Recenze
K nástupu na pobyt je třeba prokázat negativní test, očkování nebo prodělání covidu. Sledujte aktuální podmínky pobytů v lázních.

Hodnocení hotelu

97%

Perfektní

na základě 57 recenzí

  • Personál

    98%

  • Služby

    95%

  • Čistota

    100%

  • Pohodlí

    98%

  • Cena/kvalita

    96%

Recenze (10)

Filtry

  • Šárka Reichová

    ?

    dospělý pár, 22. července 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Vkusně zařízený ,čistý hotel.
      Výborné jídlo, zaměřené i na zdravou stravu.
      Velmi ochotný a vstřícný personál.
      Prošedivělý masér s vlnitými vlasy byl úžasný, člověk na svém místě, děkuji.
    • Jediné co bych vytkla, objednala jsem si mimo balíček částečnou masáž (21.7.)na 10:00hodinu.
      Masérka přišla o 10 minut později, omluvila se, ale čas nenahradila. Za 10 minut masáže jsem zaplatila 700,-Kč .
  • Eva

    ?

    jednotlivec, 1. července 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Celkově jsem byla se službami hotelu velmi spokojena. Hotel je po nedávné renovaci luxusní, čistota vyjímečná, personál v ubytovací, stravovací i léčebné části hotelu profesionální, milý a vstřícný, jídlo i způsob servisu výtečné. Do budoucna, pokud bych využila služeb hotelu a kupovala "balíček" s procedurami, nespokojila bych se s info "10 procedur". Jejich cena není od ceny celkové oddělena a také jsem se na stránkách spa.cz nedověděla, na jaké procedury mám v rámci balíčku nárok. Bohužel jsem byla potom odkázána jen na vůli lékaře a myslím, že jsem zdaleka nevyčerpala kvalitní možnosti, které jinak léčebná část hotelu umožňuje.
  • Pavel Marek

    ?

    dospělý pár, 7. června 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Hotelové služby výborné, vynikající strava, menší výběr jídel byl ale velice kvalitní.
    • Vybavenost a kvalita lázeňských služeb
    • Není zajištěné parkování, vzdálenost dostupného parkoviště je cca 25 min chůze.
      Doporučuji zajistit hotelovou přepravou transfer mezi hotelem a parkovištěm.
  • Mgr. Zdeňka Hamtilová

    ?

    jednotlivec, 12. prosince 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Celkově pobyt v hotelu Ulrika hodnotím kladně , svým známým bych ho doporučila .
    • Personál milý , ochotný , vstřícný a příjemný
      Čistota , útulnost a krásné prostředí hotelu
      Výborná kuchyně , jídlo mi velmi chutnalo
      Vybavenost pokoje dokonalá
      Aqua zonu jsem si velmi užila - krásná
      Procedury i zdravotníci - vše příjemné
    • Jediný problém jsem měla s lůžkem v pokoji , špatně se mi usínalo a spalo , lůžko pro mne příliš tvrdé . Doma mám postel se zdravotní matrací a jsem na ni zvyklá . Paní pokojskou jsem žádala o nějakou měkkou podložku na lůžko , ale řekla mi , že nic takového nemá , hotel to neposkytuje . Navrhovala bych vedení toto zvážit , nabídnout hostovi v případě potřeby nějakou alternativu , protože je mnoho lidí dnes ( možná hlavně starších ) zvyklých na své lůžko a uzpůsobené zdravotní matrace doma a spát jinak je pro ně problém .
  • Ristič Aleksandra

    ?

    jednotlivec, 25. října 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Prostě všechno....
  • Eva Helanova

    ?

    skupina přátel, 9. září 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Super a jeste jednou super. V roce 2020 jsme po druhe a jiz mame zabukovany rijen 2020 a silvestr 2020
    • Vse vse vse
  • Anonymní hodnocení

    ?

    rodina se staršími dětmi, 27. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Hotel a ani Karlovy Vary nejsou přirpravené na české hosty a je problém s parkováním na delší pobyty.
  • Jana Kvačková

    ?

    dospělý pár, 9. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • čistota hotelu
      upravené okolí
      krásně zrekonstruovaný hotel
      perfektní wellness
    • parkování
  • Jana Kühne Hesova

    ?

    dospělý pár, 9. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Pobytem v Spahotelu Ulrika jsme byli nadseni. Velice prijemny a vstricny personal. Perfektni cistota. Velice chutne jidlo. Pestre a s kreativitou pripravene svedske stoly. Uzasny welness a spa area. Jedinym skrabancem na stoprocentnim pobytu byla absence klidoveho zazemi v prostorach sauny. (3) Velky bazen a prilehla virivka musi nadchnout kazdeho hosta nejen svou velikosti, ale i vytvarnym resenim. Jednim slovem nadhera. Tento spa hotel si zaslouzi nejvyssi oceneni a do budoucna hodne spokojenych hostu.
    • Vse bylo zmineno vyse. Snad jeste poznamka na zaver. Kazdodenni pritomnost pana reditele ing. Loudy byla prijemna a nevtirava. Presto dokazal s kazdym hostem navazat kontakt a zeptat se ho na jeho dojmy z pobytu resp. na jeho pozadavky.
      Velice spokojeni jsme byli i s procedurami. Byli odvedeny profesionalne. Personal, dodrzujici uvedene casy procedur byl velice mily a vstricny.
    • Absence kliidoveho prostoru pobliz trech saun. Myslim, ze dve lehatka a ctyri zidle nejsou dostacujici vzhledem k poctu hostu.
  • Martina Šámalová

    ?

    jednotlivec, 10. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Hotel absolutně odpovídá reklamovane kvalitě. Jen mě z lehatka bolela zada. Cekala jsem trilůzkovy pokoj a dostali jsme dvoulůžak s pristýlkou. Na přistýlce se opravdu spatně spalo. Bazen sauny personál jidlo prostredi hotelu - super. Urcitě si to zopakujeme
    • - cisto
      - personal super
      - jidlo vyborne velky výněr
      - vybavenost bezva
      - naměty na vylety - obzvláste recepcni super
      - pokoje krásne
    • - bazen by mohl mit otevreno od 7.00 do 21.00
      - pristýlka misto třilůžkoveho pokoje