Recenze

HodnoceníHotel Kamzík

Zpět

Hodnocení hotelu

88%

Velmi dobré

na základě 100 recenzí

  • Personál

    90%

  • Služby

    90%

  • Čistota

    91%

  • Pohodlí

    85%

  • Cena/kvalita

    86%

Recenze (100)

Filtry

  • Alexandra

    ?

    dospělý pár, 20. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Iveta Horáčková

    ?

    jednotlivec, 28. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    ostatní, 27. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Doporučila bych pobyt sportovně založeným rodinám i jednotlivcům, pro mne bylo zejména přínosem každodenní plavání v pěkném bazénu, i když každý den jsme s kamarádkou samozřejmě chodily i po výletech v Jeseníkách, kde se nám moc líbilo.
      Personál je ochotný, prostředí velmi příjemné.
    • Využila jsem i služby maséra, ale domnívám se, že není asi ještě příliš kvalifikovaný, anebo nemá dostatečnou praxi.
  • Jiří Čermák

    ?

    dospělý pár, 21. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Celkově velmi kladně. Jsem zřejmě nenáročný zákaznik.
    • Okolí hotelu, Jeseniky - horská turistika . V hotelu wellnes, bazén . Vstřícný personál. Dobré snídaně.
    • Starší vybavení hotelu. Slabší večeře v rozdílnosti, chybějící saláty, zelenina obecně
  • Lucie Pustková

    ?

    jednotlivec, 20. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • U Vás se nedá nudit. Široký výběr zábavy, jak uvnitř hotelu, tak venku.
      Personál super, ve všem nám vyhověl.
      Bazén a wellness jsme si taky moc užili.
    • Koupelna na mě moc malinká, ale chápu, že se to nedá nafouknout.
      Umístění našeho pokoje nebylo úplně skvělé, pokoj 304. Z hřiště nám pořád někdo koukal do pokoje a hodně hlučná je klimatizace z kuchyně....
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 6. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Ladislav Šopík

    ?

    dospělý pár, 3. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Pokoj s výhledem do dvora a hukot nejakého větráku.
      Na pokoji č.202 je zapotřebí na umyvadle předělat vodu a to tak, aby vpravo tekla studená a vlevo teplá.Je to tam obráceně.
  • Blanka Šachová

    ?

    rodina se staršími dětmi, 28. června 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • příjemný personál
    • Studena voda v bazénu
  • Martin Dančo

    ?

    jednotlivec, 11. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Jan Buršík

    ?

    dospělý pár, 6. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Příjemné jednání personálu i obsluhy, čistota pokoje, soc. zařízení, společných prostor a výborná kuchyně i dostatečný výběr jídel.
      Byli jsme velmi spokojeni.
    • Bylo by dobré obnovit barvou parkovací místa, popřípadě očíslovat a kdo přijede autem, tak mu místo přidělit. Dáváme to pouze na úvahu. Díky