Recenze

Hodnocení hotelu

91%

Perfektní

na základě 42 recenzí

  • Personál

    89%

  • Vybavení

    91%

  • Čistota

    94%

  • Pohodlí

    93%

  • Cena/kvalita

    89%

Recenze (42)

Filtry

  • Anonymní hodnocení

    ?

    rodina s malými dětmi, 5. srpna 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Dobrá strava a udržování čistoty celého areálu
    • Hotelový bazén není v ceně ubytování - vstup za poměrně vysoký poplatek
  • Martina

    ?

    rodina s malými dětmi, 31. července 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • V hotelu se nam líbilo a vyhovovalo vse.
    Hotel VZ Měřín

    Odpověď od hotelu

    Hotel VZ Měřín

    Dobrý den, děkujeme za uznání námi poskytovaných služeb a budeme se těšit na vaší další návštěvu.

  • Petr

    ?

    jednotlivec, 14. února 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Úžasné, co víc si přát. Neuvěřitelná nabídka aktivit a procedur, krásné a klidné prostředí. Ochota a vstřícnost jsou nadstandardní a až na nepatrné vyjímky velice milý personál.
    • Vše je vždy jen o lidech.....ne pro úplně každého je práce i v exkluzívním zařízení srdeční záležitostí. V tomto případě šlo však pouze o vzácné vyjímky. Jen je to více znát.
      Občas trošku chaos v informovanosti personálu. Některé procedury jsou kvůli pondělní sanitaci nedostupné, ale někdy se to udělat musí.
    Hotel VZ Měřín

    Odpověď od hotelu

    Hotel VZ Měřín

    Děkujeme za uznání námi poskytovaných služeb. Vašimi připomínkami se budeme zabývat a těšíme se na vaší další opětovanou návštěvu našeho zařízení.

  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 28. ledna 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

    Hotel VZ Měřín

    Odpověď od hotelu

    Hotel VZ Měřín

    Děkujeme.

  • Jan

    ?

    skupina přátel, 1. ledna 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Všechno!!!
      Díky za krásně prožitého Silvestra 2016.
    Hotel VZ Měřín

    Odpověď od hotelu

    Hotel VZ Měřín

    Dobrý den, děkujeme za uznání.

  • Pavel

    ?

    dospělý pár, 25. září 2016

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • příjemná atmosféra, čistota personál, všechno super
    • neměli jsme manželskou postel
    Hotel VZ Měřín

    Odpověď od hotelu

    Hotel VZ Měřín

    Děkujeme za uznání námi poskytovaných služeb. Počet pokojů s manželskou postelí je bohužel omezen. Je potřeba vznést tento požadavek s časovým předstihem.

  • Helena Nešporová

    ?

    dospělý pár, 25. září 2016

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Václav Kmoníček

    ?

    jednotlivec, 12. srpna 2016

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Úroveň služeb v hotelu velmi dobrá. Pobyt v zařízení mohu všem doporučit.
    • Úroveň služeb v hotelu velmi dobrá.
    • Nedostatečné vybavení dětského hřiště.
      Některé druhy nabízených jídel nebyly již v polovině vyhrazené doby pro stravování.
  • Zdeněk Fiala

    ?

    dospělý pár, 19. června 2016

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Hotel je umístěn v krásném prostředí. Cena odpovídala komfortu, jídla bylo dost a bylo dobré. Příjemný personál byl i v aquacentru a wellness.
    • Velmi nás zklamala informace, že parník, který je u hotelu, nejezdí pro hosty hotelu, ale pouze pro účastníky školení a podobných akcí. Myslím si, že kdyby jezdil alespoň 1x nebo 2x v týdnu, tak by se hosty hotelu (pobývajícími týden) určitě zaplnil.
    Hotel VZ Měřín

    Odpověď od hotelu

    Hotel VZ Měřín

    Dobrý den, děkujeme za pochvalu námi poskytovaných služeb. Naše motorová loď jezdí pravidelně 1-2 x v týdnu v první polovině června a září a v měsících červenec a srpen.

  • Miloš Svoboda

    ?

    rodina se staršími dětmi, 18. srpna 2015

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Velmi dobré
    • Velmi dobré Wellness služby ,výborná masérka paní Dana a děkujeme jí za rady.
    • Doplnit posezení na balkóně