Recenze

Hodnocení hotelu

92%

Perfektní

na základě 1146 recenzí

  • Personál

    94%

  • Služby

    92%

  • Čistota

    95%

  • Pohodlí

    91%

  • Cena/kvalita

    86%

Recenze (57)

Filtry

  • JUDr. Hana Šimková

    ?

    ostatní, 18. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • -poloha a vzhled hotelu
      -vybavení a prostředí hotelu
      -vstřícnost a ochota personálu
      -v restauraci - bohatý bufet při snídani
      -kvalitně provedené procedury - masáže, koupele apod., příjemné prostředí s relaxační hudbou
      -pobyt splnil naše očekávání
    • -nízké postele
      -neustlané postele
      -opakovaná závada TV
      -nedoplňování večerního bufetu - hlavního jídla
    SPA Hotel Felicitas

    Odpověď od hotelu

    SPA Hotel Felicitas

    Dobrý den paní Šimková,
    jsme rádi, že pobyt splnil Vaše očekávání. Poznatkům od našich hostů se vždy věnujeme. Ano, některé pokoje mají nižší postele, ale máme v nabídce i pokoje s vyšší výškou. Dokonce nabízíme i výměnu matrací ( tvrdší/měkčí ). Vždy doporučujeme Vaše požadavky směřovat na hotelovou recepci, kde se snažíme reagovat na přání hostů v průběhu pobytu.
    Věříme, že Vás budeme moci brzy opět přivítat a přesvědčit Vás o kvalitě našich služeb.
    Jménem týmu Spa Hotel Felicitas Vám přeji příjemné letní dny a hlavně pevné zdraví
    Gabriela Váňová, ředitelka hotelu

  • Libuše Dušková

    ?

    ostatní, 11. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Pobyt se nám líbil personál byl vstřícný-ochotý čistota a úklid perfektní.Velmi dobře hodnotíme stravování a ochotuv jídelně bohatý výběr při snídani
    • čistota
      ochota
      vstřícnost
      snaha vyhovět
    • začínala opět doba po větší odmlce zmatek
      v přihlášení procedůr
      při odchodu znatek dvojí účtování procedůr
      oprava po připomenutí a doložení opisů opraveno
      lázeňský poplatek počítán
      dvojnásobek ráda bych věděla kolik je správný
      chtěly jsme si prodloužit pobyt o 1,2dnyuplatnit voucher na slevu/4 tisíce/ který jsme měly-nebylo nám to umožněno chyběl ověřovací kód
  • Anonymní hodnocení

    ?

    ostatní, 11. prosince 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    ostatní, 11. listopadu 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Jsme maximálně spokojeni s nabídkou hotelu ve všech směrech - jak ubytování, wellness, tak i nabídka restaurace. Rádi se vrátíme.
    • Prostředí hotelu - skvělá atmosféra i nabídka procedur.
      Ubytování pěkné, prostorné pokoje i koupelna.
      Nabídka restaurace skvělá.
    • Není co vytknout.
    SPA Hotel Felicitas

    Odpověď od hotelu

    SPA Hotel Felicitas

    Děkujeme za Vaše hodnocení. Dělá nám radost, pokud naši hosté odjíždí spokojeni. Budeme potešeni, pokud se k nám opět vrátíte. Hezký den Vám přeje za Tým Spa Hotelu Felicitas Olga.

  • Věra Mutlová

    ?

    ostatní, 30. září 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Tereza Králová

    ?

    ostatní, 14. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Iveta Pešková

    ?

    ostatní, 26. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Pobyt byl skvělý, vše na jedničku. Byla jsem na takovémto pobytu poprvé a určitě se vrátím. Děkuji. Iveta Pešková
    SPA Hotel Felicitas

    Odpověď od hotelu

    SPA Hotel Felicitas

    Milá paní Iveto, moc Vám děkujeme za pochvalu. Jsme rádi, když od nás hosté odjíždí spokojení a odpočatí. Budeme se na Vás tešit někdy v budoucnu. Přejeme krásný den ze Spa Hotelu Felicitas.

  • Zdeňka Procházková

    ?

    ostatní, 1. května 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Blanka Tůmová

    ?

    ostatní, 28. března 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Líbilo se mi prostě všechno, nemůžu vytknout vůbec nic.
  • Barnabáš Bíro

    ?

    ostatní, 2. února 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Jsme důchodci a už jsme ve Felicitas po třetí ,pokaždé se nám tady líbilo.Nyní poslední den jsme zažili ve čtvrtek otevření jídelny a byli jsme velice mile překvapeni,hodně se to vylepšilo a má to úroveň.Procedury na úrovni a velice potěšující pro nás je volný vstup do bazénu,který je perfektní včetně teploty vody a výřivek a jako bonbónek odstředivka na plavky,to jsem viděl poprvé.Ideální je i místo -Hotel je v centru.
    • Na Hotel Felicitas jenom chvála ,líbilo se nám jak ubytování tak i procedury.
    • Po dlouhém přemýšlení jsme si nevzpomněli na žádné negativum,
    SPA Hotel Felicitas

    Odpověď od hotelu

    SPA Hotel Felicitas

    Vážený pane Barnabáši, moc děkujeme za velmi pozitivní hodnocení. Mít spokojené hosty je pro nás ta největší odměna. Věřím, že se k nám podíváte i po čtvrté a novou restauraci si užijete po celou dobu pobytu. Hezký den Vám přeje tým Spa Hotelu Felicitas.