Recenze

Hodnocení hotelu

85%

Velmi dobré

na základě 255 recenzí

  • Personál

    89%

  • Služby

    87%

  • Čistota

    91%

  • Pohodlí

    75%

  • Cena/kvalita

    82%

Recenze (34)

Filtry

  • Dana Stoulilová

    ?

    dospělý pár, 6. října 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Ochota a přístup personálu. Dostupnost všech procedur.
    • Zastaralý výtah
  • Eva

    ?

    skupina přátel, 19. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • - pokoj
      - koupelna
      - snídaně (raut)
      - možnost úschovy zavazadel před odjezdem na libovolnou dobu
      - zastávka MHD v bezprostřední blízkosti hotelu
    • - chyběla mi možnost večeře v pozdější době (mohlo se v baru objednat jen do půl šesté)
      - na recepci nevěděli, odkdy je otevřené informační středisko ve městě (info středisko je pro turisty
      důležité)
  • Václava Lukášová

    ?

    jednotlivec, 18. listopadu 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    S pobytem jsem byla, jako už potřetí, spokojena. Pobyt si vždy hradím plně sama. Obzvláště děkuji personálu. Prosím jen do sprchového protiskluzovou podložku, pokud je to z hlediska hygieny možné.
  • Zdeněk

    ?

    dospělý pár, 5. září 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 2. září 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Milý personál
    • Hotel bohužel není plně bezbariérový.
  • Iva Novotná

    ?

    jednotlivec, 12. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Čistota na pokojích, ubytování na konci KV - možnost četných vycházek a pobytu v přírodě. Vyhovující byly i lázeňské procedury, jejich časové sladění i přístup personálu.
    • Je to starší objekt, zasloužil by opravu. Také byl dost hluk z dětské léčebny, která je naproti. Jídlo bylo tak průměrné.
  • Blanka Sedláčková

    ?

    jednotlivec, 22. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Hotel je hned vedle lesa, kdo nemá rád kolonády, ihned vyrazí za turistikou a je jí tam dost.
    • Vybavení neodpovídá ceně, za poslední 3 roky se nemění. Starý nábytek, díra v nočním stolku přikrytá telefonem, na balkony se stále nesmí.
      Jídlo skromné, bez polévky, předkrmu nebo zákusku, ale dobré. Určitě se nespravíte.
      Ráno Vás budí couvající autobus, který tam má konečnou a obrací se.
  • Danuše Dybalová

    ?

    jednotlivec, 24. června 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Ubytování perfektní, jídlo dobré, masáž a lázeň taky dobré.
    • Uvítali bychom, kdybychom nemuseli u snídaně a večeře poslouchat komerční rádio, snižuje to jinak dobrý dojem.Vadilo nám také, že si hosté odnášejí odtud potraviny.
      Někteří hosté nerespetují soukromí druhých a vedli dlouhé hlasité hovory na chodbě /na patře/, které museli ostatní poslouchat.
  • Bohuslav

    ?

    jednotlivec, 20. ledna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Vstřícný a příjemný personál.
    • S ohledem na kategorii a cenu bez připomínek.
  • Zuzana Paulusová

    ?

    jednotlivec, 4. února 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Hotel hned u lesa, ideální pro milovníky procházek. Zařízení hotelu je starší, ale procedury jsou bezvadné. jídlo odpovídá 3*, každý si vybere.
    • Poloha u lesa a klid. velký výběr procedur, milý personál.
    • Chtělo by to renovaci pokojů i zázemí.