Recenze

Hodnocení hotelu

95%

Perfektní

na základě 9 recenzí

  • Personál

    100%

  • Služby

    91%

  • Čistota

    93%

  • Pohodlí

    91%

  • Cena/kvalita

    98%

Recenze (9)

Filtry

  • Bajerová Monika

    ?

    dospělý pár, 18. června 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Krásný pohodový lázeňský pobyt.
    • Vše bylo podle našich představ
    • Nic
  • Ivana Ciprová a Eva Brablecová

    ?

    ostatní, 18. června 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Absolvovaply jsme týdenní pobyt v balíčku Anticovid s ubytováním v lázeňském domě Orlík v Lázních Kynžvart. Byly jsme moc spokojené s ubytováním, stravou, ochotným perzonálem v přijímací kanceláři a v balneocentu i v bazénu, kam jsme si chodily zaplavat.
    • Krásná přiroda, čistý voňavý vzduch, upravený lázeňský park s rozkvetlými rododendróny a azalkami a i jestě kvetoucími šeřiky. Protékající potůček s kamínkovým chodníčkem pro procvičení noh. Výborné vyžití pro děti na hřištích( maxitrampolína, lezecká stěna, lanovka a jiné), pettangové hřiště, hezká posezení u ohniště. Možnost plavání v bazénu.
    • Objednání obědů až za 2 dny dopředu. Bylo by lepší, kdyby to šlo hned na druhý den.
      Autobus místní veřejné dopravy by mohl zajízdět až do areálu lázní. Bylo by to vhodné pro hosty, kteří nedojeli autem a pro méně pohyblivé osoby!!
  • Anonymní hodnocení

    ?

    rodina se staršími dětmi, 18. června 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Lázně Kynžvart ⚜
    Nejlepší děkuji
    • Příroda
  • Václava Luková

    ?

    jednotlivec, 17. června 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Jsem se službami velmi spokojená. Čistota plus hrací prvky pro děti a odpočinkové zony, také místní klid velmi chválím. Pouze maličkost, že jsem v místě postrádala restauraci. To je malé minus.
    • Velmi kladně hodnotím přístup veškerého personálu.
    • Nelze nic vytknout.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    rodina s malými dětmi, 30. května 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Příjemný pobyt v přírodě, nic nám nechybělo.
    • Ubytování, zábava na hřišti pro děti. Jídlo fan.
    • Paní na recepci mají na čem pracovat, daleko nejslabší článek z pobytu. Jinak ostatní personál velmi ochotný.
  • Petr Nagy

    ?

    dospělý pár, 26. května 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    První dojem z lázeňského domu, kde jsme byli ubytovaní, na nás působil ne příliš příjemně. Při příchodu na pokoj, kde jsme měli mít postele u sebe, tomu tak nebylo. Takže jsme si postele museli sesunout sami a přeházet tedy uspořádání pokoje. Podlaha v koupelně byla ušmudlaná a také na ní byla znát léta - byla dosti poničená, poškrábaná, což působilo ne příliš čistě. Ve zbytku pokoje to díky tmavé podlaze nebylo vidět. Téměř v každém rohu a pod křeslem byly pavučiny. Ze skříně nám načichly bundy. Sprcha, která měla spoustu funkcí, jako trysky, horní a ruční sprcha, rádio, větrák.. nás velmi nadchla. Bohužel při pozdějším použití jsme zjistili, že sprcha odněkud zespodu teče a taky že není ukotvená, ale jen položená, občas se s námi celá pohnula. Poté, co jsme informovali personál o tekoucí sprše, přišel opravář, který prý sprchu spravil. No pouze zasilikonoval nějaký spár a sprcha nám do konce pobytu protékala dál. Naštěstí to nebyly litry, tak jsme to dál neřešili. Jinak bylo vybavení pokoje uspokojivé. Také jsme se dostali do trochu nepříjemné situace, protože nám nikdo neřekl, že každý den chodí paní uklízet pokoj, a tak nám druhý den po příjezdu málem vtrhla do pokoje, zrovna když jsme byli ve sprše. Později nám vysvětlila, že chodí každý den uklízet do pokojů a že pokud nechceme být rušeni, máme použít cedulku na kliku s příslušným nápisem, kterou máme mít na pokoji. Tento fakt nám také nikdo neřekl, navíc onu cedulku jsme neměli, a tak nám jí paní tedy donesla.
    Bohužel nám taky nikdo neřekl, že lázně jsou primárně pro dětské pacienty, to jsme později zjistili tak, že nás velmi brzy ráno rušil křik a dupání dětí, což bylo mnohdy velmi zřetelné i přes den.
    Snídaně byly výborné, bylo vždy na výběr z několika druhů teplého i studeného jídla i pití. Večeře byly také příjemné. Jen ten "výběr" večeří je trochu nešťastný. Je možné si vybrat ze dvou jídel, což ale musíte učinit dva dny dopředu a na sobotu a neděli to nelze. Takže například při našem příjezdu ve středu a odjezdu další týden v úterý, bylo možné si jídlo vybrat pouze na pátek a pondělí (pátek jsme bohužel propásli).
    Celkový dojem z interiéru budov (balneo - kam se chodí na procedury, lázeňské domy..) působí spíše nemocničně, nežli lázeňsky.
    Okolí je krásné. Jak park před lázeňskými domy, tak přilehlé lesy vhodné na pěší turistiku a výlety například na hrad Kynžvart rozhlednu Špičák nebo třeba za prameny, tak i nedaleké Mariánské lázně nebo Kladská, kde je úchvatná příroda.
    Veškerý personál zde je úžasný. Snad všichni byli velmi ochotní, vstřícní, milí a usměvaví po celou dobu našeho pobytu. Jen nám byly nepříjemné neshody mezi personálem, který plánoval procedury a personálem, který procedury vykonával. Chtěli jsme si zaplatit procedury navíc, ale řekli nám, že většina termínů, například na masáže, které jsme chtěli, je již obsazená, ale od paní na masáže jsme se dozvěděli, že to není pravda a že by čas měla. Podobná situace nastala, když jsme se ptali na posilovnu, do které jsme měli mít celý pobyt přístup, ale bylo nám sděleno, že je zavřená a bohužel až ke konci našeho pobytu při rozhovoru s paní, která posilovnu provozuje, nám řekla, že posilovna je normálně v provozu. Také jsme v rámci našeho voucheru měli mít možnost neomezeného vstupu do bazénu, kde jsme byli za celý pobyt pouze 3x na 1 hodinu, jak nám naplánovali a také do sauny, kam jsme se nedostali vůbec. Měli jsme pochopení, že tato opatření byla kvůli současné covid situaci, ale nikdo nás o těchto skutečnostech neinformoval, navíc i personál mezi sebou měl ohledně tohoto desinformace a neshody.
    • Skvělý personál
      Příjemné okolí - příroda, lesy, hrad, nedaleké Mariánské lázně, Kladská..
      Procedury
      Jídlo v jídelně
      Finanční dostupnost
      Místní kavárna
      Léčivé účinky zdejších pramenů a vzduchu
      Masáž od paní Jany
    • Neshody personálu ohledně procedur
      Nedostatek informací klientům
      Ne příliš čistě vypadající podlaha na pokoji, pavučiny
      Nedostupnost aktivit z voucheru (bazén sauna, posilovna)
      Neomalené děti všude okolo po celý pobyt
      Spíše nemocniční interiéry
      Vstup do lázeňského domu zadním vchodem přes dětskou šatnu
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 15. března 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    rodina se staršími dětmi, 1. března 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Úžasná příroda, ochotný a vstřícný personál.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 23. února 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Byli jsme s manželem moc spokojeni rádi se k vám v červnu vrátíme
    • vše
    • určená doba pro využití bazénu 13-14
      měli jsme ji shodnou s procedurami