Recenze

HodnoceníHotel IMPERIAL

Zpět

Hodnocení hotelu

95%

Perfektní

na základě 95 recenzí

  • Personál

    96%

  • Služby

    94%

  • Čistota

    99%

  • Pohodlí

    97%

  • Cena/kvalita

    90%

Recenze (95)

Filtry

  • Klára Horáčková

    ?

    mladý pár, 21. ledna 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Opakovane skvela zkusenost!
    • Vse skvele!
    • Nic!
  • Eduard Kavala

    ?

    dospělý pár, 4. ledna 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Karlovy Vary nás s ženou uchvátily. I díky tomu, že již více než 30 let starostuji a žena podniká, vidíme mnoho věcí jinýma očima. Právě díky Covidu jsme si vychutnali detaily a přejeme si spolu se všemi, kteří se o nás starali, ať se již brzy budíme do optimistictejsich rán. Dáváme palec nahoru a hoooodně vysoko.
    • K již hodnocenému dodáváme, že nás potěšilo, že jsme se před hotelem setkali s prací našeho dvorního sochaře, mistra Michala Moravce ( sousoší Víly a sv.Kosmy a Damiána). U nás v obci Bělotín máme jeho plastik 19 a na dalších čtyřech se pracuje.
    • Snad jen bezdomovci na vřídelní kolonáde městu tohoto formátu a věhlasu nesluší.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 3. ledna 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Hotel Imperial by pro mne vždy snem. Byli jsme sem přesunuti díky této nebezpečné době, aniž bychom to čekali. Protože jsme vyššího věku, měli jsme obavy se šlapáním každý den do kopce. Hotel nás mile překvapil bonusem-lanovka pro hosty zdarma. Byl to pro nás po všech stránkách úžasný pobyt. kietka
  • Igor Kačírek

    ?

    dospělý pár, 1. ledna 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Dana

    ?

    jednotlivec, 29. prosince 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Příjemný personál, krásný hotel i prostředí.
    • Hotelový bazén, perličkové koupele, čistota, příjemný personál, upravené okolí hotelu a určitě i lanovka do centra.
    • Skromnější jídelníček, aranžmá i suroviny. Absence portýra, nosiče zavazadel.
  • Ing. Radim Kalandra

    ?

    dospělý pár, 29. prosince 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Velmi oceňuji vstřícný a profesionální přístup Služeb spa.cz, konkrétně paní Markéty Zimčíkové, která dokázala operativně vyřešit změnu původně požadovaného a z důvodu pandemických opatření zrušeného Vánočního welnes balíčku v Mariánských lázních za Lázeňský balíček Classic v Karlových Varech. Děkuji srdečně, skvělá práce.
    Komfort, čistota hotelu Imperiál a prostor Spa je na velmi vysoké úrovni. Veškeré služby a perfektní přístup personálu hotelu a personálu Spa jsou na vynikající úrovni, za což děkuji a doporučuji všem zažít takový báječný týden naplněný vánoční atmosférou.
  • Eva Žabčíková

    ?

    jednotlivec, 28. prosince 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Byly jsme maximálně spokojené, že nám Vánoční pobyt byl umožněn i v této podivné době. Imperial je opravdová perla Karlových Varů
    • Vynikající jídlo, čistota, bazén a všechny procedury i ochota personálu.
    • Vylidněnost Karlových Varů a počasí také nic moc :-o
  • Julie Macková

    ?

    rodina se staršími dětmi, 27. prosince 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Vše super
  • Hana Košlerová

    ?

    dospělý pár, 21. prosince 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Velice příjemné prostředí i personál, výborný wellness, mohu doporučit.
    • vstřícnost zaměstnanců ohledně přeobjednání masáže a koupele
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 19. prosince 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Obsluha, jídlo , čistota,ochota personálu.
    • Sauna nenmoderní a jen jedna, Odpočinková zóna pro saunu žádná.