Recenze

HodnoceníHotel Harmonie

Zpět

Hodnocení hotelu

85%

Velmi dobré

na základě 131 recenzí

  • Personál

    91%

  • Služby

    85%

  • Čistota

    91%

  • Pohodlí

    79%

  • Cena/kvalita

    80%

Recenze (131)

Filtry

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 27. září 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 8. září 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Nedoporučuji pokoje v objektu Harmonie II na východní stranu z důvodů hlukové zátěže : blízkost státní silnice a především přítomnost trvalého tónu, který vychází z objektu Harmonie I . Pokud zavřete okna a dveře na balkon, pak "zmizí" popisovaný trvalý tón.
    • byli jsme ubytování v objektu Harmonie II

      - pokoj 415 na východní straně, kde vidíte na státní silnici, na parkoviště : - pokud byly otevřeny dveře na balkon, tak bylo slyšet : a) provoz na přilehlé státní silnici
      b) TRVALÝ tón, který vycházel z prostoru objektu HARMONIE I , domnívám se, že šlo o zařízení klimatizace ( nešlo o hluk, který vycházel z kompresoru nafukovacího dětského hradu z terasy Harmonie I !!!! )
      - t.j. pobyt bez hlukové pohody v případě otevřených dveří na balkon... Pokud jste citlivý na hluk, pak opravdu je nutné zavřít okna.
      Děkuji.
  • Jitka Urbanová

    ?

    jednotlivec, 7. září 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Byla jsem maximálně spokojená,personál příjemný, jídlo moc dobré , milé překvapení byl oběd v den odjezdu.Ráda bych si pobyt ve vašem hotelu někdy zopakovala, ale na delší dobu.
    • Nemám žádné námitky.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    skupina přátel, 7. září 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Úměrné k ceně pobytu, služby terapií výborné. Není zde dotaz na stravování - mohlo by být více kvalitnější - hodně zahuštěné polévky, maso někdy dosti houževnaté, šťávy dosti zahuštěné apod.
  • Vladimír Hájek

    ?

    dospělý pár, 30. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Možnost mít psa.
    • 1.Chyběla mi lednička na pokoji.
      2.Slabá Wi-Fi vypadávala v mém pokoji.
      3.Neměl jsem vyhrazený stůl na snídani.
      4.Nesvítilo hlavní světlo na pokoji 213 Harmonie I.
      5.Při příjezdu netekla voda pro poruchu.
      Měla být zajištěna aspoň cisterna.
      6.V ceně pobytu jsem měl hrazeno snídani.Nebyla mi nabídnuta možnost večeře stravovat se v hotelové restauraci.V denním baru se neměnil jídelní lístek tři jídel.
  • Ivana

    ?

    dospělý pár, 30. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Stanislav Krátký

    ?

    jednotlivec, 31. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 23. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Ivo

    ?

    dospělý pár, 23. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Přístup personálu, snídaně. Moc pěkné okolí.
      Dobré parkování, všude blízko. Dobré jídlo v restauraci
      a rychlá a milá obsluha.
    • Moc tenké matrace, cítil jsem rošt. Tenké zdi a hodně hluční hosté v noci a v 6 ráno, ale za to hotel nemůže, že se někdo neumí chovat. Jinak celkem dost drobných závad - nejdou zavírat dveře, fleky na sedačce v apartmánu, nejde otevřít skříň na šaty...... je to škoda, kazí to celkový, jinak dobrý dojem. Příští rok si přivezu svoji matraci, koupím špunty do uší a stejně přijedu zase :)
  • Hana Formánková

    ?

    dospělý pár, 31. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Celková spokojenost.
    • Se službami hotelu i welnes jsme byli spokojeni.Rádi se budeme vracet.