Recenze

Hodnocení hotelu

91%

Perfektní

na základě 125 recenzí

  • Personál

    93%

  • Služby

    90%

  • Čistota

    94%

  • Pohodlí

    90%

  • Cena/kvalita

    86%

Recenze (125)

Filtry

  • Ivana Urbanová

    ?

    jednotlivec, 26. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Naprosto skvělá a relaxační dovolená. Děkuji všem za péči a vstřícnost. Určitě pojedu znova.
    • Krásné a čisté prostředí, velmi ochotný personál, skvělé jídlo.
    • Nemám, co bych napsala
  • Doskočilová Vlaďka

    ?

    dospělý pár, 21. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    toto hodnocení platí pro hotel Cristal
    • Celkově se mi líbilo, ač jsme byly ubytováni v hotelu Cristal.
    • Jediné hodně nevyhovující jsou matrace na posteli a hodně naplněné polštáře.
    Orea Spa Hotel San Remo

    Odpověď od hotelu

    Orea Spa Hotel San Remo

    Děkujeme za Vaše hodnocení, polštáře jsou nově zakoupené, pokud Vám nevyhovovaly, určitě bychom našli i méně naplněné. Prosíme vždy hned připomínky sdělit na recepci Děkujeme Ilona Vinklerová, Sales Manager

  • Kunc Zdeněk

    ?

    jednotlivec, 20. ledna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Martin Němec

    ?

    dospělý pár, 20. ledna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    příjemný malý hotel s velmi příjemnými recepčními hned nad parkem. jednoduché stravování a malé wellness plně dostačovaly
    Orea Spa Hotel San Remo

    Odpověď od hotelu

    Orea Spa Hotel San Remo

    Děkujeme za Vaše hodnocení, budeme rádi, pokud přijedete opět
    Ilona Vinklerová, Sales Manager

  • Marie Váňová

    ?

    jednotlivec, 8. července 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Útulný hotel na klidném místě s překrásným miniparčíkem, ve kterém je minijezírko s lekníny, velmi vstřícný a ochotný personál, výborná kuchyně s dostatečným výběrem a většina zdravotních služeb. Hotel je umístěn v blízkosti velké i malé kolonády, parků i nákupních center. Jsou zde možné výlety po značených stezkách i prohlídka zajímavých míst. Rádi se vrátíme.
    • - Okamžitá změna špatně doporučené procedury cvičení v bazénu za inhalace, které mi velmi prospěly
      - Vynikající masérka, která uvolní bolavá místa pod lopatkami, zad a u krční páteře.
      - Inhalace, po kterých se nám i jako nekuřákům daleko lépe dýchá
      - Tiché a klidné prostředí s možností krytého parkování uvnitř areálu
      - Velmi pěkný, čistý a útulný hotel, ve kterém jsme s sebou mohli mít malého psíka.
      - Ochotný personál, který na požádání informoval o zajímavých místech včetně cesty a docházkové či dojezdové vzdálenosti.
      - Krásný miniparčík s malým leknínovým jezírkem
      - Výborná kuchyně s velkým výběrem v dostatečném množtví i před koncem určené doby.
      - Hotel je umístěn v docházkové vzdálenosti kolonád, centra města i nákupních center.
    • - Paní doktorka mi i přes opakované upozornění na operaci kyčelního kloubu špatně doporučila cvičení v bazénu, protože víc jak 50 % cviků mám po endoprotéze zakázaných.
      - Nebylo nabídnuto léčivé bahno ani vířivka
  • PhDr.Miroslava Sedlárová

    ?

    jednotlivec, 19. března 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Jan

    ?

    dospělý pár, 10. prosince 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Jindřich Doubek

    ?

    jednotlivec, 30. listopadu 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Bohumil Vodrážka

    ?

    jednotlivec, 7. listopadu 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Vše bylo perfektní hlavně ochota a vstřícnost celého personálu.
    Orea Spa Hotel San Remo

    Odpověď od hotelu

    Orea Spa Hotel San Remo

    Děkujeme za Vaše hodnocení a budeme rádi, pokud si pro Váš příští pobyt vyberete opět náš hotel. Team hotelu San Remo

  • Štěpánka Janoutová

    ?

    jednotlivec, 5. listopadu 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení