Recenze
K nástupu na pobyt je třeba prokázat negativní test, očkování nebo prodělání covidu. Sledujte aktuální podmínky pobytů v lázních.

Hodnocení hotelu

79%

Dobré

na základě 163 recenzí

  • Personál

    85%

  • Služby

    79%

  • Čistota

    82%

  • Pohodlí

    70%

  • Cena/kvalita

    78%

Recenze (11)

Filtry

Typ klienta

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 12. června 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Procedury, přístup a práce rehabilitačních pracovníků i lékařů, kolonáda, léčivé prameny přímo v hotelu.
    • Služby recepce, měkká matrace a staré lůžkoviny, jídlo.
  • Věra Kašparová

    ?

    jednotlivec, 29. května 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Inzerováno jako pobyt pro seniory... pokoj kde se 2 83-lete klientky sotva otočí , sprchový kout kam se člověk nevejde , nic bezbarierového , vše staré ..... socialistický pozůstatek vašeho ubytování
    • nic
    • vše... nikdy více takové ubytování
  • František Havel

    ?

    dospělý pár, 22. května 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Pokoj 2117 je svojí velikostí vhodný jako jednolůžkový. Bohužel je LLD Praha nabízen pro SPA.CZ jako dvoulůžkový. Vyžaduje to při pohybu na pokoji dost improvizace. První dojem je pro + referenci rozhodující. V tomto případě úspora přinesla ztrátu. Ovlivní to příští rozhodování.
    Energeticky náročné masážní trysky v bazéně a chodník byly v cenově hlavní sezoně odstaveny. Selský rozum to nechápe.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    skupina přátel, 28. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Lázeňský dům se nachází ve výborné lokalitě lázní. Na přehradu i kolonádu je to příjemná procházka, pro méně pohyblivé je zastávka autobusu přímo u lázeňského domu. Počasí bylo krásné což učinilo pobyt celkem příjemným protože jsme se mohli zdržovat mimo pokoj.
    • Líbilo se nám umístění lázeňského domu, možnost čerpání minerálky přímo u jídelny, blízkost zastávky veřejné dopravy, vnitřní bazén.
    • Po příchodu na pokoj jsme zůstali v šoku. Pokoj měl 6 m2, což bylo pro 2 osoby velmi nekonformní. Když si to porovnám s tím, že ve věznicích je norma 6 m2 na jednoho vězně, tak pro platící hosty na rekreaci je to výsměch. Koupelna měla celkem i s toaletou 2 m2, pokud jsme se chtěli dostat k umyvadlu, tak jsme se museli protahovat mezi dveřmi (za kterými byly radiátory) a toaletou, což bylo nepříjemné. Později jsme dostali informaci, že pokoj byl jednolůžkový ale paní ředitelka z něj udělala dvoulůžkový. Za celou dobu nikdo neumyl umyvadlo, pouze byl vysypán koš a vytřená podlaha. Lehátka na vodoléčbě nebyla pokrytá prostěradly nebo jednorázovým přikrytím, Mezi jednotlivými klienty nebyla provedená žádná desinfekce povrchů. Plastová lehátka na terase u bazénu byla většinou polámaná. Jídlo na směny, první směna se musela najíst do půl hodiny aby bylo možné nachystat jídelnu pro druhou směnu. Večeře byla v 17 hodin, což nám znemožnilo možnost poslechu koncertů na kolonádě a více než 14 ti hodinová pauza do snídaně je nepříjemná. Vedení tohoto domu má pravděpodobně za cíl hlavně zisk ale o kvalitu svých služeb a spokojenost klientů nemá zájem. Tomuto zařízení se raději vyhněte obloukem.
  • Dalimila Navrátilová

    ?

    jednotlivec, 2. září 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Nedoporučuji ani úhlavnímu nepříteli!!!
    • inzerované na stránkách hotelu Praha: terasy s výhledem do zeleně -po obou
      stranách hotelu rušná silnice.Vybavení pokojů - fén,lednice,trezor -za 6 dní pobytu jsem nenašla a ani večerní bar,asi neumím hledat. Hotel se nachází v centru lázní- fakt? Cca 2km,nebo 2 zastávky busem! Bazén k dispozici - od 14ti do 19ti hodin a šlus.Jídlo -polopenze: ke snídaní džbánek čaje ( fuj) 3 plátky sýra a 3 plátky šunkového nářezu,ždibec másla a malý džem,jeden plátek chleba na osobu a dva rohlíky,nechcete rohlík přidejte si chleba,je v chlebníku - bohužel již dlouho!Večeře- plátek masa rýže,těstoviny a opět rýže a těstoviny,salátový pult -salát pouze hlávkový,ale zato celý týden! K pití nic - teče voda,jo a jeden kousek ovoce .Vtipné je i načasování procedur ,snídaně v 8,30 (žádné od-do),masáž v 8,40, nestihneš -tvůj problém! Čas se v tomto lázeňském domě zastavil někdy v 70 letech.
  • Kabátová Marie

    ?

    jednotlivec, 31. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • jsem obyčejná žena ,povoláním jsem byla projektantka,viděla jsem leda co ,ne pro boháče, pro obyčejné lidi,ale co vy jste mi nabídly, ne za laciný peníz,to jsem ještě neviděla,mimo jídlo to musím chválit, ale ostatní bych nedoporučila ,ani mému největšímu nepříteli . děkuji zdr.Kabátová
  • Štefania Kubošková Mgr.

    ?

    jednotlivec, 29. dubna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • velmi kladně hodnotim léčebné procedury,ošetřující personál,výhoda léčebného domu je v tom že vše probíhá na jednom místě
    • umístění pokoje,budova B deleko od recepce a jídelny,chodby mají příliš kluzké kachličky,nevhodné pro starší lidi(mám TEP pravé kyčle),změna pokoje nebyla prý možná,v jídelně málo místa,stoly velmi blízko u sebe,uklid od so do út nebyl vůbec provenen-až po stížnosti,nebyla rovněž provedena výměna ručníků a osušek
  • Vítězslav Matuška

    ?

    jednotlivec, 7. ledna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Rozdělení stravování na směny, krátký čas na stravování. Obsluha nebyla příliš ochotná a příjemná.
  • Jaroslava Vaňková

    ?

    jednotlivec, 16. října 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Že budeme bydlet v činžovním domě na staveništi jsme ani ve snu netušily.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 4. října 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • - ubytování v budově C- bydlení na" bytovce", ne v LD,
      - ale pěkný zrekonstruovaný pokoj, krásná čistá moderní koupelna, nové postele,zdravotní matrace a polštáře, nábytek.
      - stylová jídelna a nábytek v cukrárně, denně čerstvé zákusky
      - možnost pití minerální léčivé vody v hotelu
      - možnost denně neomezeně plavat v pěkném bazénu- voda mohla být teplejší
      - taneční společenské večery
      - příjemné a hlavně blízké procházky do přírody kolem přehrady
    • - prostředí kolem hotelu, nikde jsme před objed.nezaznamenali stavební úpravy
      - nespokojeni jsme byli s ůrovní stravování :
      - na 2 směně chyběl zeleninový bufet - pouze zelí nebo rajčata a voda z okur. salátu se zbytky okurek.- nezájem o doplnění a to denně
      - snídaně, výběr ze tří menu, velmi jednoduché
      -pití bez výběru- káva, mléko, někdy kakao z várnic , čaj na stole z kovových konvic - retro 70tá léta na pionýrských táborech.
      - chybělo příjemné posezení na terase, která je plná oprýskaných špinavých lavic a stolů z letitých desek, stačilo by dát nové masivní dřevo
      -nedůstojné čekání na procedury v úzkých uličkách na osezených plast. židlích
      - vířivka- chodník- podlaha v dezolátním stavu- nebezpeči zranění, malé rozdíly teploty vody
      - večeře chutné, ale malé porce příloh