Recenze
K nástupu na pobyt je třeba prokázat negativní test, očkování nebo prodělání covidu. Sledujte aktuální podmínky pobytů v lázních.

Hodnocení hotelu

93%

Perfektní

na základě 125 recenzí

  • Personál

    94%

  • Služby

    93%

  • Čistota

    97%

  • Pohodlí

    92%

  • Cena/kvalita

    89%

Recenze (125)

Filtry

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 28. února 2015

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • V hotelu Běhounek se nám moc líbilo! Personál příjemný, vyšel nám vstříc, ochotný a milý. Dvojlůžkový pokoj byl prostorný a čistý. Doporučuji. Určitě se budeme chtít vrátit...
  • Bohuslava Krčková

    ?

    dospělý pár, 23. února 2015

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Ochota
      čistota
      služby
      personál
      strava
    • nelze nic vytknout
  • Radomíra Folková

    ?

    jednotlivec, 21. února 2015

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Hotel je situován v centru lázní, u lesa - což umožňuje vycházky, případně možnost venčení psa, který do hotelu smí, nádherný výhled do údolí. Kvalitní služby - ochotný personál.
    • Jedinečné procedury, které uleví pohybovému ústrojí.
  • Hana Poljaková

    ?

    jednotlivec, 17. února 2015

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Bylo lépe, je to teď tak průměr.
    • Bylo by vhodné aby personál pochopil, co je relaxační víkend, Procedury v ráno v 8 hodin, které nejde změnit, protože lidi tady normálně chodí i v 7 ráno, což mne vůbec nezajímá. Cituji - " nežádejte, prosím, personál o změny v poskytování procedur " což je uvedeno na seznamu procedur mě nijak nenadchlo a připadala jsem si jako na rekreaci ROH před 25 lety. Přijeli jsme relaxovat nikoliv na lázeňský pobyt na pojišťovnu.
      I když objednána byla, neměli jsme manželskou postel,- vysvětlení recepční - cestovka to nenapsala a tudíž to musíte vydržet, zítra to řekneme pokojské, jsme tady zvyklí na oddělené postele. Omluva nula úsměv nula. Paní pokojská nic druhý den nevěděla, ale všechno ihned zařídila a s úsměvem . Byli jsme zde již potřetí a jsou tu holt zvyklí, čím dál tím více !!!
  • Helena Svitáková

    ?

    jednotlivec, 7. února 2015

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Byla jsem velmi spokojená,při příští návštěvě Jáchymova budu opět volit tento hotel.
      pobyt- při odborné konferenci
  • Veronika Michalová

    ?

    dospělý pár, 10. února 2015

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    super
    • přístup ve wellnes centru byl nadstandartní
    • počasí....
  • Jiří Polanský

    ?

    dospělý pár, 20. ledna 2015

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Pobyt v hotelu Běhounek všem doporučuji, velmi se nám tam líbilo.
  • Lubomíra Moudrá

    ?

    jednotlivec, 30. prosince 2014

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Kvalitní ubytování, příjemní lidé, vynikající strava, krásné prostředí a výzdoba zejména o Vánocích, výborné pocedury, vše funguje tak jak má. Navštěvuji opakovaně, jsem plně spokojena.
    • S pobytem jsem byla spokojena, jak už jsem uvedla. Doporučovala bych ale větší spolupráci s technickými službami města Jáchymov, nebo udržování příjezdové a odjezdové cesty vlastními silami. Cesta i prostranství před hotelem byla zcela neudržovaná, pokrytá ledem, což je vzhledem ke složení klientů velmi nabezpečné. Odjezdová část cesty, po níž se jedině dá jet, vede ze svahu, velkou zatáčkou bez svodidel, pod níž je strmá stráň. V noci napadl na led sníh, opět nebylo ani odhrnuto, ani posypáno. Je škoda, že všechny tyto perfektní služby končí za dveřmi lázeňského domu.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 27. listopadu 2014

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Celý areál i pokoje voněly čistotou, měli jsme naprosté pohodlí, oceňujeme vstřícnost zdravotnického personálu.
  • Lucie Zelenková

    ?

    dospělý pár, 15. října 2014

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Vše bylo perfektní.
    • Krásný čistý pokoj s výhledem na Jáchymov, super koupelna, báječné jídlo, milý personál a úúúžasné procedury.
      Děkuji