Recenze
K nástupu na pobyt je třeba prokázat negativní test, očkování nebo prodělání covidu. Sledujte aktuální podmínky pobytů v lázních.

Hodnocení hotelu

86%

Velmi dobré

na základě 242 recenzí

  • Personál

    87%

  • Služby

    83%

  • Čistota

    89%

  • Pohodlí

    88%

  • Cena/kvalita

    83%

Recenze (242)

Filtry

  • Mgr. Marie Bečková

    ?

    dospělý pár, 21. srpna 2011

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    S ubytováním v penzionu Frýdlant jsme byli nadmíru spokojeni. Bylo tam velice hezké a vkusné zařízení, které umocňovalo naše pocity. V penzionku si užijete saunu a výřivku, což je rovněž super! V recepci hotelu se nás ujaly příjemné a usměvavé dámy, které nám i během celého našeho pobytu kdykoliv ochotně poradily, když bylo potřeba.Placené parkování bylo přímo před hotelem Nový dům,takže jsme o své auto neměli strach.S jídlem jsme byli také spokojeni, jen nám trošku vadilo, že když jsme se o chvilku opozdili, už nebyl tak bohatý výběr z nabídky.Jinak ostatní personál byl skvělý, vstřícný a vždy velice ochotný. Příroda a lesní procházky nádherné. Jen bychom nedoporučovali lidem, kteří mají rádi noční život. V těchto lázních se zhřejmě léčí i klidem; - večeří tu končí veškerý život.
    Ale jinak jsme tu byli moc spokojeni a s čistým svědomím doporučujeme i ostatním.
  • Miloslav Zentrich

    ?

    jednotlivec, 27. června 2013

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Byli jsme se vším spokojeni
  • Jana Tomešová

    ?

    dospělý pár, 15. března 2010

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Bodové hodncení plně odpovídá poskytnutým službám, které byly na profesionální úrovni. Byli jsem moc spokojeni.
  • Kristina

    ?

    dospělý pár, 27. ledna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • sehr schöne Anlage
      sehr schöne Villa aussen und innen, aller sehr sauber und wie neu, geräumige Zimmer
      großes Angebot an Minibar, kostenlose Möglichkeit Kaffe und Tee zu kochen
      gutes Fühstück
      viel Ruhe
    • postele jsou příliš krátké a trochu příliš tvrdé (Betten kurz, ca 1,9m und etwas hart, 2m wäre besser)
      dezinfekce je příliš silná (Desinfektion zu stark)
  • Šárka Nováková

    ?

    jednotlivec, 13. ledna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • S manželem jsme byli naprosto spokojeni. Nemůžeme absolutně nic vytknout.Určite se rádi vrátíme.
  • Milan Říha

    ?

    jednotlivec, 28. února 2016

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    rodina s malými dětmi, 18. února 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Jana Lukášková

    ?

    jednotlivec, 11. srpna 2013

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Vše bylo super, výborné jídlo, personál moc milý.
    • Chybí venkovní bazén. V létě by ho určitě využila většina návštěvníků lázní.
  • Drahoslava Macháčková

    ?

    jednotlivec, 2. září 2013

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 14. ledna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Budova Friedland je velmi pekna i pekne zarizena. Uvitali bychom pripadnou moznost suseni mokreho obleceni. Pobyt jsme spojili s bezkovanim a bohuzel pocasi moc nepralo a byli jsme promoknuti. Stacil by uplne skladaci susak ukryty napr. ve skrini.
    • Hlavni recepce v Hotelu Novy dum, resp. hlavni vstup by si zaslouzil rekonstrukci, automaticky otevirane dvere jsou temer standard. Na prvni pohled se vybavi 80. leta. Je to skoda, jelikoz vybaveni je celkem nove a personal je mily.