Recenze

HodnoceníHOTEL BERG

Zpět

Hodnocení hotelu

89%

Velmi dobré

na základě 83 recenzí

  • Personál

    91%

  • Služby

    91%

  • Čistota

    91%

  • Pohodlí

    91%

  • Cena/kvalita

    83%

Recenze (83)

Filtry

  • Lukáš

    ?

    mladý pár, 23. června 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 22. června 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Bartík Ivo

    ?

    skupina přátel, 9. června 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • PAVEL HOFFMANN

    ?

    rodina se staršími dětmi, 19. dubna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Je velmi příjemné,že hotel kromě ubytování nabízí další vyžití ve wellnes a možnosti relaxace.Velkou pochvalu za ochotu a přístup k hostům zaslouží pan správce Miloš, nejen za skvěle připravený bazén a celé wellnes,což je jen jedna z věcí, stejně tak u panasprávce dobrá nálada, která je vizitkou každého profesionála pracujícího s lidmi.
      Ocenili jsme i nevtíravou ,naopak srdečnou obsluhu restaurace zvláště p. Václav si rozumněl i s naším vnukem ,který si užíval doporučené zmrzlinové poháry i to jak je elegantně obsluhován.Také ostatní z týmu obsluhy i kuchyně zaslouží plusy.
      Stejně tak tým pokojských vytváří v hotelu domácí prostředí a když k pozdravům přidávají úsměv, ani jinak se člověk cítit nemůže.
    • Jelikož jsme tentokrát zavítali i s vnukem chyběl nám tam pro něho dětský koutek,což dospělí hosté vůbec nepostřehnou. Ten co je součástí jídelny, nechci komentovat. Umístění,ani vybavení ani kapacitně neodpovídá hvězdičkám hotelu, stejně jako mini hřiště u hotelu.

      Mělo by se více pamatovat i na dětské návštěvníky...herna uvnitř gaierie F.R. Čecha je dostačující,chtělo by to jen občas zkontrolovat funkčnost šipek a investovat do kvalitnějších s kovovými hroty.Samozřejmě hambaté obrázky, když jsou instalované v úrovni výšky dítěte neujdou pozornosti,vhodnější by byla vyšší pozice,to je jen můj názor,chápu že p. Čech je velký umělec,hlavně svéráz ,měl by jistě jiný názor.
      Pokud bych se měla vyjádřit k zaměření kuchyně,vše bylo velmi vkusné, italskou kuchyni ráda ochutnám, ale nemusím ji mít každý den, natož, když je host ubytovaný na více dní, uvítal by výběr i z české kuchyně, nebo německé což je i velká část klientely.Když bych měla hodnotit stravu kompletně- nachystané snídaně byly bezkonkurenční.
      To co znamenám jako mínusy je věcí majitelů hotelu nikoliv zaměstnanců.
  • Petra Kasincová

    ?

    jednotlivec, 20. května 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Snídaně, sauna, bazen, wellness, procedury
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 21. února 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Jitka Rohovcová

    ?

    jednotlivec, 3. ledna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Krásný hotel a pokoje.
      Obsluha milá a vstřícná.
      Jídlo výborné.
    • Nadstandartně vysoké ceny nápojů.
      Ve wellnesu 30.12. a 1.1. fungovala jen jedna sauna(od 16.30 do 18.30) a v 17.00 ještě nebyla vytopená. Na Silvestra byly puštěny 2 sauny. Přitom lidí tam bylo hodně. Pára nebyla puštěna ani jednou.
  • Pavel Kvíz

    ?

    jednotlivec, 2. ledna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • PAVLÍNA ČEJKOVÁ

    ?

    mladý pár, 11. listopadu 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

    HOTEL BERG

    Odpověď od hotelu

    HOTEL BERG

    Zdravíme, děkujeme za Vaši recenzi a těšíme se na Vaši případnou další návštěvu...,
    Team hotelu Berg.

  • Jitka Křečková

    ?

    dospělý pár, 17. prosince 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Úžasný pobyt
    • Ubytování
      Servis
      Spa
      Stravování