Recenze
AKTUÁLNĚ: Poukazy pro zdravotníky již na Spa.cz nepřijímáme. Děkujeme za pochopení.

Hodnocení hotelu

90%

Perfektní

na základě 89 recenzí

  • Personál

    93%

  • Služby

    89%

  • Čistota

    93%

  • Pohodlí

    88%

  • Cena/kvalita

    85%

Recenze (23)

Filtry

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 27. července 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Líbilo se nám vše. Byli jsme ubytování v lázeňském domě Priessnitz. Jídlo formou rautů bylo výborné. Procedury byly také úžasné. Děkujeme
  • Milan B.

    ?

    dospělý pár, 12. července 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Neuvěřitelně špatný poměr cena/výkon. Za 4000,- Kč za noc bychom očekávali podstatně lepší služby - úklid více než jednou za týden a především úroveň hotelové jídelny. Něco tak špatného jsme naposledy zažili ve školní jídelně v 70.letech. Především kvalita jídla byla naprosto mizerná, jídlo většinou studené, nedochucené. Nic se nedalo dokoupit, k pití k večeři jen voda se šťávou nebo čaj z várnice podivné chuti. Saláty a snídaně se nedoplňovaly, předkrmy připravované s velkým předstihem - okorané. Úroveň obsluhy taky špatná - jeden talíř na stole, už přivezli další, přehazovali jsme si talíře z ruky do ruky.
    • Prostředí.
      Časový plán procedur byl přizpůsoben naším požadavkům.
    • Hotelové služby - úklid jen jednou za týden, naprosto mizerná hotelová jídelna (restaurací bych to nenazval).
      V okolí málo služeb.
  • Lenka Ulrichová

    ?

    jednotlivec, 31. května 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Hodnotila jsem LD Bezruč, kam mi bylo změněno ubytování. Všechny informace jsem dostala včas i když to určitě nebylo před zahájením sezony pro samoplátce jednoduché vzhledem k tomu, že se termíny pořád posouvaly.
    • Těšila jsem se na přírodu v blízkém okolí. Cyklostezky i lázeňské stezky po pramenech mě nadchly. Moc se mi líbil Balneopark, který jsem navštěvovala pravidelně. Lázeňské procedury, které mi byly jako samoplátci doporučeny, splnily mé očekávání.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 12. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Klidné prostředí
      výhoda blízkosti procedur
    • málo parkovacích míst
      nebyla jsem upozorněna, že si lze dopředu rezervovat parkovací místo
  • Jiřina Hellerová

    ?

    jednotlivec, 2. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Vysvětluji níže.
    • Překrásné přírodní prostředí lázní .
      Všude zákaz kouření.
      Líbil se mi přístup a ochota personálu.
      Krásně upravené okolí, zejména jsem ocenila balneopark.
    • Koupelna s malou vanou a ruční sprchou je poněkud nepohodlná, kdyby byl alespoň u vany závěs a sprcha zavěšená výš, aby se vana mohla použít jako sprchový kout.
      V koupelně je fén a zásuvka na holicí strojek, ale není zásuvka na kulmu na vlasy nebo vlastní fén.
      Nejvíc mi vadila doba večeře v 17-17.30h, to je v červnu, kdy jsou nejdelší dny, opravdu omezující v odpoledním programu.
      Při nástupu mi bylo v jídelně sděleno, že jsem 1.směna a časy snídaně a večeře, aniž bych měla možnost se sama rozhodnout. Trochu to připomínalo rekreaci ROH. Snídaně v 7,30 mi sice vyhovovala, ale večeře byla příliš brzy.
  • Ludmila Martínková

    ?

    jednotlivec, 1. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    S úrovní hotelu jsem velice spokojená,pokoje čisté, pokojské příjemné,obsluha v restauraci na úrovni.
    • Klidný pokoj se vším,co jsem k pobytu potřebovala
    • Maličká vana, sprchový kout by byl možná lepší.Ale to je jen detail
  • Hana Dandová Ehlová

    ?

    skupina přátel, 19. června 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Lokalitu jsem si vybrala, protože jsem jezdila s dětmi do lázní před mnoha lety a krajina mě uchvátila. Říkám tomu oáza klidu a pohody. Lidé jsou velmi vstřícní ochotní a hlavně usměvaví.
    • - vstřícný a ochotný personál
      - čisté příjemné pokoje s krásným výhledem
      - výbornné jídlo
      - nesčetné možnosti procházek v přírodě
      - spousta kavárniček s příjemnou obsluhou
    • - nebyla možnost zaparkovat auto u hotelu
  • Jan Johánek

    ?

    jednotlivec, 23. dubna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Příjemné prostření s ochotným personálem.
    • Večeře v 17:00 - 17:30 jsou přece jen moc brzo. Uvítali bychom posun alespoň o hodinu.
  • Nedělová Alena

    ?

    jednotlivec, 25. července 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Velice příjemné a klidné prostředí, příjemný personál, chutná a pestrá strava. Nádherný výhled na hory, dobrá dostupnost do celého areálu lázní. Velká možnost kulturního i sportovního vyžití, perfektně upravené terény pro procházky. Doporučuji všem, určitě se budu vracet.
  • Alexandra

    ?

    rodina s malými dětmi, 23. srpna 2015

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Hotel přímo v centru, příjemný, pokoj velký, krásná terasa s vyhlídkou na Praděd, všude čisto
    • Nám moc nesedlo jídlo- snídaně formou bufetu, tam se ještě vybrat jakž takž dalo, ale večeře byla hodně skromná..