Recenze
S ohledem na vyhlášení vládních nařízení ze dne 26. 10. 2020 je provoz hotelů i lázeňských léčebných zařízení až do odvolání omezen.

HodnoceníHOTEL MAXIM

Zpět

Hodnocení hotelu

92%

Perfektní

na základě 326 recenzí

  • Personál

    95%

  • Služby

    92%

  • Čistota

    93%

  • Pohodlí

    87%

  • Cena/kvalita

    91%

Recenze (30)

Filtry

  • Vlasta Kolomazníková

    ?

    ostatní, 2. září 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Všechno.Hotel byl přívětivý, blízko kolonády, trol.zast.,kostelů. Kdybychom ještě do Mar.L.někdy přijely, bylo by to jedině k Vám. Doporučila bych váš hotel i jiným zájemcům. Byly jsme nadmíru u vás spokojené a odpočaly jsme si.
      Byly jsme nadmíru spokojené i s rehab.pracovnicemi.
    • To není " nelíbení", ale moje kamarádka je menší postavy a v bazénu musela stát na špičkách, aby si "nelokla". Mě to ovšem vyhovovalo.
      V parcích nejsou na schodech zábradlí
      Tak, jak mají v Inf. jízdní řády směr K.V. a Cheb.na malých papírcích,mohly by být v recepci k dispozioci kartičky s " itinerářem" po Mar.L.,trasami a zajímavostmi, které by se neměly minout.
  • Jana Šťávová

    ?

    ostatní, 1. září 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Personál velmi ochotný a vyšel vstříc v rámci možností.Velmi milí a příjemní lidé.Chci vyzvednout kuchyň,kde vařili výborně a velké porce.
    • Co se mi líbilo již bylo napsáno.Personál,kuchyně,okolí,pohodlná postel a čisto.
    • Bylo by možná dobré aby župan byl samozřejmostí na pokoji.
  • Zdeňka Divišová

    ?

    ostatní, 18. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Domácí kuchyně
      Milý a ochotný personál
      Hotel Maxim je nedaleko kolonády a krásného parku.
    • Chyběla nám na pokoji lednice na chlazení nápojů.
      Malý bazén určený pro dva hotely jsme nemohly (dvě ženy) využít pro stálou obsazenost.
  • Jessica Kadavá

    ?

    ostatní, 10. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Výborná dovolená. Hotel je skvěle umístěný, všude je to co by kamenem dohodil. Personál hotelu byl milý a vstřícný. Byli jsme příjemně překapeni. Tento hotel mohu jen doporučit.
  • Dagmar Koldová

    ?

    ostatní, 28. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Pobyt v hotelu Maxim se nám líbil,vše bylo tak jak jsme si to představovaly.Odjížděly jsme
    spokojeny.
    Daša a Jana
    • Moc se nám líbilo,že kolonáda byla blízko.
      Také jídlo bylo vynikající.
      Bazén super.
      Personál ochotný a milý.
      Procedůry výborné .
      Jídlo bylo výborné,úplně stačila polopenze.
    • Měly jsme smůlu,že jsme dostaly pokoj
      na opačnou stranu ,směřoval do dvora.
      také malá lednička by se hodila.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    ostatní, 21. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Personál: ochotný, vstřícný, až na vrchní sestru, které jsem při 1. proceduře oznámila, že manžel ze zdrav. důvodů nemůže na žádnou z 10 zaplacených procedur, dovĕdĕl se poslední den před odjezdem od praktické lékařky. Nešlo ani, abych místo něho šla na masáže, všude zatím byla domluva možná.
    Komfort: oba pokoje měly okna do dvora, kde byly vyvedeny hlučné ventilátory z vedlejšího hotelu a po celý den tam slunce ani chvíli nesvitilo a tak pod. Kdybych byla ML poprvé, bylo by to i naposled. Byla jsem zde mnohokrát a vždy spokojená.
    • - blízkost kolonády a centra města
      - vstřícnost všech recepčních, pokojských, těch, kteří poskytovali procedury i obsluhy v restauraci
    • - naprostá nevstřícnost vrchní sestry
      - poloha pokojů
    HOTEL MAXIM

    Odpověď od hotelu

    HOTEL MAXIM

    Dobrý den,
    děkujeme za hodnocení, pochvalných slov si vážíme, s kritikou se pokusíme vypořádat tak, aby se příště pokud možno neopakovalo. Hotel bohužel nedisponuje jen pokoji s výhledem na město, a i ty s výhledem do dvora musíme obsadit. Na někoho ten los vždy padne, tentokrát na Vás, nicméně hosté většinou říkají, že nesedí pouze tam, že přijeli prozkoumat naše krásné město.
    S vrchní sestrou se vždy každý domluvil, mrzí nás, že Vaše zkušenost je jiná. Na její obranu však musím podotknout, že ve změně jí mohla bránit nejen naplněnost kapacity, ale i nepsané pravidlo hotelu pro větší spokojenost hostů, že manželské páry obdrží procedury ve stejný čas. Nicméně jste si asi zaměnila první a poslední procedury, neboť i dle svědků komunikace proběhla jinak.
    Přesto nás těší, že jste si vybrala náš hotel k rekreaci a rádi Vás přivítáme znovu.
    Za tým hotelu Maxim
    Marcela Verešová
    recepce

  • ANNA CHROBOCZKOVA

    ?

    ostatní, 15. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • DOBRÝ DEN .líbilo se nám všechno moc tak jak jsem uvedla v bodovém hodnocení.
      Kdyby všude bylo tak příjemně a super tak by bylo hned na tom světě lépe.
      Musíme také pochválit přistup majitele a celého obslužného personálu v jídelně vždy s úsměvem a pohodově přistupovali ke každému klientovi.
      Jen tak dál .DOPORUCUJI
    HOTEL MAXIM

    Odpověď od hotelu

    HOTEL MAXIM

    Dobrý den,
    velice děkujeme za hodnocení. Budeme se těšit, že k nám brzy znovu zavítáte.
    Za hotel Maxim
    Marcela Verešová
    recepce

  • Jitka Kosnarová

    ?

    ostatní, 14. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Pobyt ve vašem hotelu byl perfektní, vše vyšlo podle našeho očekávání
    • Příjemné prostředí, výborné jídlo, ochotný personál, blízkost kolonády
    • Při pohledu z hotelu je na levé straně ošklivá ruina, považuji ji za ostudu Mariánských Lázní. Bohužel je v ML mnoho takových trosek, je to smutné
    HOTEL MAXIM

    Odpověď od hotelu

    HOTEL MAXIM

    Dobrý den,
    děkujeme za hodnocení. Ruiny před hotelem se nám také nelíbí, ale není v našich silách s tím cokoliv udělat, to musí jejich majitel. I nám je to líto. Budeme se těšit, že si k nám opět najdete cestu.
    Za hotel Maxim
    Marcela Verešová
    recepce

  • Anonymní hodnocení

    ?

    ostatní, 14. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    ostatní, 2. března 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení