Recenze
Provoz hotelů je vyhlášením MZČR do odvolání omezen. Povoleny jsou pouze lázeňské pobyty pro testované a očkované a pro pacienty po covidu. Sledujte aktuální podmínky pobytů v lázních.

HodnoceníHotel Tatra

Zpět

Hodnocení hotelu

87%

Velmi dobré

na základě 89 recenzí

  • Personál

    88%

  • Služby

    87%

  • Čistota

    90%

  • Pohodlí

    83%

  • Cena/kvalita

    85%

Recenze (89)

Filtry

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 15. prosince 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Chcela by som sa poďakovať personálu za skvelé služby, aby som mala príjemný pobyt.
    Hotel Tatra

    Odpověď od hotelu

    Hotel Tatra

    Děkujeme za zaslané hodnocení Vašeho pobytu.
    10 z 11 doktorů potvrdilo, že wellness pobyt prospívá vašemu psychickému i fyzickému zdraví.
    Těšíme na Vaše další návštěvy našeho hotelového komplexu v Novém Bydžově.

  • Anonymní hodnocení

    ?

    skupina přátel, 8. září 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Jaromír Mazánek

    ?

    jednotlivec, 17. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Libilo byla tam akorat pout
  • Ilona Spoustová / 1 pokoj

    ?

    ostatní, 10. srpna 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Hotel krásný, personál úžasný, vždy usměvavý a vstřícný, což se dnes málo vidí. :-)
    Hotel Tatra

    Odpověď od hotelu

    Hotel Tatra

    Děkujeme za zaslané hodnocení Vašeho pobytu.
    Budeme se těšit na Vaše další návštěvy našeho Wellness hotelu TATRA v Novém Bydžově.

  • Miloslav

    ?

    jednotlivec, 30. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • snídaně a obsluha u snídaně
    • malá kapacita parkoviště
      silně znečištěný okenní parapet vlaštovčím trusem
      kravál z ulice nepřetržitý dnem i nocí
      omezená nabídka restaurace - málo pestrá
    Hotel Tatra

    Odpověď od hotelu

    Hotel Tatra

    Děkujeme za zaslané hodnocení Vašeho pobytu. Vzhledem k věku hostů konstatujeme, že si hosté nevšimli i druhého parkoviště před budovou hotelového komplexu. Znečištění parapetu trusem vlaštovek bylo denně odstraňováno - vlaštovčí hnízda jsou v této době plná malých mláďat a bohužel i tyto životy musíme z lidského hlediska tolerovat. Hosté však byli jiného názoru a podle sdělení paní Hrdé by nejraději tyto hnízda shodila !!! To nám připadá příliš kruté. Hosté si objednali pokoj kategorie Standart - pokoje této kategorie jsou orientovány ke komunikaci, vozidla projíždí po komunikaci - což je asi normální situace ve městě.

  • Petra Kmošková

    ?

    dospělý pár, 25. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Byli jsme spokojeni, ubytování,čistota pokoje,polopenze,parkování na dvoře hotelu,SPA super,škoda jen
    Hotel Tatra

    Odpověď od hotelu

    Hotel Tatra

    Děkujeme za zaslané hodnocení.

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 7. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • I informed the hotel by email. My arrival time was estimated around 10pm. The time of arrival may change, depending on the road conditions, that I will arrive 100%. Around 11pm I arrived and couldn’t get to the hotel because it was locked. The hotel did not respond to phone calls. No one contacted me about how I could get to the room. So I had to look for another accommodation in the middle of the night. Such an attitude towards guests is not acceptable.
  • Vlasta Nebohá

    ?

    jednotlivec, 11. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Skvělý personál, krásný čistý hotel, krásné okolí i výlety do okoli
    Hotel Tatra

    Odpověď od hotelu

    Hotel Tatra

    Děkujeme za zaslané hodnocení Vašeho pobytu a těšíme se na Vaše další návštěvy v Novém Bydžově.

  • Anonymní hodnocení

    ?

    skupina přátel, 25. června 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • skvělé procedury
    • trochu v hotelu panuje neshoda mezi vedením a personálem, což na nás působilo trochu nepříjemně
  • Soňa Presslerová

    ?

    jednotlivec, 22. června 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Značka piva
    Hotel Tatra

    Odpověď od hotelu

    Hotel Tatra

    Děkujeme za zaslané hodnocení Vašeho pobytu.
    Těšíme na Vaše další návštěvy v Novém Bydžově.