Recenze

HodnoceníHotel San Remo

Zpět

Hodnocení hotelu

90%

Perfektní

na základě 121 recenzí

  • Personál

    93%

  • Služby

    90%

  • Čistota

    94%

  • Pohodlí

    90%

  • Cena/kvalita

    85%

Recenze (121)

Filtry

  • Marie Váňová

    ?

    jednotlivec, 8. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Útulný hotel na klidném místě s překrásným miniparčíkem, ve kterém je minijezírko s lekníny, velmi vstřícný a ochotný personál, výborná kuchyně s dostatečným výběrem a většina zdravotních služeb. Hotel je umístěn v blízkosti velké i malé kolonády, parků i nákupních center. Jsou zde možné výlety po značených stezkách i prohlídka zajímavých míst. Rádi se vrátíme.
    • - Okamžitá změna špatně doporučené procedury cvičení v bazénu za inhalace, které mi velmi prospěly
      - Vynikající masérka, která uvolní bolavá místa pod lopatkami, zad a u krční páteře.
      - Inhalace, po kterých se nám i jako nekuřákům daleko lépe dýchá
      - Tiché a klidné prostředí s možností krytého parkování uvnitř areálu
      - Velmi pěkný, čistý a útulný hotel, ve kterém jsme s sebou mohli mít malého psíka.
      - Ochotný personál, který na požádání informoval o zajímavých místech včetně cesty a docházkové či dojezdové vzdálenosti.
      - Krásný miniparčík s malým leknínovým jezírkem
      - Výborná kuchyně s velkým výběrem v dostatečném množtví i před koncem určené doby.
      - Hotel je umístěn v docházkové vzdálenosti kolonád, centra města i nákupních center.
    • - Paní doktorka mi i přes opakované upozornění na operaci kyčelního kloubu špatně doporučila cvičení v bazénu, protože víc jak 50 % cviků mám po endoprotéze zakázaných.
      - Nebylo nabídnuto léčivé bahno ani vířivka
  • PhDr.Miroslava Sedlárová

    ?

    jednotlivec, 19. března 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Jan

    ?

    dospělý pár, 10. prosince 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Jindřich Doubek

    ?

    jednotlivec, 30. listopadu 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Bohumil Vodrážka

    ?

    jednotlivec, 7. listopadu 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Vše bylo perfektní hlavně ochota a vstřícnost celého personálu.
    Hotel San Remo

    Odpověď od hotelu

    Hotel San Remo

    Děkujeme za Vaše hodnocení a budeme rádi, pokud si pro Váš příští pobyt vyberete opět náš hotel. Team hotelu San Remo

  • Štěpánka Janoutová

    ?

    jednotlivec, 5. listopadu 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Hana Králová

    ?

    dospělý pár, 17. září 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Velmi nás potěšilo, když při příjezdu paní recepční na nás začala mluvit německy, a když zjistila, že jsme Češi, omluvila se a řekla, že ráda vidí české klienty. Možná maličkost, ale nám to udělalo radost.
    • Díky celému personálu - počínaje recepcí, přes velmi milé pracovnice na balneu, až po restauraci. Všichni zaměstnanci se chovali stejně k českým klientům, jako k zahraničním, kterých byla převaha. Velmi pěkný pokoj po rekonstrukci, čisto a velmi pohodlné postele. Snídaně a večeře formou bufetu - úžasná česká kuchyně, každý si vybere. Moc milé bylo, že manžel měl narozeniny a od hotelu dostal písemné přání a malý dárek. V San Remu jsme byli po čtvrté a vždy maximálně spokojeni. Tento hotel můžeme doporučit.
    Hotel San Remo

    Odpověď od hotelu

    Hotel San Remo

    Děkujeme za Vaše hodnocení. Jsme rádi, že se Vám u nás líbilo a budeme potěšeni, pokud si pro Váš příští pobyt vyberete opět náš hotel.
    Team Hotelu San Remo

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 3. srpna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Hotel je umístěn na klidném místě, v okolí plno zeleně. Příjemné prostředí i personál.
    • Na 4* hotel slabý výběr jídel u večeře.
      Chybí klimatitace.
  • Zdeněk Chvoj

    ?

    jednotlivec, 18. června 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Romana Beranová

    ?

    jednotlivec, 1. června 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení