Recenze

Hodnocení hotelu

89%

Velmi dobré

na základě 650 recenzí

  • Personál

    92%

  • Služby

    89%

  • Čistota

    92%

  • Pohodlí

    87%

  • Cena/kvalita

    85%

Recenze (233)

Filtry

  • Skůček Radko

    ?

    dospělý pár, 10. září 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Jiří Zelený

    ?

    dospělý pár, 7. září 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Jitka Tisotová

    ?

    dospělý pár, 7. září 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 1. září 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Krásný hotel zámeckého typu je umístěn v klidném prosředí, všechny služby jsou na velmi dobré úrovni. Kladem je možnost léčebných procedur v místě, celodenně přístupný bazén a chutná a pestrá nabídka stravování. Za bohatším sportovním a zejména kulturním vyžitím je třeba jít do centra města. U hotelu není dětské hřiště. Tyto skutečnosti se odrazily v mém bodovém hodnocení okolí.
    • Prostředí hotelu
      Celodenně přístupný bazén s venkovní terasou
      Procedury v místě
      Vstřícnost a ochota personálu
      Skladba menu
      Pendlbus
  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 1. září 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Maximální čisto
      Báječný personál
      Skvělé procedury
      Krásné místo u lesoparku
    • Zlepšit kvalitu teplých jídel k večeři. Jídla byla naprosto nedochucená.
  • Zdeněk Kalhotka

    ?

    dospělý pár, 31. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Jana Chadimová

    ?

    dospělý pár, 24. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Tento pobyt se nám velmi líbil po všech stránkách jsme byli spokojeni. Ubytování luxusní, personál ochotný, vstřícný,procedury bez chyby no z našeho pohledu jeden z nejlepších pobytů, které jsme absolvovali. Můžu jenom doporučit a rádi bychom si v budoucnu pobyt zopakovali.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 23. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • S pobytem.jsme byli velmi spokojeni, ubytování, strava i procedury , vše bylo v pořádku.. Velice nás překvapila čistota a klid v hotelu. Procedury byly velice příjemné. Personál rovněž.. Z okna pokoje jsme meli nádherný výhled na samotné lázně. .Bonusem byl saunový svět , bazén a nadherne pocasi , které v době našeho.pobytu panovalo.
    • Parkování u hotelu je zpoplatněno dost vysokou částkou. Kapacita mist na parkování je omezena. Jedno.pozitivum bylo, že je možno zaparkovat u hotelu na 3 hodiny bez placení. Parkovat se da cca 700 m od hotelu.na okraji cesty bez placení, čehož využívalo více hostů lazni.
      Je možno take vyuzit místo na parking v nedalekém.parkovacim dome za 160.kc na den.
  • Magdalena Hofmanová

    ?

    dospělý pár, 20. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Olga Zlámalíková

    ?

    dospělý pár, 20. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Perfektní služby co se procedur týká. Personál těchto služeb skvělý. Velmi vstřícná a milá recepční Daniela. Vždy nám vyšel vstříc noční recepční, tomu patří velký dík. Velmi se nám líbila čistota nejen v hotelu, ale i v okolí.
    • Příšerná kuchyně na úrovni školní jídelny našeho dětství tedy 80 léta. Obsluha v Lobby baru je absolutně bez komentáře, zkrátka nejsme Němci, Češi totiž pány číšníky nezajímají. Čekat na kávu 35 minut nám přišlo opravdu velmi dlouho, zvlášť, když nás tam sedělo pouze šest osob.