Recenze

HodnoceníHotel MAXANT

Zpět

Hodnocení hotelu

95%

Perfektní

na základě 60 recenzí

  • Personál

    99%

  • Služby

    96%

  • Čistota

    99%

  • Pohodlí

    92%

  • Cena/kvalita

    92%

Recenze (60)

Filtry

  • Marcela Kopáčová

    ?

    skupina přátel, 29. května 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Milé, domácké, útulné. Parkování před hotelem.
  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 20. srpna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    dospělý pár, 15. února 2009

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • David Bečka

    ?

    jednotlivec, 1. září 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    S pobytem jsme byli velmi spokojeni. Za pět let pobytů se SPA, jednoznačně nejlepší. Jen čtyřchodová večeře byly jen tříchodová, ale to byla jen malá vada na kráse:-)
    • Velmi dobré jídlo.
    • Naproti v nočním klubu hluk až do 2 hod.ráno jak v pátek tak sobotu, ale za to nemuže Maxant ani SPA.
  • Vít Matušek

    ?

    dospělý pár, 24. ledna 2010

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Plná Renata JUDr.

    ?

    dospělý pár, 24. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    • Výborná kuchyně, příjemný a trpělivý personál.
  • Zdenek Oudrnicky

    ?

    jednotlivec, 18. října 2018

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Anonymní hodnocení

    ?

    jednotlivec, 15. ledna 2019

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení

  • Jan Hasil

    ?

    rodina s malými dětmi, 11. července 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita
    Hotel Maxant se nachází ve Frymburku, který je zřejmě nejlépe spravovanou obcí v regionu (není zanedbaný jako Vyšší Brod ani "pouťový" jako Lipno). Město je čisté, opravené, má rozumný přístup k parkování, dobré infocentrum atd. Příjemná je městská pláž s dobrým zázemím a bezplatným vstupem.
    Hotel samotný je pečlivě vedený, se skvělým personálem a dobrou kuchyní, kde ochotně vyjsou vstříc i "specifikům" hodně malých dětí (1,5 roku). Pokoje jsou velké, účelně zařízené a nebylo žádným problémem dostat na pokoj dětskou postýlku. Sympatická je možnost využívat hotelový bazén.
    • výborná dstupnost a parkování
      bazén a "sluneční lázeň"
      přístup personálu k malým dětem
    • pokoje do náměstí jsou v noci poněkud hlučné, nelze spát s otevřeným oknem; doporučuji požádat při rezervaci o pokoj do dvora
      hotelová restaurace zavírá již ve 21.00 a pak se není kam posadit a číst si/pracovat, pokud na pokoji již třeba někdo spí
      v restauraci čepují opravdu dobrý Budvar, který ale mají ve Frymburku všude. K hotelu tohoto typu by mi lépe seděla nějaká regionální značka (Eggenberg, Bohemia Regent, Platan atp.)
  • Hynek Fanta

    ?

    dospělý pár, 9. června 2020

    • Personál
    • Služby
    • Čistota
    • Pohodlí
    • Cena/kvalita

    Bez textového hodnocení