Recenze

HodnoceníHotel Kamzík

Zpět

Hodnocení hotelu

88%

Velmi dobré

na základě 56 recenzí

  • Personál

    89%

  • Služby

    90%

  • Čistota

    90%

  • Pohodlí

    84%

  • Cena/kvalita

    85%

Recenze (56)

Filtry

  • Sokol Drahanovice

    ?

    skupina přátel, 1. března 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Neměli jsme zaplacené večeře a tak jsem na jídlo chodili do restaurace. Na jídlo jsme dlouho čekali. Obsluha neměla dobrý přehled který stůl si co objednal. Po urgenci se jejich přístup k naší skupině zlepšil, ale všiml jsem si že tento problém nebyl jen u nás.
  • Jiří

    ?

    rodina s malými dětmi, 29. února 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Slabá nabídka na jídelním lísku, hlavně pro děti, chybí hotová jídla. Kuchař taky žádná sláva.
  • Jana a Pavel K.

    ?

    mladý pár, 28. února 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Dobré jídlo v restauraci, stolní tenis, výhled, hezký pokoj s dobrou postelí, lokalita, dobrý internet.
    • Někteří hosté vůbec nedodržovali noční klid a to ne jen jednu noc, bez toho aby je na to někdo upozornil. Ve dnech, kdy je v hotelu více lidí, tak nejsou volná parkovací místa u hotelu. 100% storno poplatek pro ty, kteří nemohli dorazit.
  • Jana

    ?

    dospělý pár, 26. února 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Vynikající venkovní wellnes, bohužel mohla by být poskytnuta větší informovanost - např. upoutávka na monitoru, který běží na recepci.
    • Příliš malé pokoje i sociální zařízení. Působí to velmi stísněným dojmem. Na pokoji mi chyběl vysoušeč vlasů, více háčků v koupelně, případně polička a bývá i standartem, že je v koupelně mýdlenka s tekutým mýdlem.
      Platba v restauraci se musela provést hotově, komfortnější by byla možnost provést platbu na pokoj a následně při odchodu z hotelu vše zúčtovat najednou.
  • Krupa Zdenek

    ?

    dospělý pár, 14. března 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Byli jsme velice spokojeni,příjemná obsluha,a dobrá kuchyně
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 16. února 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Eva Gasparikova

    ?

    rodina s malými dětmi, 16. února 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Jidlomohlo být lepsi
  • Erika

    ?

    rodina s malými dětmi, 7. února 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Byli jsme spokojeni s pokojem i super wellnes .
    • Upravila bych výběr jídla , malá nabídka, hodně se opakuje kuřecí...
  • David

    ?

    rodina se staršími dětmi, 6. února 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Vladislav Singule

    ?

    jednotlivec, 6. ledna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení