Recenze
K nástupu na pobyt je třeba prokázat negativní test, očkování nebo prodělání covidu. Sledujte aktuální podmínky pobytů v lázních.

Hodnocení hotelu

97%

Perfektní

na základě 57 recenzí

  • Personál

    98%

  • Služby

    95%

  • Čistota

    100%

  • Pohodlí

    98%

  • Cena/kvalita

    96%

Recenze (57)

Filtry

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 16. července 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Miloslava Žižková

    ?

    jednotlivec, 16. července 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Celkovà spokojenost
    • Wellnes
    • Ŕetèz na recepci. Krátká provozní doba baru.
  • Ivana Konečná

    ?

    jednotlivec, 14. července 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 14. července 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Hotel je naprosto exkluzivní, personál velmi milý, vstřícný a ochotný.
    • Nemám co vytknout.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    skupina přátel, 14. července 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Příjemný pobyt, luxusní hotel.
    • Krásné čisté prostředí, luxusní bazény a spa centrum.
    • Takřka žádné informace při příjezdu, museli jsme se vyptávat, kde jsou bazény, jak na terasu, co vlastně obsahuje nás balíček. Jaký je ceník procedur, jestli je můžeme hradit z našeho kreditu. Nevěděli jsme do kolika hodin je otevřený bar, a když jsme ve 20. 30 hod chtěli ještě drink, dozvěděli jsme se, že obsluha jde domů a máme si koupit láhev na recepci.
    SPA Hotel ULRIKA

    Odpověď od hotelu

    SPA Hotel ULRIKA

    Vážení hoste, děkujeme za vaši recenzi. K uvedeným informacím sdělujeme že recepce hotelu při příjezdu a ubytování hostů poskytuje veškeré informace ohledně jejích pobytu, ubytovací poukaz klientů, který mají od CK Spa.cz obsahuje popis a množství veškerých služeb zakoupeného baličku. Ceník procedur je k dispozici u personálu Wellness centra, který je poskytuje a zároveň tam se nachází i jeden z bazénu. Plavecký bazén umístěný jinde je dobře označen a vedou k němu ceduli, který jsou umístěný v hotelových prostorech. Po zavření hotelového baru si klienti mohou zakoupit nápoje, avšak dle nabídky recepci. Informace o provozní době, nabídce a veškeré ostatní informace poskytuje recepce. Mrzí nás, že Váš pobyt nebyl úplně dle Váších představ a určitě předáme personálů veškeré poznámky a budeme se snažit aby k podobným situacím v budoucnu nedocházelo.



    S přátelským pozdravem / Best regards



    Alla Mocová
    Reservation department

  • Pavlína Handl

    ?

    dospělý pár, 7. července 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Celkově náš pobyt hodnotím velmi kladně, byla jsem velmi spokojena, že jsem k našemu pobytu vybrala Váš hotel, který je krásně opravený, vybavený a nabízí profesionální služby na vysoké úrovni! Velmi rádi se k Vám vrátíme.
    • Ochotný a vstřícný personál, čistota, nabídka jídla...vynikající večeře! Možnost horní terasy a bazénu s vířivkou.
    • asi nic...
  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 1. července 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Eva

    ?

    jednotlivec, 1. července 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Celkově jsem byla se službami hotelu velmi spokojena. Hotel je po nedávné renovaci luxusní, čistota vyjímečná, personál v ubytovací, stravovací i léčebné části hotelu profesionální, milý a vstřícný, jídlo i způsob servisu výtečné. Do budoucna, pokud bych využila služeb hotelu a kupovala "balíček" s procedurami, nespokojila bych se s info "10 procedur". Jejich cena není od ceny celkové oddělena a také jsem se na stránkách spa.cz nedověděla, na jaké procedury mám v rámci balíčku nárok. Bohužel jsem byla potom odkázána jen na vůli lékaře a myslím, že jsem zdaleka nevyčerpala kvalitní možnosti, které jinak léčebná část hotelu umožňuje.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 30. června 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 25. června 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení