany recepčních (působily dojmem, že je klienti svými dotazy obtěžují).
    • - klid a pohoda
      - časování procedur i samotné procedury byly profesionální
      - strava a obsluha v kuchyni na jedničku
    • staré poutače na akce v okolí na nástěnkách po příjezdu v neděli, byly aktualizovány až v úterý
  • Jiří Toman

    ?

    jednotlivec, 5. dubna 2016

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Ing. Ladislav Vorlický

    ?

    jednotlivec, 25. května 2016

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Příjemný personál, dobrá strava v dostatečném množství. Možnost používání hotelového bazénu kdykoliv přes den.
  • Marie Kotulánová

    ?

    jednotlivec, 13. března 2016

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Pětidenní balíček Senior hodnotíme kladně, akorát nám chyběla možnost návštěvy bazenu s léčivou vodou. Bazen pro veřejnost je otevřen jen so-ne a do toho jsme se nevešli.
    • Líbil se nám bazen, který byl celodenně k dispozici
  • Hubert REBOK

    ?

    dospělý pár, 13. července 2015

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Hodnotím průměrnou známkou 3, s tím, že jedná návštěva stačí
    • - vybavení a využívání hotelového bazénu
    • - Vybavení hotelu má to nejlepší za sebou, což je bohužel vidět na vybavení
      - Poskytování snídaně formou rautu je dobré, ale to by musely být potraviny doplňovány, aby se nestávalo, že výdej snídaně je od 7 do 9 hod, ale již v 8 hod je nabídka vyčerpaná a v 8:15 již začíná z toho mála konzumovat personál (věřím, že se taky musí najíst)
  • Jaroslava Řehořková

    ?

    jednotlivec, 21. června 2015

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Klidné místo mimo centrum města, vhodné i pro pobyt s pejsky , vstřícný personál.
  • Jarmila Malá

    ?

    dospělý pár, 26. dubna 2015

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    S pobytem v hotelu Flora Dudince jsme byli velmi spokojeni, všechen personál byl vstřícný a ochotný, čistota v celém areálu a strava na povolení pásku u kalhot :-) prostě relax a pohoda. J. + J. Malých
  • Zbyněk Hepnar ing

    ?

    jednotlivec, 12. září 2014

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Velkou výhodou je ubytování, strava i procedury v jednom objektu. Hotel sám je v pěkném prostředí. Byli jsme maximálně spokojeni.
    • uvedeno v hodnocení
    • špatné značení směru - u zastávky Busu (žel.stanice) pouze celkový plán místa, při prvé návštěvě nesnadná orientace.
  • Jarmila Tichavská

    ?

    dospělý pár, 1. září 2014

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Hotel jako celek,hlavně bazén s terasou.
      léčebné procedury
      vstřícný přístup personálu jídelny
    • zanesené staré baterie u umývadla i ve
      sprše,byly cítit odpady,špatně se zavíraly dveře koupelny,pokoj č 312 -nerovná podlaha a nebo křivé dveře.Stravování-snídaně velmi dobré,obědy a večeře jednotvárné-přivítala bych více ovoce i místo moučníku
  • Pavla Olšáková

    ?

    jednotlivec, 15. srpna 2014

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Klidné prostředí, výborné jídlo, pravidelný večerní klid ve 22hodin, lázeňská kolonáda a restaurace 10 minut chůze přes les.