Recenze

Hodnocení hotelu

89%

Velmi dobré

na základě 121 recenzí

  • Personál

    89%

  • Služby

    89%

  • Čistota

    93%

  • Pohodlí

    91%

  • Cena/kvalita

    86%

Recenze (101)

Filtry

  • Ivana Talácková

    ?

    jednotlivec, 20. května 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • skvělá kuchyně
      čisté a prostorné pokoje
      milý personál
      krásné okolí
      nádherná květinová výzdoba
      dobrá výchozí poloha pro výlety
  • Ilona Smolová

    ?

    dospělý pár, 5. května 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Urcite bych tento hotel doporucila svym znamym.Personal byl mily,usmevavy.Kuchyne byla vyborna a v recepci je velmi ochotny personal,ktery mi vzdy dobre poradil.Spa bylo velmi dobre a procedury byly kvalitne i odborne provedeny.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    rodina s malými dětmi, 24. dubna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Lenka Dudová

    ?

    jednotlivec, 23. dubna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Pobyt se nám velice líbil. Hotel je na klidném místě kousek od kolonády. Milý vstřícný personál. Vynikající kuchyně. Příští rok přijedeme znovu.
  • Monika Benzová

    ?

    jednotlivec, 23. dubna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    maximální spokojenost s personálem, jídlem i čistotou.
    • čistota
      dobré jídlo
      ochota personálu
  • Jana Blahnová

    ?

    jednotlivec, 23. dubna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Marie Wernerová

    ?

    dospělý pár, 26. března 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Dobrá poloha hotelu blízko centra

      Čistota v hotelu

      Příjemný personál

      Dobré jídlo
    • Drahé parkování /ale je blízko centrální parkoviště za míň než polovinu Kč
      Pro nás důchodce drahé nápoje
  • Jana Klápová

    ?

    dospělý pár, 25. března 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Libil se nam cely pobyt, nejsme narocni klienti, uzili jsme si to, ale preci jen bylo par veci, ktere se nam nelibily.
    • Personal v hotelu (predevsim v restauraci) byl neochotny, pri vyberu jidla nedokazal poradit, spise nam prislo, ze tu praci ma obsluhujici personal za trest. Jidlo bylo dobre, ale hodne mastne a casto mene teple, nez by melo byt. K snidani bylo 2x po sobe v karafe zkysle mleko. Nepochopili jsme, proc si nemuzeme pri snidani udelat caj sami, ale musi nam ho pripravit servirka, ktere jsme o nej museli rict (sama se zeptat neprisla).
      Parkovani: 250 kc za noc by mohlo byt pro zahranicni klienty, ale nechapu, z jakeho duvodu je tato cena tak vysoka i pro domaci klientelu.
      Co se relaxacnich sluzeb tyce, zklamalo nas, ze v hotelu nebyl ani maly bazen nebo vyrivka-urcite bYchom vyuzili.
      Pomerne velky hluk v hotelu, pres hlavni dvere pokoje je slyset vse, co se na chodbe deje. Posledni den naseho pobytu se rozbil vytah a pred 8 hodinou ranni cca 20 -30 min bouchaly dvere vytahu, ktere se snazily zavrit, takze nas ten hluk samozrejme probudil. Nechapu, ze to nekdo z personalu hotelu nezaznamenal driv a nezjednal napravu driv, nez to probudi cely hotel.
  • Věra Cenková

    ?

    dospělý pár, 19. března 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • čistota
      ochotný personál
      slušná kuchyně
    • parkování v hotelu za nemalé peníze
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 18. března 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Vybavenost parků a dětských hřišť nemohu posoudit.
    Město by mělo dbát i na čistotu chodníků (velké množství posypového materiálu po zimě, spadané listí..).