Recenze

HodnoceníHotel SENIMO

Zpět

Hodnocení hotelu

91%

Perfektní

na základě 152 recenzí

  • Personál

    94%

  • Služby

    91%

  • Čistota

    96%

  • Pohodlí

    88%

  • Cena/kvalita

    88%

Recenze (152)

Filtry

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 14. dubna 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Mgr. Eva Mrázková

    ?

    ostatní, 30. října 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Personál, strava, výběr jídla, velikost a vybavenost pokoje - vše nad očekávání, vše super!
    • Ochotný personál, čistota hotelu, prostorné pokoje, usměvavé servírky v restauraci, rychlost obsluhy, ....
    • Počasí... :-) - za které nemohl ani personál, ani SPA.cz, prostě nevyšlo - ale zásadně nezkazilo celkový dojem z dovolené
  • Renata Paličková

    ?

    jednotlivec, 6. září 2011

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Maximální spokojenost,není co vytknout.
    • Maximální spokojenost,není co vytknout.
    Hotel SENIMO

    Odpověď od hotelu

    Hotel SENIMO

    Dobrý den a děkujeme za Vaše hodnocení, naším cílem je vždy, aby naší hosté byly maximálně spokojeni a vraceli se k nám častěji.
    Šolc - Vedoucí hotelu Senimo Olomouc

  • Veronika

    ?

    dospělý pár, 17. března 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Spokojnost velka, super personal, sluzby tak isto :-)
    • Nic, vsetko v uplnom poriadku :-)
  • Soňa Petroušková

    ?

    jednotlivec, 9. února 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Čistota
      Personál
      Snídaně
      Hotelová restaurace
      Vše naprosto perfektní
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 16. ledna 2010

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Chování personálu je na velmi vysoké úrovni. Ostatní služby také.
    • Chování personálu je na velmi vysoké úrovni. Ostatní služby také.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 26. listopadu 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 20. ledna 2010

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Byla jsem maximálně spokojená, vyzkoušela jsem i jiné hotely v Olomouci a v této kategorii je to určitě nejlepší hotel. Personál na jedničku s hvězdičkou!!!:-)
    • Byla jsem maximálně spokojená, vyzkoušela jsem i jiné hotely v Olomouci a v této kategorii je to určitě nejlepší hotel. Personál na jedničku s hvězdičkou!!!:-)
  • Rostislav

    ?

    jednotlivec, 12. března 2015

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • příjemné prostředí, příjemný personál, dobrý poměr cena/kvalita
  • Anonymní hodnocení

    ?

    skupina přátel, 28. března 2015

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení