Recenze

HodnoceníHotel Adam

Zpět

Hodnocení hotelu

87%

Velmi dobré

na základě 103 recenzí

  • Personál

    90%

  • Služby

    89%

  • Čistota

    92%

  • Pohodlí

    83%

  • Cena/kvalita

    82%

Recenze (103)

Filtry

  • Lucie Procházková

    ?

    skupina přátel, 23. října 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Hotel s nádherným výhledem.
      Perfektní masáže.
      Příjemná relaxační zóna.
    • Personál v restauraci se choval,jak kdybychom je svými objednavkami obtezovali.
  • Renata Pechová

    ?

    skupina přátel, 24. září 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • výborná kuchyně
      usměvavá ochotná obsluha restaurace
      dobré ceny
      vstřícná recepční
      perfektní masérka
      příjemná vířivka
      klid
      nádherný výhled
    • nesmí se kouřit nikde jinde, než před hotelem - je to diskriminace kuřáků, bez ohledu na to, co si myslí hotel o dopadu na jejich zdraví
      slabé stěny mezi pokoji - všechno je slyšet. i to, co nechcete
  • Roman Perutek

    ?

    jednotlivec, 17. září 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Lenka Petroková

    ?

    jednotlivec, 24. srpna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Poměrně zastaralé vybavení pokoje, ranní hluk při zásobování hotelu, neustálá přítomnost cigaretového kouře při větrání / pokoj v prvním patře na severní straně opravdu není žádný "luxus"/. Jinak velmi ochotný personál v jídelně a bohaté snídaně. Celkově průměrné hodnocení vzhledem k ceně pobytu.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 8. července 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Krasny výhled z hotelu
    • Spatne matrace a polštáře a taky hrozně malá koupelna padali kohoutky netekla pořádně voda ve sprše .Málo místa na parkování když přijedete déle není kde parkovat
  • Renata Benešová

    ?

    rodina se staršími dětmi, 8. května 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Lenka

    ?

    dospělý pár, 26. prosince 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Pobyt v hotelu byl velmi hezký. Byli jsme tam již podruhé a příští rok se tam vrátíme zase. Veškerý personál byl velmi ochotný, výborná kuchyně, krásné wellnes. Zastávka skibusu přímo pod hotelem, bus Vás zaveze zdarma ke skiareálům a i do centra města.
  • Ivana Kadlecová

    ?

    dospělý pár, 9. října 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Milan Frolík

    ?

    jednotlivec, 19. srpna 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Po použití bazénu není na pokoji kde usušit plavky.
  • Pavel Šubert

    ?

    dospělý pár, 6. srpna 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Hotel na velmi krásném místě. Okolí je úchvatné.
    Pokoje utulne ,ale úplně bez soukromí. Stěny v hotelu jsou tak tenké ,že je slyšet z vedlejšího pokoje úplně vše. To je velmi nepříjemné.
    • Okolí hotelu, vybavení wellnes. Velmi dobré jídlo.
    • Velmi tenké stěny pokojů, žádné soukromí.