Recenze

Hodnocení hotelu

85%

Velmi dobré

na základě 221 recenzí

  • Personál

    86%

  • Služby

    83%

  • Čistota

    88%

  • Pohodlí

    87%

  • Cena/kvalita

    83%

Recenze (221)

Filtry

  • Petra Smutná

    ?

    jednotlivec, 28. března 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Vaclav Ticháček

    ?

    dospělý pár, 15. října 2010

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Byli jsme velmi spokojeni, vše bylo perfektní, snídaně na pokoj úžasná, jen jí bylo řekl bych, zbytečně moc. Ale vynikající!
  • NAĎA BARANOVÁ

    ?

    skupina přátel, 9. ledna 2012

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Chování personálu bylo vynikajicí.Byla jsem velice spokojena s ubytováním i se službama,které mi byly poskytnuty.
  • Eva Suchá

    ?

    dospělý pár, 18. dubna 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Vše super, byla jsem překvapena vysokou úrovní lázní, ubytování i stravování, určitě se sem ještě vrátíme.
  • L.Samková

    ?

    dospělý pár, 30. dubna 2010

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Byli jsme velice spokojeni
  • Miroslav Hájek

    ?

    dospělý pár, 2. dubna 2012

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Mgr. Marie Bečková

    ?

    dospělý pár, 21. srpna 2011

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    S ubytováním v penzionu Frýdlant jsme byli nadmíru spokojeni. Bylo tam velice hezké a vkusné zařízení, které umocňovalo naše pocity. V penzionku si užijete saunu a výřivku, což je rovněž super! V recepci hotelu se nás ujaly příjemné a usměvavé dámy, které nám i během celého našeho pobytu kdykoliv ochotně poradily, když bylo potřeba.Placené parkování bylo přímo před hotelem Nový dům,takže jsme o své auto neměli strach.S jídlem jsme byli také spokojeni, jen nám trošku vadilo, že když jsme se o chvilku opozdili, už nebyl tak bohatý výběr z nabídky.Jinak ostatní personál byl skvělý, vstřícný a vždy velice ochotný. Příroda a lesní procházky nádherné. Jen bychom nedoporučovali lidem, kteří mají rádi noční život. V těchto lázních se zhřejmě léčí i klidem; - večeří tu končí veškerý život.
    Ale jinak jsme tu byli moc spokojeni a s čistým svědomím doporučujeme i ostatním.
  • Božena Polanská

    ?

    dospělý pár, 8. května 2010

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    V hotelu Frýdlant jsme byly velmi spokojeni a moc se nám tam líbilo. Personál byl velmi ochotný a příjemný. Stravování na velmi dobré úrovni.
  • Martina Jarešová

    ?

    dospělý pár, 1. listopadu 2016

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Stanislav Kučera

    ?

    dospělý pár, 1. listopadu 2016

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • pobytu nelze co vytknout
    • Obsluha v nedaleké večerce...příšerné