Recenze

Hodnocení hotelu

81%

Velmi dobré

na základě 70 recenzí

  • Personál

    87%

  • Služby

    83%

  • Čistota

    88%

  • Pohodlí

    77%

  • Cena/kvalita

    73%

Recenze (70)

Filtry

  • Uživatel 4468

    ?

    jednotlivec, 18. srpna 2009

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    V tomto hotelu jsem byla naprosto spokojená, nádherný výhled na kolonádu a střed Varů, výtečná kuchyně a komfort na pokoji. Hotel je ve středu města, takže veškeré krásy Karlových Varů jsou blízko.
  • Jaroslav Ledecký

    ?

    dospělý pár, 19. dubna 2015

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Personál byl velmi vstřícný. Ve všech službách jsme se setkali s ochotou a úsměvem.
    • -poloha hotelu;
      -ochotný personál;
      -cena pobytu;
      -kvalita stravování;
    • -protože není v provozu bazém Thermal, je kapacita bazénu ve wellnesu nedostačující;
  • Lukáš Chour

    ?

    jednotlivec, 9. února 2012

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Alfred Peiker

    ?

    dospělý pár, 27. prosince 2016

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Všechno
  • - Stanislavová

    ?

    jednotlivec, 6. března 2011

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Mohu všem zákazníkům jen doporučit byla jsem velmi spokojena a nadšena. moc se mi líbila ta peče o zákazníky ,personál mi byl stále blízku a při ruce,mohu jen doporučit...moc děkuji za tu péči která se mi dostala :-)))
    • Mohu všem zákazníkům jen doporučit byla jsem velmi spokojena a nadšena. moc se mi líbila ta peče o zákazníky ,personál mi byl stále blízku a při ruce,mohu jen doporučit...moc děkuji za tu péči která se mi dostala :-)))
  • Jolana Kolářová

    ?

    ostatní, 29. března 2016

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Velmi slušný a inteligentní personál, vše naprosto v pořádku.
    • Bohužel tento hotel ma i klienty, kteří se neumí chovat a myslí si, že když maji peníze, tak můžou si vše dovolovat. Chování některých ruských a arabských
      klientů, pro tento hotel není dobrou reklamou. Do společenských mistnosti chodí s čepicí na hlavě, místo společenského oblečení si venou domací oblečení nebo to v čem spí.
      Bohužel jejích inteligence je na bodu mrazu. Ale pravděpodobně my je to nenaučíme. Přejí hotelu hodně slušných a inteligentních hostů. J.K.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 20. května 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Lukáš Chour

    ?

    jednotlivec, 6. října 2011

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Pri cene pobytu si platit pripojeni k internetu me prijde v dnesni dobe navrat o 20 let zpet.
    • Pri cene pobytu si platit pripojeni k internetu me prijde v dnesni dobe navrat o 20 let zpet.
  • Alena Jirovcová

    ?

    jednotlivec, 28. prosince 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • wellness hotelu je dokonalé
      personál je milý a vstřícný
  • Chodcová Alena

    ?

    dospělý pár, 13. listopadu 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Krásně zrekonstruované balneo v hotelu. Výborná strava, velký výběr po celou dobu stanovených časů.
    • Mimo provoz byl nově zrekonstruovaný bazén v hotelu, údajně po otevření vyhořel.
      Dostali jsme na recepci lístky do bazénu v Alžbětiných lázních. Díky tomu jsme měli 50% slevu na parkování.