Recenze

HodnoceníHotel Salvator

Zpět

Hodnocení hotelu

95%

Perfektní

na základě 142 recenzí

  • Personál

    96%

  • Služby

    95%

  • Čistota

    97%

  • Pohodlí

    95%

  • Cena/kvalita

    92%

Recenze (8)

Filtry

  • Anonymní hodnocení

    ?

    skupina přátel, 6. května 2013

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Poměr cena/kvalita nemohu ohodnotit- ,neznám cenu ,byl o dárek, Vše ostatní bylo- Dobré až výborné.
    • Spokojenost se službami jak stravováni ,tak procedury. Doporučuji.
    • Nelíbil se mi výhled z okna pokoje. Když už se to pronajímá. Dá se to alesponˇ osázet zelení . Viz střecha těch nádrží. Určitě se to pronajímá jen české klientele. :-)
    Hotel Salvator

    Odpověď od hotelu

    Hotel Salvator

    Dobrý den,
    děkujeme za hodnocení. Pokoje kat. Standard jsou s okny "dozadu"
    a prodávají se jak tuzemské tak i zahraniční klientele. Náš hotel si váží české - tuzemské - klientely a tudíž není důvod dávat horší pokoje. Naopak se snažíme, aby v našem hotelu bylo více českých hostů. Věříme, že i přes tuto Vaši připomínku Vás budeme moci opět v našem hotelu přivítat. Vás hotel Salvator

  • Katarína

    ?

    skupina přátel, 11. listopadu 2012

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Prijemny personal, vynikajuca kuchyna, krasny hotel super lokalizovany, pekna izba.Doporucujem !
    Hotel Salvator

    Odpověď od hotelu

    Hotel Salvator

    Dobrý den,
    děkujeme za toto Vaše velice milé hodnocení. Budeme rádi, jestli i do budoucna se pro pobyt v hotelu Salvator rozhodnete a budeme moci Vás opět u nás přivítat.
    Váš hotel Salvator

  • Alena Antlová

    ?

    skupina přátel, 12. listopadu 2012

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Hotel je přímo na kolonádě, vkusně zařízený, hotelové služby jsou perfektní, velmi čisto, jídlo je velice chutné a rozmanité.Personál příjemný a nesmírně ochotný. Hotel nabízí procedůry, které jsou ve velmi čistém a příjemném prostředí, taktéž personál je příjemný. Jediné co je negativní, je parkování mino hotel-cesta k parkovišti je do velkého kopce. Byla jsem velmi spokojena.
    • prcedůry, zařízení pokoje, umístění hotelu, příjemný personál, čistota, chutné a bohaté jídlo
    • parkoviště
    Hotel Salvator

    Odpověď od hotelu

    Hotel Salvator

    Děkujeme za hodnocení. Bohužel parkoviště nelze blíže umístit, neboť hotel se nachází přímo v lázeňském území, kam je vjezd vozidel omezen - pouze na základě potvrzení o pobytu v hotelu - parkování není povoleno. Děkujeme za pochopení. Hotel Salvator

  • Irena Tichá

    ?

    skupina přátel, 18. září 2012

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Byly to naprosto parádní dny relaxu....hotel je 1 minutu od promenády, personál - číšníci skvělí, spa - šikovní a ochotní a na recepci jakbysmet. Moc děkuji za skvělý pobyt, doporučuji všem a všude!!!!
    • * výborná poloha hotelu
      * ochotný a milý personál
      * krásné a čisté pokoje
      * luxusní jídlo
  • Hana Suchá

    ?

    skupina přátel, 12. června 2012

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • LINDA HOŤKOVÁ

    ?

    skupina přátel, 30. března 2012

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Chování obsluhy k rusky mluvícím hostům bylo lepší než k nám-PROČ!Parkovat zde není skoro možné,při obj. wellnes víkendu nepočítejte s procedůrama nad rámec poukazu a sauna s wirpoolkou,která je psaná-je jen těžko dostupná.Personál na balneu je ochotný a hodný -POCHVALA 1*,ČISTOTA V HOTELU 100%
    Hotel Salvator

    Odpověď od hotelu

    Hotel Salvator

    Personál hotelu se chová ke všem hostům stejně, toto je skutečně individuální názor klient. Kapacita wellness je odvislá od obsazenosti hotelu a stejně tak i whirlpool a sauna. Jestliže je hotel zcela obsazen, jako tomu bylo v případě pobytu tohoto klienta, je opravdu velice těžké všem hostům vyhovět v jejich požadavku nad rámec dopředu objednaných služeb. Hotel se nachází v lázeňské zóně, má omezená parkovací místa vlastní, ale vždy je možnost parkování v podzemních garážích Thermal.Jinak samozřejmě děkujeme též za slova chvály.

  • Anonymní hodnocení

    ?

    skupina přátel, 12. března 2012

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    S hotelem jsme byly velice spokojené, příjemný personál, čistota v celém hotelu, pochvalu zasluhují pracovnice ve Wellness centru.
    Hotel Salvator

    Odpověď od hotelu

    Hotel Salvator

    Děkujeme za toto kladné hodnocení, kterého si velice vážíme.
    Rádi Vás opět v našem hotelu přivítáme.

  • Anonymní hodnocení

    ?

    skupina přátel, 14. února 2012

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Skvělý přístup personálu, jmenovitě recepce, úklid.
    Hotel Salvator

    Odpověď od hotelu

    Hotel Salvator

    Velice nás potěšilo kladné hodnocení, kterého si vážíme a hosty rádi
    v hotelu pět přivítáme.