Recenze

Hodnocení hotelu

88%

Velmi dobré

na základě 536 recenzí

  • Personál

    91%

  • Služby

    88%

  • Čistota

    91%

  • Pohodlí

    87%

  • Cena/kvalita

    84%

Recenze (28)

Filtry

  • Šárka Šustrová

    ?

    skupina přátel, 20. května 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Jídlo super a zázemí paráda, moc se nám líbilo.
    • Vše
    • Žádná výtka
    Chateau Monty SPA Resort

    Odpověď od hotelu

    Chateau Monty SPA Resort

    Vážená paní Šustrová,

    děkujeme Vám za pozitivní zpětnou vazbu. Je skvělé, že jste si pobyt v našem hotelu užila. Doufáme, že nás brzy opět navštívíte a budeme se na opětovné shledání těšit.

    S pozdravem
    Management hotelu

  • Radka Wernerová

    ?

    skupina přátel, 24. září 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Do hotelu bych se klidne vratila, kdyby bylo v okoli vice mist k navstiveni. Samotny pobyt byl nadmiru kvalitni.
    • - 100% strava i pro ruzne vyzivove smery, chutna
      - ochotny personal
    • - zarazilo me velke mnozstvi ruske a nemecke klientely a castecne rusky personal
      - bazen ne zcela vhodny na plavani, spise cachtani
      - u procedur chybela trochu komunikace s klientem, aby vedel, co cekat, kdyz danou vec nezna
  • Jaroslav Pitro

    ?

    skupina přátel, 23. dubna 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Příjemné prostředí. Velmi dobrý přístup personálu ke klientovi.
    • Pravidelná doprava do centra města.
      Snaha personálu, vždy vyhovět klientovi.
  • Marie Bufková

    ?

    skupina přátel, 3. dubna 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Jaroslava Taubrová

    ?

    skupina přátel, 31. července 2016

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Už jsem chtěla poděkovat i bez nabízeného hodnocení. Byly jsme s kamarádkou absolutně spokojené. Vše perfektní a naprosto vstřícný personál jak na recepci, tak u bazénu a obzvlášť v restauraci.
  • Marie Bufková

    ?

    skupina přátel, 11. července 2016

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Eva Železná

    ?

    skupina přátel, 19. února 2016

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Jana Šindlerová

    ?

    skupina přátel, 10. srpna 2015

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Milý personál,skvělé jídlo,ubytování,bazén.Vše na jedničku
    Chateau Monty SPA Resort

    Odpověď od hotelu

    Chateau Monty SPA Resort

    Vážená paní Šindlerová,

    Vážíme si Vašeho hodnocení pobytu ve Spa Hotelu Monty. Vaši chválu jsem okamžitě tlumočila i dalším zaměstnancům, kteří se o Vás v průběhu Vašeho pobytu starali. Vaše spokojenost je pro nás tou nejlepší satisfakcí. Všichni zaměstnanci OREA HOTELS & RESORTS tvrdě pracují na tom, aby poskytovali klientům nejlepší možný servis, pozitivní zpětná vazba je proto pro všechny milým oceněním jejich snahy.

    Velmi se těšíme na Vaši příští návštěvu.

    S přáním krásného dne,

    Michaela Katinová
    Cluster Reservation Agent

  • Anonymní hodnocení

    ?

    skupina přátel, 24. srpna 2014

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Klidná lokalita,
      možnost procházky v blízkém parku i večer,
      bazén se slanou vodou,
    • vše OK
  • Lenka Rychetská

    ?

    skupina přátel, 7. července 2014

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Celkově jsem byla velmi spokojena jak s personálem, tak i s nabídkou služeb.
    • vybavení pokojů
      čistota jak v pokojích,tak i v Balneu
      velký výběr jídel jak u sníděně,tak i u večeře
      ochotný personál
      široká nabídka wellnes
    • podrážděnost jednoho z číšníků na pouhý dotaz (žádost ) o příbor a jeho údiv nad tím,že si nepřeji koupit k večeři žádné pití

      recepční nás neinformovala o možnosti využití přepravy z hotelu do města minibusem