Recenze
S ohledem na vyhlášení vládních nařízení ze dne 21. 10. 2020 byl omezen provoz hotelů s výjimkou lázeňských léčebných zařízení.

Hodnocení hotelu

88%

Velmi dobré

na základě 294 recenzí

  • Personál

    91%

  • Služby

    89%

  • Čistota

    91%

  • Pohodlí

    86%

  • Cena/kvalita

    83%

Recenze (294)

Filtry

  • Milena Hofrichtrová

    ?

    jednotlivec, 8. září 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Simona Fülöp

    ?

    jednotlivec, 26. září 2016

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Všechno
  • Gabriela Říhová

    ?

    skupina přátel, 22. února 2016

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Milena Špatenková

    ?

    dospělý pár, 6. dubna 2016

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Vždy je poněkud nesnadné přesně pojmenovat, co se líbilo. Tedy : Výborná je poloha hotelu, upoutá svou atraktivností na první pohled, jsme obklopeni luxusem, který nespočívá jen ve vizáži a vybavení a vybavenosti hotelu, ale i v přístupu personálu ke svým zákazníkům, chválihodná je jejich trpělivost i v případě našich vrtochů, prvotřídní je kvalita nabízených jídel, velmi příjemné je chování odborníků v balneoprovozu, taže sse na "procedury" velmi těšíme. V nabízených pobytových balíčcích je tolik variant, že si vybere opravdu každý. Mě osobně se týkal "Romantický pobyt", protože jsem požitkář a ráda si svůj pobyt vychutnám do poslední kapky. Takže zbývá jen poděkovat za to, že se můj daný čas proměnil v ráj....
    • Nelíbilo se mi jen to, že jsem musela končit a vrátit se zase do neluxusní reality pracovního života.
  • Hana Smažinková

    ?

    jednotlivec, 12. května 2016

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Dobrý den, pobyt u Vás byl fantastický, všude čisto,personál vysoce profesionální, jídlo kvalitní. Uvažovali jsme o prodloužení,ale časově nám to nevychazelo. Moc Vám všem děkujeme, doufám,že se zase k vám podíváme. Smazinkova.
    • Líbilo se nám vše.
  • Anna Hrubá

    ?

    jednotlivec, 25. května 2016

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • ANO LÍBILO SE VŠE a Váš přístup pí.Hany Švehlové.
    • nic
  • Eva Mimrova

    ?

    dospělý pár, 6. července 2016

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    byli jsme se vsim spokojeni
  • eva mimrova

    ?

    dospělý pár, 30. srpna 2016

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Opet se nam velmi libilo a jsme se vsim spokojeni .Radi se zase vratime.
  • Jan Kasl

    ?

    jednotlivec, 7. září 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Za dobu víkendového wellness pobytu jsme nezaznamenali nic,co by nám bránilo
    někdy příště tento hotel navštívit a využít služeb příjemného personálu.
    • Ubytování v čistém pokoji,který byl vybaven
      mikrovlnkou,malinkou ledničkou i rychlovarnou konvicí. To jsou věci,které
      člověk může využít,i když má zaplacenou polopenzi.
      Velmi příjemná byla masáž i perličková koupel.
      Všichni byli ochotní a usměvaví,to se vždy
      nevidí.
      Vřele doporučuji k návštěvě a pobytu.
    Orea Spa Hotel Cristal

    Odpověď od hotelu

    Orea Spa Hotel Cristal

    Děkujeme za Vaše hodnocení, budeme rádi, pokud si pro Váš další pobyt vyberete opět náš hotel Ilona Vinklerová, Sales Manager

  • Jana Dvořáková

    ?

    jednotlivec, 11. září 2016

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Milý a ochotný personál.