Recenze

Hodnocení hotelu

85%

Velmi dobré

na základě 36 recenzí

  • Personál

    85%

  • Služby

    84%

  • Čistota

    91%

  • Pohodlí

    88%

  • Cena/kvalita

    78%

Recenze (36)

Filtry

  • Alena Michlová

    ?

    dospělý pár, 9. října 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • příroda
      bazén s teplou vodou
      výborná kuchyně
  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 11. září 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Jan Groh

    ?

    dospělý pár, 10. září 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    perfektní
    • líbila se mi recepční
  • Pavel Sluka

    ?

    dospělý pár, 13. srpna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Poskytovaná lázeňská péče
      Stravování - pestrost, dostatek ovoce a zeleniny,
      Ubytování, vybavení apartmánu
      Okolí, čistota
    • Po několika dnech (cca po třech) pobytu se zhoršila kvalita personálu v jídelně, nebyly prostřené stoly k jídlu, musel jsem si v jednom případě dojít až do kuchyně pro příbor.
      Směny u baru měly velmi rozdílnou kvalitu obsluhy, jedna směna velmi ochotná, starostlivá, příjemná; druhá směna bez zájmu o zákazníky, obsluhující číšník místo pohybu mezi hosty seděl v sedačce na baru s telefonem v ruce.
  • Kašubová Veronika

    ?

    jednotlivec, 25. června 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Se službami hotelu jsme velmi spokojeni.
  • František a Marie Hložkovi

    ?

    jednotlivec, 16. června 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    V hotelu byl klid a čisto.Naprostá spokojenost s ubytováním.Doporučuji tento hotel ostatním návštěvníkům.
    • Klid a pohoda. Čisté a útulné apartme . Doporučuji všem.
  • ING ANTONÍN ZAVADIL

    ?

    skupina přátel, 9. června 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • -strava
      -ubytování
      -podávané informace
      -
    • -přístup některých pracovníků na masážích
      -nedostatečná péče o chodníky v areálu
      -
  • Seifrtová Helena

    ?

    dospělý pár, 5. června 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Byli jsme velmi spokojeni. V hotelu Eliška a Eliška II. ve Velkých Losinách je útulný komfort, uklizeno a je vidět, že zaměstnancům záleží na jejich dobře odvedené práci! Jsou mílí a vstřícní. Prostředí okolo hotelů je úžasný, upravený a čistý park. Když jsme si chtěli posedět s rodinou, zašli jsme do příjemné kavárny, která je přímo v budově hotelu. I tam byla perfektní obsluha a široká nabídka sortimentu. Co se týká jídla, jsou to profíci. Jídelna je krásná hotelová. Výběr je ze 4 jídel a byla to vždycky mňamka
    • Nám se líbilo, že nikde nebyly zástupy lidí, všude jsou dodržovány předem stanovené časy procedur a příjemný personál dotvářel celkovou atmosféru.
  • Jan Gemela

    ?

    dospělý pár, 4. května 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 28. dubna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Ubytování, možnost koupání agvaparku,
    • Málo teplé večeře
      Koupel hodně krátká asi 10 min, měla by být 15 min