Recenze

Hodnocení hotelu

88%

Velmi dobré

na základě 294 recenzí

  • Personál

    91%

  • Služby

    89%

  • Čistota

    91%

  • Pohodlí

    86%

  • Cena/kvalita

    83%

Recenze (294)

Filtry

  • Jiří Škvrna

    ?

    jednotlivec, 21. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Rychlá a pozorná obsluha, doplňování jídel.
    • Drahé parkování v hotelu
      Malý bazen
    Orea Spa Hotel Cristal

    Odpověď od hotelu

    Orea Spa Hotel Cristal

    Děkujeme za Vaše hodnocení, parkování v podzemní garáži stojí 350 Kč, je možné parkovat také v parkovacím domě ve městě, kde je cena parkování 160 Kč/noc Hezký den Ilona Vinklerová, Sales Manager

  • Barbora Gühne

    ?

    jednotlivec, 18. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Světlana Kubálková

    ?

    jednotlivec, 17. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Líbil se mi pokoj.
      Chutnalo nám jídlo,byl ho dostatek.
      Líbila se mi sauna a vířivka.
      Procedury byly příjemné.
      Hotel celkově vypadá hezky a moderně.
      Mariánské lázně jsou nádherné.
    • Malý bazén.
      Zmatky s rezervací procedur.
  • Jiří Šilberský

    ?

    jednotlivec, 16. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    S celým pobytem jsem byl velmi spokojen.
    Orea Spa Hotel Cristal

    Odpověď od hotelu

    Orea Spa Hotel Cristal

    Děkujeme za Vaše hodnocení Ilona Vinklerová, Sales Manager

  • alena Michalkova

    ?

    jednotlivec, 16. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Drhová Jaroslava

    ?

    skupina přátel, 16. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Eva Benešová

    ?

    rodina s malými dětmi, 16. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Vše bylo super. Nemám co vytknout,milý personál,velký výběr jídla ,okolí je moc krásné, moc za vše děkuji.
    • Není co napsat.
    Orea Spa Hotel Cristal

    Odpověď od hotelu

    Orea Spa Hotel Cristal

    Děkujeme Vám za krásné hodnocení a přejeme hezký den Ilona Vinklerová, Sales Manager

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 16. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Vyzdvihuji vynikající kuchyni .
    • Vynikající kuchyně. Snídaně i večeře formou bufetu. Spousta výborného jídla, navíc hodně zeleniny, ovoce a čerstvých zákusků.
      pokaždé jsme si pochutnali, celá rodina.
      Personál jídelny byl milý, když měli neskutečný fofr..
      Děkujeme.
    • Byli jsme klienti, kteří si pobyt platili sami, bez příspěvku pojišťovny.
      Nebyli jsme na léčebném pobytu, hrazeném pojišťovnou. Ale přesto jsme dostali ´´ v ceně ´´ několik procedur. Masáž, minerální koupel, oxygenoterapie, parafín na ruce. Byli jsme posláni rovnou z recepce, abychom se domluvili s vrchní sestrou. Myslela jsem si, že se s námi domluví na časech procedur. Vrchní sestra nám mezi dveřmi strčila do ruky papíry s rozepsanými procedurami na celý týden. Absolutně se s námi nehodlala bavit. První a poslední kontakt s ní byl žalostný. Procedury nám nevyhovovaly časově a museli jsme jim přizpůsobit naše plánované výlety.
      Na procedůrách se nás nikdo nezeptal na zdravotní anamnézu.. Jsme s manželem zdravotníci s třicetiletou praxí.
    Orea Spa Hotel Cristal

    Odpověď od hotelu

    Orea Spa Hotel Cristal

    Děkujeme za Vaše hodnocení, poslouží ke zlepšení našich služeb Hezký den Ilona Vinklerová, Sales Manager

  • Kateřina Vlková

    ?

    jednotlivec, 15. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Čistý hotel, příjemný personál, dobré služby i jídlo.
    • Čistota
      Ochotný personál
      Výborné jídlo
    • Sauna k dispozici až odpoledne
      Neoznačená nabídka jídel (např. polévka, druhy mas apod.)
      Dražší parkovné, než bylo uvedeno v propozicích
    Orea Spa Hotel Cristal

    Odpověď od hotelu

    Orea Spa Hotel Cristal

    Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení. Sauna je v provozu každý den od 16 - 21 hod. Cena parkovného je 350 Kč - cena byla na stránkách Spa.cz již upravena. Hezký den Ilona Vinklerová, Sales Manager

  • Iva Dostálová

    ?

    jednotlivec, 15. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení