Recenze

Hodnocení Savoy Hotel

Zpět

Hodnocení hotelu

95%

Perfektní

na základě 58 recenzí

  • Personál

    96%

  • Vybavení

    94%

  • Čistota

    97%

  • Pohodlí

    96%

  • Cena/kvalita

    90%

Recenze (58)

Filtry

  • Lázeňský švihák – Andrejka

    skutečný znalec, 5. září 2017

    Ihned při parkování jsem věděla, že tento hotel byl správný výběr! Auto nám přišel zaparkovat milý muž a uvedl nás na recepci. Příjemným přivítáním byl welcome drink a usměvavá slečna recepční. Ostatní již byla pohádka sama o sobě. Neuvěřitelná domácí atmosféra, vynikající kuchyně a dokonalé wellness nabízející ten pravý relax. Určitě se vrátím a vřele ho doporučuji i Vám!
  • Walter Schrott

    ?

    dospělý pár, 29. srpna 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Slušný personál i když někteří málo profesionální (servis vína),dobré masáže.
    • Přivítal bych lepší ůklid, kuchyně zbytečně zaměřená na Itálii. Nevím proč v Krkonoších řešíme především mořské věci ?!
  • Svatava Vaňurová

    ?

    jednotlivec, 9. července 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Tento hotel jsme navštívili již po několikáté a vždy bylo všechno perfektní.
    Doporučuji všem.
    • Je zbytečné jmenovat, vše bylo perfektní.
  • Denisa Jilkova

    ?

    jednotlivec, 15. května 2017

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Snad jen mensi zmatky pri placeni, kdy pani recepcni nemela informaci o tom, ze pobyt je predem placen pres zprosterdkovatele SPA.
    • Prijemny personal
      Pekny, utulny a cisty hotel
      Loccitane kosmetika
  • Kateřina Trtílková

    ?

    dospělý pár, 10. listopadu 2016

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Hotel Savoy splnil naprosto naše představy, jak má hotel této úrovně vypadat - výborný servis, milá obsluha, krásné a čisté pokoje a výborné jídlo. Cítili jsme se zde krásně.
    • Krásné okolí.
      Krásné prostředí hotelu - čisto a příjemně.
      Personální servis na vysoké úrovni.
      Profesionální a usměvavá obsluha restaurace.
      Vynikající jídlo.
      Krásné, voňavé a maximálně pohodlné spa a wellnes.
  • Ľudmila Bačová

    ?

    dospělý pár, 27. září 2016

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Hotel Savoy nás velmi příjemně překvapil vstřícností personálu, perfektními službami a ochotou na recepci, výbornou kuchyní a krásnými prostory. Wellness hotelu je luxusní.
    • Ochota, vstřícnost, profesionalita personálu
      Čistota a design pokojů
      Výborná středomořská kuchyně, lahodné dezerty
      Krásné wellness
      Proceduru mandlovou zeštíhlující masáž můžu jenom doporučit, slečna masérka byla milá, profesionální, kvalitně mě promasírovala a všechno bylo přesně tak akorát
    • Manžel byl na houbkové masáži a ta mu příliš nesedla.
      Masérka s ním neprohodila ani slovo, cítil odstup a po masáži měl nadále bolesti zad, které neustoupili ani po pár dnech.
      Možná bych doporučila větší výběr čistě vegetariánských pokrmů, měli jsme na výběr pouze mezi třemi jídly.
  • petr

    ?

    dospělý pár, 8. září 2016

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 4. září 2016

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Hana Kroupová

    ?

    jednotlivec, 20. srpna 2016

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Hotel jsem znala již před 20 lety. Prošel takovou změnou, že jsem si myslela, že jsem někde jinde. Personál se choval velmi vstřícně a příjemně. Restaurace i kuchyně jsou skutečně na velké úrovni. Při jídle jsme se cítili jako doma. A kuchyně umí opravdu vyhovět i objednávce, která není v jídelním lístku.
    • Pozor na častější údržbu vanové zástěny. Je zapotřebí ji častěji očistit.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 12. července 2016

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 10. července 2016

    • Personál
    • Vybavení
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení