Recenze
S ohledem na vyhlášení vládních nařízení ze dne 26. 10. 2020 je provoz hotelů i lázeňských léčebných zařízení až do odvolání omezen.

Hodnocení hotelu

88%

Velmi dobré

na základě 294 recenzí

  • Personál

    91%

  • Služby

    89%

  • Čistota

    91%

  • Pohodlí

    86%

  • Cena/kvalita

    83%

Recenze (12)

Filtry

  • Petr Jünger

    ?

    rodina s malými dětmi, 22. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Eva Benešová

    ?

    rodina s malými dětmi, 16. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Vše bylo super. Nemám co vytknout,milý personál,velký výběr jídla ,okolí je moc krásné, moc za vše děkuji.
    • Není co napsat.
    Orea Spa Hotel Cristal

    Odpověď od hotelu

    Orea Spa Hotel Cristal

    Děkujeme Vám za krásné hodnocení a přejeme hezký den Ilona Vinklerová, Sales Manager

  • Anonymní hodnocení

    ?

    rodina s malými dětmi, 10. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Komplexní spokojenost s pobytem, vhodné pro rodiny s dětmi, program lze v blízkosti najít za každého počasí.
    • velmi příjemná o ochotná recepční
      kvalitní a dostatečný výběr jídla i pro děti
      v sousedství hotelu v parku venkovní dobře vybaveného hřiště
      možnost celodenního využití hotelového bazénu
    • občas nestíhal personál v restauraci odklízet nádobí po předchozích hostech
    Orea Spa Hotel Cristal

    Odpověď od hotelu

    Orea Spa Hotel Cristal

    Děkujeme za Vaše hodnocení, připomínka poslouží ke zlepšení služeb Ilona Vinklerová, Sales Manager

  • Jan Paulus

    ?

    rodina s malými dětmi, 26. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Věra Langšádlová

    ?

    rodina s malými dětmi, 23. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Mnohokrát děkuji za skvělý pobyt ve vašem hotelu, jsme maximálně spokojeni se službami, výborným jídlem, milou obsluhou i čistotou v celém hotelu. Vřele doporučuji ostatním klientům.
    • Děti potěšil dáreček na pokoji při příjezdu.Oceňuji dobré odhlučnění, nebyly slyšet zvuky z vedlejšího pokoje. Fungovala klimatizace. Denně proběhla výměna osušek. Velice pěkný je bazén a vířivka, mne potěšila krásně teplá voda. Děkuji za bezva pobyt
    Orea Spa Hotel Cristal

    Odpověď od hotelu

    Orea Spa Hotel Cristal

    Děkujeme za Vaše hodnocení, těší nás, že jste byli spokojeni Ilona Vinklerová, Sales Manager

  • Terezie Veselá

    ?

    rodina s malými dětmi, 17. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    milý personál, požadavky řeší ke spokojenosti klientů
    • do druhého dne sehnali "speciální" potraviny (alergie), děti max. spokojené s bazénem
    Orea Spa Hotel Cristal

    Odpověď od hotelu

    Orea Spa Hotel Cristal

    Děkujeme za Vaše kladné hodnocení Ilona Vinklerová, Sales Manager

  • Anonymní hodnocení

    ?

    rodina s malými dětmi, 13. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Lucie Marešová

    ?

    rodina s malými dětmi, 7. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Nádherné město! Výlet sem rozhodně stál za to. Je tam tolik krásných a zajímavých míst, příjemné prostředí. Hotel byl super, personál milý a ochotný. Jídlo výborné. Byli jsme zde s dvouletým prvkem a bylo vše v pohodě. Moc příjemný pobyt. Rádi se zase vrátíme. Děkujeme.
    Orea Spa Hotel Cristal

    Odpověď od hotelu

    Orea Spa Hotel Cristal

    Děkujeme za Vaše hodnocení,budeme rádi, pokud se k nám opět vrátíte
    Hezký den Ilona Vinklerová, Sales Manager

  • Jana Severová

    ?

    rodina s malými dětmi, 30. června 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Byli jsme velmi spokojení
    • Kvalita 4* hotelu s neomezeným vstupem do hotelového bazénu komfortní

      Jídla dostatkem každý den něco jiného člověk si mohl stále vybírat

      Personal velmi ochotný

      Recepční milí přátelští a ochotní, poradili kam na výlety v okolí i bylo spoustu informačních letáčků a

      Pro děti jsme při příjezdu dostali krásné překvapení

      V ceně jsme měli i palačinky a kávu + koláč v hotelové kavárně a moc jsme si pochutnali
    • Snad jen menší parkoviště, které bylo placené v podzemí hotelu kde jsme se báli opustit parkoviště aby jsme pak dobře zaparkovali
  • Josef Majer

    ?

    rodina s malými dětmi, 1. září 2012

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    S celkovou úrovní hotelu a služeb jsme byli velmi spokojeni. Můžeme doporučit i rodinám s malými dětmi.
    • - vstřícný přístup personálu
      -čistota
      -snídaňový bufet
      -snadný přístup do podzemní garáže (velmi praktické hlavně s dětmi, kdy je nutné často dojít do auta)
      -příznivá poloha k centru města
    • -relativně vysoká cena lázeňských služeb v hotelu