Recenze

Hodnocení Hotel IMPERIAL

Zpět

Hodnocení hotelu

94%

Perfektní

na základě 33 recenzí

  • Personál

    94%

  • Vybavení

    95%

  • Čistota

    98%

  • Pohodlí

    97%

  • Cena/kvalita

    87%

Recenze (31)

Filtry

Typ klienta

Zobrazit pouze

  • Eva Černá

    ?

    dospělý pár, 29. srpna 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Ve vašem hotelu jsme strávili velmi příjemný wellness pobyt. Byli jsme velmi spokojeni a to se vším. Personál tohoto hotelu byl profesionální, příjemný, milý a již nyní se těšíme na další pobyt.
    • Nic.
  • Petr Křepelka

    ?

    jednotlivec, 10. dubna 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Relaxační víkend v hotelu Imperial mohu doporučit, perfektní služby, komfortní ubytování, výborná gastronomie i wellness služby.
    • Výborný poměr cena - výkon.
      Komfort ubytování.
      Gastronomie. Wellness.
    • ?
    Hotel IMPERIAL

    Odpověď od hotelu

    Hotel IMPERIAL

    Vážený pane Křepelko,
    děkujeme Vám, že jste se rozhodl víkend strávit právě v hotelu Imperial a za Vaše doporučení ostatním. Těší nás, že pobytu nelitujete a věříme, že se na Vás budeme moci těšit i v budoucnu.
    S pozdravem
    Renata Hájková, Sales&Marketing Manager, Hotel Imperial, Karlovy Vary

  • Pavel

    ?

    dospělý pár, 5. března 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Profesionální a obětavý personál na všech úrovních.
  • Tomáš Prokop

    ?

    dospělý pár, 5. prosince 2016

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Hotel mohu doporučit. Jak je avizováno i jinými recenzenty - hotel je to veliký, ale atmosféru má podobnou hotelu rodinnému, což kvituji. Služby bez chyb. Hotel sice dražší, ale kvalita služeb a prostředí ceně zcela odpovídající. Neměl bych problém se sem znovu vrátit.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 27. listopadu 2016

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Petr Grunt

    ?

    dospělý pár, 20. listopadu 2016

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Komunikace personálu a vstřícnost.Děkuji za příjemný pobyt Petr Grunt
  • Růžena Mottlová

    ?

    jednotlivec, 29. listopadu 2016

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • líbilo se mi vše
    Hotel IMPERIAL

    Odpověď od hotelu

    Hotel IMPERIAL

    Vážená paní Mottlová,
    velice Vám děkujeme za pobyt v hotelu Imperial a za Vaše hodnocení. Jsme rádi, že jste u nás byla spokojená a budeme potěšeni, pokud se pro náš hotel rozhodnete i v budoucnu.
    S pozdravem
    Renata Hájková, Sales&Marketing Manager, Hotel Imperial, Karlovy Vary

  • Ivan Rybjanský

    ?

    jednotlivec, 28. listopadu 2016

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Šárka AUBRECHT

    ?

    skupina přátel, 21. listopadu 2016

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Celkově super!Hlavně úžasný,milý personál hotelu.
    Hotel IMPERIAL

    Odpověď od hotelu

    Hotel IMPERIAL

    Vážená paní Aubrecht,
    rádi bychom Vám touto cestou poděkovali za pobyt v hotelu Imperial za Vaše hodnocení, které nás potěšilo. Věříme, že tento pobyt pro Vás nebyl posledním a budeme se na Vás moci těšit i v budoucnu.
    S pozdravem
    Renata Hájková, Sales&Marketing Manager, Hotel Imperial, Karlovy Vary

  • Alena Sivulská

    ?

    jednotlivec, 21. listopadu 2016

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Dobrý den, celý víkend hodnotím jedním slovem SUPER!!!!! Bylo vše moc fajn ať jídlo, čistota nebo služby.
      Děkujeme
      Alena Sivulská
    Hotel IMPERIAL

    Odpověď od hotelu

    Hotel IMPERIAL

    Vážená paní Sivulská,
    děkujeme, že jste si pro víkendový pobyt v Karlových Varech vybrala hotel Imperial. Zároveň Vám děkujeme za Vaše milá slova. Jsme rádi, že jste si pobyt užila a věříme, že se na Vás budeme moci těšit i v budoucnu.
    S pozdravem
    Renata Hájková, Sales&Marketing Manager, Hotel Imperial, Karlovy Vary