Recenze

Hodnocení hotelu

91%

Perfektní

na základě 1092 recenzí

  • Personál

    94%

  • Služby

    92%

  • Čistota

    95%

  • Pohodlí

    91%

  • Cena/kvalita

    86%

Recenze (66)

Filtry

  • Anonymní hodnocení

    ?

    ostatní, 11. prosince 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Jan Barták

    ?

    rodina se staršími dětmi, 10. listopadu 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    ostatní, 11. listopadu 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Jsme maximálně spokojeni s nabídkou hotelu ve všech směrech - jak ubytování, wellness, tak i nabídka restaurace. Rádi se vrátíme.
    • Prostředí hotelu - skvělá atmosféra i nabídka procedur.
      Ubytování pěkné, prostorné pokoje i koupelna.
      Nabídka restaurace skvělá.
    • Není co vytknout.
    SPA Hotel Felicitas

    Odpověď od hotelu

    SPA Hotel Felicitas

    Děkujeme za Vaše hodnocení. Dělá nám radost, pokud naši hosté odjíždí spokojeni. Budeme potešeni, pokud se k nám opět vrátíte. Hezký den Vám přeje za Tým Spa Hotelu Felicitas Olga.

  • Věra Mutlová

    ?

    ostatní, 30. září 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Tereza Králová

    ?

    ostatní, 14. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Iveta Pešková

    ?

    ostatní, 26. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Pobyt byl skvělý, vše na jedničku. Byla jsem na takovémto pobytu poprvé a určitě se vrátím. Děkuji. Iveta Pešková
    SPA Hotel Felicitas

    Odpověď od hotelu

    SPA Hotel Felicitas

    Milá paní Iveto, moc Vám děkujeme za pochvalu. Jsme rádi, když od nás hosté odjíždí spokojení a odpočatí. Budeme se na Vás tešit někdy v budoucnu. Přejeme krásný den ze Spa Hotelu Felicitas.

  • Zdeňka Procházková

    ?

    ostatní, 1. května 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Blanka Tůmová

    ?

    ostatní, 28. března 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Líbilo se mi prostě všechno, nemůžu vytknout vůbec nic.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    rodina se staršími dětmi, 4. února 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Restaurace na vysoké úrovni, jídlo výborné, servis milý, příjemný, ochotný.
    Prostředí celého hotelu velmi pěkné, příjemné.
    • Velmi pěkné prostředí.
      Dopravní dostupnost.
      Milý, příjemný, ochotný personál.
      Výborné jídlo.
    SPA Hotel Felicitas

    Odpověď od hotelu

    SPA Hotel Felicitas

    Děkujeme Vám za milá slova. Snažíme se dělat maximum, aby hosté byli spokojeni a rádi se k nám v budoucnu vraceli. Váš tým Spa Hotelu Felicitas.

  • Barnabáš Bíro

    ?

    ostatní, 2. února 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Jsme důchodci a už jsme ve Felicitas po třetí ,pokaždé se nám tady líbilo.Nyní poslední den jsme zažili ve čtvrtek otevření jídelny a byli jsme velice mile překvapeni,hodně se to vylepšilo a má to úroveň.Procedury na úrovni a velice potěšující pro nás je volný vstup do bazénu,který je perfektní včetně teploty vody a výřivek a jako bonbónek odstředivka na plavky,to jsem viděl poprvé.Ideální je i místo -Hotel je v centru.
    • Na Hotel Felicitas jenom chvála ,líbilo se nám jak ubytování tak i procedury.
    • Po dlouhém přemýšlení jsme si nevzpomněli na žádné negativum,
    SPA Hotel Felicitas

    Odpověď od hotelu

    SPA Hotel Felicitas

    Vážený pane Barnabáši, moc děkujeme za velmi pozitivní hodnocení. Mít spokojené hosty je pro nás ta největší odměna. Věřím, že se k nám podíváte i po čtvrté a novou restauraci si užijete po celou dobu pobytu. Hezký den Vám přeje tým Spa Hotelu Felicitas.