Recenze

Hodnocení hotelu

81%

Velmi dobré

na základě 68 recenzí

  • Personál

    87%

  • Služby

    83%

  • Čistota

    87%

  • Pohodlí

    77%

  • Cena/kvalita

    74%

Recenze (68)

Filtry

  • Uživatel 4468

    ?

    jednotlivec, 18. srpna 2009

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    V tomto hotelu jsem byla naprosto spokojená, nádherný výhled na kolonádu a střed Varů, výtečná kuchyně a komfort na pokoji. Hotel je ve středu města, takže veškeré krásy Karlových Varů jsou blízko.
  • Alfred Peiker

    ?

    dospělý pár, 27. prosince 2016

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Všechno
  • - Stanislavová

    ?

    jednotlivec, 6. března 2011

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Mohu všem zákazníkům jen doporučit byla jsem velmi spokojena a nadšena. moc se mi líbila ta peče o zákazníky ,personál mi byl stále blízku a při ruce,mohu jen doporučit...moc děkuji za tu péči která se mi dostala :-)))
    • Mohu všem zákazníkům jen doporučit byla jsem velmi spokojena a nadšena. moc se mi líbila ta peče o zákazníky ,personál mi byl stále blízku a při ruce,mohu jen doporučit...moc děkuji za tu péči která se mi dostala :-)))
  • Lukáš Chour

    ?

    jednotlivec, 6. října 2011

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Pri cene pobytu si platit pripojeni k internetu me prijde v dnesni dobe navrat o 20 let zpet.
    • Pri cene pobytu si platit pripojeni k internetu me prijde v dnesni dobe navrat o 20 let zpet.
  • Lukáš Chour

    ?

    jednotlivec, 9. února 2012

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 20. května 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Jaroslav Ledecký

    ?

    dospělý pár, 19. dubna 2015

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Personál byl velmi vstřícný. Ve všech službách jsme se setkali s ochotou a úsměvem.
    • -poloha hotelu;
      -ochotný personál;
      -cena pobytu;
      -kvalita stravování;
    • -protože není v provozu bazém Thermal, je kapacita bazénu ve wellnesu nedostačující;
  • Jolana Kolářová

    ?

    ostatní, 29. března 2016

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Velmi slušný a inteligentní personál, vše naprosto v pořádku.
    • Bohužel tento hotel ma i klienty, kteří se neumí chovat a myslí si, že když maji peníze, tak můžou si vše dovolovat. Chování některých ruských a arabských
      klientů, pro tento hotel není dobrou reklamou. Do společenských mistnosti chodí s čepicí na hlavě, místo společenského oblečení si venou domací oblečení nebo to v čem spí.
      Bohužel jejích inteligence je na bodu mrazu. Ale pravděpodobně my je to nenaučíme. Přejí hotelu hodně slušných a inteligentních hostů. J.K.
  • Alena Jirovcová

    ?

    jednotlivec, 28. prosince 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • wellness hotelu je dokonalé
      personál je milý a vstřícný
  • Ivona Matejkova

    ?

    rodina se staršími dětmi, 14. února 2010

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Hotel Thermal ma obrovskou vyhodu v podobe termalniho bazenu, na ktery muzete dojit v pantoflich a zupanu primo z hoteloveho pokoje. Nevyhodou je stari a nemoderni vybaveni pokoju (oblozene drevene steny s vestavenymi skrinemi hodne zavaneji dobou pred revoluci...)a velmi oslapanymi koberci. Male stisnene vytahy.
    • Hotel Thermal ma obrovskou vyhodu v podobe termalniho bazenu, na ktery muzete dojit v pantoflich a zupanu primo z hoteloveho pokoje. Nevyhodou je stari a nemoderni vybaveni pokoju (oblozene drevene steny s vestavenymi skrinemi hodne zavaneji dobou pred revoluci...)a velmi oslapanymi koberci. Male stisnene vytahy.