Recenze
Při nástupu na pobyt je třeba předložit potvrzení o očkování nebo prodělání Covid-19. Sledujte aktuální podmínky pobytů v lázních a hotelech.

Hodnocení hotelu

87%

Velmi dobré

na základě 124 recenzí

  • Personál

    93%

  • Služby

    90%

  • Čistota

    88%

  • Pohodlí

    83%

  • Cena/kvalita

    83%

Recenze (29)

Filtry

Typ klienta

Zobrazit pouze

  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 20. října 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Byli jsme spokojeni
  • Hana Glovaczová

    ?

    dospělý pár, 19. října 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Lázně Vráž jsme vůbec neznali, objevila jsem je až když jsem hledala uplatnění státního vouchru.Zpočátmu jsem měla obavy,co tam budeme dělat, když je to jen malá vesnice, ale byli jsme mile překvapeni. V okolí lázní je spousta procházek do přírody.Blízko je krásný Písek ,Orlík,Zvíkov, Blatná, Milevsko.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 16. září 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Spokojenost celkově výborná,zejména zásluhou služeb Spa.cz: Veronikou Cypriánovou
    • Na vysoké úrovni byla zejména kvalita stravování a služby personálu jídelny a kavárny.
  • Helena Labonková

    ?

    dospělý pár, 8. září 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Krásné prostředí,výborná kuchyně
    • chybí sítě proti hmyzu a hodiny v čekárně na procedury
  • Marie Šarvaicová

    ?

    dospělý pár, 7. září 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    kladný přístup personálu ke klienům, možnost úpravy procedur, možnost jejich dokoupení
    • kvalitní provádění procedur
  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 6. září 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Pobyt neměl chybu, prostředí včetně nádherného parku je úchvatné. Veškerý personál je velice ochotný, vstřícný a milý, vždy s úsměvem. Moc děkuji za krásný pobyt a milé prostředí.
    • Procházky po parku a kulturní zážitky z koncertu a zpěvu jedné klientky na terase
  • Václav Velek

    ?

    dospělý pár, 2. srpna 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Velmi spokojen.
    • Přátelské chování a profesionální přístup na všech procedúrách. Obzvlášť na ruční a lávové masáži.
    Jubilejní pavilon

    Odpověď od hotelu

    Jubilejní pavilon

    Dobrý den,
    velmi si vážíme Vaší krásné recenze, mockrát za ni děkujeme. Je to pro nás závazek.

    Team Lázní Vráž

  • František Krul

    ?

    dospělý pár, 26. července 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Ubytování i poskytované služby byly na velmi dobré úrovni. Spokojenost také s recepcí, pomohla i poradila. Jídlo bylo chutné a byl jej dostatek. Také ovoce a zeleniny. Prostředí bylo tiché a klidné včetně příjemných procházek v parku.
    • Klidné prostředí, dostatek zeleniny a ovoce. Příjemná obsluha.
    Jubilejní pavilon

    Odpověď od hotelu

    Jubilejní pavilon

    Vážený pane Krule,
    velmi pěkně Vám děkujeme za pozitivní recenzi. Budeme se těšit, pokud se opět rozhodnete nás navštívit.

    Team Lázní Vráž

  • Miloslav Potužník

    ?

    dospělý pár, 19. července 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Jiří Lupoměský

    ?

    dospělý pár, 3. července 2021

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Jak jsem napsal již v odevzdané dotazníku, nelíbilo se nám to, že po celou dobu našeho pobytu byly vyvěšeny v prostorách hotelu/lázeňského objektu, že - s omluvou - je k dispozici pouze užitková voda ve vodovodu. Pitná nebyla nikde k dispozici, takže jsme se museli mýt, sprchovat, čistit si zuby atd. v té tzv. užitkové vodě, což nám nebylo zcela jasné, zda to vůbec z hygienických důvodů je možné či ne.