Recenze

HodnoceníHotel Bystré

Zpět

Hodnocení hotelu

92%

Perfektní

na základě 84 recenzí

  • Personál

    96%

  • Služby

    94%

  • Čistota

    94%

  • Pohodlí

    87%

  • Cena/kvalita

    91%

Recenze (84)

Filtry

  • Eva Kolaříková

    ?

    jednotlivec, 16. července 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Velmi nás překvapila teoretická - písemná - nabídka služeb, které hotel nabízí. Ve skutečnsti tyto služby nikdo nenabízí a pokud je požadujete, tedy -pokud se o ně zajímáte - přivedete personál do rozpaků. Odpověď je - nyní není možné, je málo personálu...Např. |Restaurace hotelu má byt otevřena podle inf. letáčku do 23.00 hodin - ale před 22 už je mimo provoz. Nebo máte nárok na kávu a zákusek - ale ten si musíte vyzvednout v rozmezí určitých hodin. Pokud si ji nevyzvednete , pak už vám personál kávu v ceně pobytu neuvaří a zákusek na talířku nedá - nesplnil jste termín. V ceně pobytu bylo využití fitness a sauny - nekonalo se - nebyla nabídka, nebyl personál, nebyl čas.... Písemná nabídka je skvělá - ale skutečnost - bohužel.... V hotelu nebyly ani 3 skleničky na aperitiv. Servírka se velmi omlouvala - nenašla ve vybavení .... poskládala, co bar dal... Velmi nás překvapil diplom, který byl u recepce - Nejlepší hotel roku..
    • Krásné okolí, výborná řecká restaurace se super obsluhou. Nádherný Svojanov, úžasné průvodkyně, roztomilá Polička, kde se zastavil čas.
    • Neprofesionální personál...
  • Marie Kubíková

    ?

    jednotlivec, 13. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Renata

    ?

    dospělý pár, 28. prosince 2014

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Výborný bazén s mořskou vodou a fitnes.
    • Stravování - malé porce, malý výběr.
  • Jonášková Hana

    ?

    dospělý pár, 11. března 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Vybrala jsem hotel pro možnost wellnesu a to hlavně bazénu.
    • Nepředpokládali jsme, že bude hodně malých dětí. Jídlo hodně průměrné a předem objednaná vířivka nebyla personál zapomněl připravit.
  • Dana Šoukalová

    ?

    jednotlivec, 5. června 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Celkem pobyt odpovídá poměru cena/kvalita. Je zde čisto, porsonál je velmi ochotný, nic není problém. Není to ale žádné wellnes, jak jsme zvyklí. Jezdili jsme hodně po okolí , na bazén se musíte objednat a večer byl již obsasen skupinou , kteří v hotelu ani nebydlí.
    • Slabé snídaně
  • Luděk

    ?

    dospělý pár, 11. února 2014

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Možnost využití bazénu a posilovny.
    • Porouchané odvětrávání na WC. Zákaz kouření v celém objektu provázený trapnými texty.
    Hotel Bystré

    Odpověď od hotelu

    Hotel Bystré

    Trapné je: kouřit v nekuřáckém hotelu,zapomenout popel z cigaret na zemi a nevábný pach přestříkat pohlcovačem pachu.

  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 22. června 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Jiří Doležal

    ?

    jednotlivec, 29. července 2017

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 8. června 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    celkové hodnocení je kladné
    • Ocenila jsem bazen s mořskou vodou
    • jediné co mi vadilo že hotel nemá výtah takže kufry jsme nosili až do 2 patra
  • Karel Beran

    ?

    dospělý pár, 2. září 2015

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení