Recenze

Hodnocení hotelu

88%

Velmi dobré

na základě 121 recenzí

  • Personál

    90%

  • Služby

    87%

  • Čistota

    93%

  • Pohodlí

    84%

  • Cena/kvalita

    85%

Recenze (121)

Filtry

  • Jana Brtnová

    ?

    jednotlivec, 24. února 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Penzion Vlasta, klidné místo, útulný pokoj s předsíňkou. Čisté, kultivované prostředí Dobré a kvalitní jídlo formou bufetu.
    • Čisté,klidné prostředí, možnosti kulturní a turistické.
    • Malba pokoje, uvítala bych místo bílé barvy teplejší odstín, hodně to připomínala nemocniční prostředí.
  • Petr Niedermertl

    ?

    jednotlivec, 15. března 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Možnost využití krytého bazénu. Pobyt v solné jeskyni i časté spoje z K.Studánky na Ovčárnu a zpět. Přístup k Wi-Fi ve všech objektech hotelu a okolí.
  • Věra Jaroňová

    ?

    jednotlivec, 16. února 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Petr Horný

    ?

    dospělý pár, 3. ledna 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Dobrá strava
      Příjemný bonus - bazén zdarma vždy ráno = velký plus
    • Přidělení manželů do pokoje bez manželské postele
  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 2. září 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Velká spokojenost, všechno jak má být. Děkujeme a rádi se vrátíme.
  • Jarmila Mertová

    ?

    jednotlivec, 20. února 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    na výbornou, možné hodnocení vybavenosti parků, hřišť, kulturního i sportovního využití je značně omezeno ročním období
    • Nádherné příroda, prostředí, milý personál, výborné jídlo - množství, výběr, spokojenost s ubytováním
    • možnost výběru procedury za jinou i když je dána balíčkem, např, ze zdravotních důvodů
  • Zdeněk Chlebeček

    ?

    jednotlivec, 3. března 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Chyběla informace o tom, že některé procedury mají objednávací čas 3 měsíce dopředu
  • Jarmila Helebrandová

    ?

    jednotlivec, 25. května 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • - krásná architektura hotelů
      - velice hezké okolí a příroda
      - klid a pokoj
      - velice dobrá a milá obsluha v jídelně a na recepci
      - i přes nedostatky se mi pobyt velice líbil. Lázně mají veliké kouzlo přírody.
    • - vily nejsou spravovány. Vila Vlasta nemá upravenou terasu, která se rozpadá. Bylo by tam krásné posezení. Nebyly tam lavičky nebo židličky.
      - chybí květiny v truhlíkách které by zkrášlili vily.
      - skalka u Vily Libuše je neudržovaná
      - nemožnost přiobjedat si masáže z kapacitních důvodů i když je katalog těchto služeb nabízen při příchodu.
      - málo večerních programů. Třeba hudební pavilon není využitý. Mohli by se tam pořádat koncerty vážné, nebo lidové hudby - je tam více starších pacientů , kteří by si i rádi zaspívali.
      - fontány a bazénky na kterých je vidět pokročilý zub času
  • Anna Balášová

    ?

    jednotlivec, 2. května 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Vladimír

    ?

    dospělý pár, 17. března 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • V lázeňském domě Vlasta byl naprostý klid a čisto.
    • Při objednání pobytu mi nebylo sděleno, že pokud si chci přikoupit večeře, musím tak učinit min. dva dny předem. A tak místo tří večeří jsme měli jen jednu. Ještě, že je poblíž hotel Džbán kde se dalo slušně najíst.
      Na snídani v 8,15 hod. byly párky či klobásky už vlažné. Jaké asi byly třeba v 9,00 hod. ?
      Při večeři není k dispozici třeba čaj nebo voda, pití si musíte zakoupit.