Recenze

Hodnocení hotelu

86%

Velmi dobré

na základě 87 recenzí

  • Personál

    91%

  • Služby

    89%

  • Čistota

    87%

  • Pohodlí

    82%

  • Cena/kvalita

    81%

Recenze (31)

Filtry

  • Marie Tyšerová

    ?

    dospělý pár, 7. září 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • kulturní zažitky
      výborná obsluha restaurace
    • prázdná lednička na pokoji
  • Vladimíra Moulisová

    ?

    dospělý pár, 20. června 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • V kapli byl jen jeden večer s kytyrou, ale neměl chybu, všem se moc líbil.
      Můj dík patří všem sestřičkám za léčení a srdečný přístup k mému stonavému partnerovi a tím i mně. Nevím, jestli i jinde by měli takovou trpělivost.
      Výborně vaříte a v jídelně je skvělá obsluha.
      Chci pochválit i pana řidiče Vaší taxislužby, se kterým jsme se dovezli až do Medového Újezdu.
      Na shledanou příště.
      Vladimíra Moulisová
  • Oldřich Červinka

    ?

    dospělý pár, 16. března 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Petr Fait

    ?

    dospělý pár, 3. března 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 7. února 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • VŠE V POŘADKU VŠUDE KLID A POHODA.STRAVOVANÍ LEPŠÍ PRUMĚR.
      UKLID PERFEKTNÍ,KAVÁRNA TAKÉ V POŘADKU-MISTNÍ PIVA DOPORUČUJI .
    • PRUBĚŽNĚ DOPLNOVAT SNÍDANOVÝ PULT, SLADKÉ HNED ZMIZELO.
      V ČEKÁRNĚ NA PROCEDURY MÁLO MÍSTA
      A MOC TEPLO.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 3. února 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Antonin Marek

    ?

    dospělý pár, 25. ledna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Věžnik Roman

    ?

    dospělý pár, 22. ledna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Hana Plachá

    ?

    skupina přátel, 2. ledna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Hodně se mi líbily procedury. Okolí hotelu je pěkné, možnosti procházek i výletů rozmanité. Také jídlo bylo výborné. Personál byl velmi ochotný a vstřícný. Pobyt jsem si i přes drobné výhrady velmi užila.
    • Jubilejní pavilon vypadá poněkud "unaveně". Konkrétně v mém pokoji 56 byla vlhká stěna a ani větrání a zapnutý vysoušeč neodstranily zcela zápach plísně.
      Při silvestrovské oslavě mi chybělo milé slovo vedení hotelu - třeba při zahájení nebo před půlnocí.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 11. března 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Klid, krásné okolí k procházkám v přírodě, velmi milý personál, výborné stravování včetně ovoce a salátů, ocenili jsme varné konvice na chodbách. Kvalitní procedury (zvláště lávové kameny a perfektní masáž). Těšíme se na příště!